- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ona da bakiyim durhürcan benim de favorilerimden biri bi de nuray altınışık ve sorulara da cevap veriyor konuşmuştuk birkaç kez tam bir geleneksel ebe
Rabbim babaciginin yar ve yardimcisi olsun her sey yolunda ilerlesin torunuyla opup koklasmak icin bolca vakti olsun insaAllah kuzumKızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
Amin kuzumm amin inşallahRabbim babaciginin yar ve yardimcisi olsun her sey yolunda ilerlesin torunuyla opup koklasmak icin bolca vakti olsun insaAllah kuzum
Allah yardımcısı olsun babacığının inşallah ameliyat da güzel geçer, siz de güzel haberler alırsınızKızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
canım güneşim Allah razı olsun amin inşallahAllah yardımcısı olsun babacığının inşallah ameliyat da güzel geçer, siz de güzel haberler alırsınızÇok duygulandırdın beni. Allah senin de yardımcın olsun canım benim. İnşallah torunuyla güzel zamanları olacak babanın, rabbim nasip etsin
Akademinin muayene ücreti ne kadar peki?Merhaba ilk 2 doğumum Mozaik Hastanesinde Telal Doğruel Beyin yaninda olmuştu şimdi Akademi Hastanesinde Özkan Yılmaz Beye gidiyorum takibinden memnunum dogumumda orada olacak 30 ocak icin gün verdi sizin kac haftalık benim 38+3 de olacak Hatayın neresindesiniz
Kuzum zaten ilk zamanlarimiz kışa geliyo cikmayiz sanirim ama baharda yazda niye cikmayalim zamanla her seye adapte olumur bence deneme yanilmayla disari cikarken neler yapmaliyiz neleri hazir etmeliyiz onlari kavradiktan sonra hazirligini yap cik sutunu sag mamani hazir et cik nolacak ki ya biz ne kadar sakin olursak bebeler o kadar rahat olur bence sen simdiden kendini strese sokma deneyimledikce ogrenicezYav benim annem sürekli doğunca zaten dışarı çıkmazsın 2 çocukla çıkılmaz sen sanki dışarı mı çıkcn deyip duruyo ben strese giriyom ben dışarı çıkmadan duramam hapse gircm gibi hissediyom kendimi öyle mi oluyo gerçekten
Canım benim hissettiğin tüm duyguları hissettim. Rabbim babanı size bağışlasın inşallah güzel haberlerini de yazarsın.Kızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
Allah razı olsun canim benim amin inşallahCanım benim hissettiğin tüm duyguları hissettim. Rabbim babanı size bağışlasın inşallah güzel haberlerini de yazarsın.
Çıkılır canım, hiç olmadı atarsın arabaya gezersin. Yenidoğan döneminde arabada uyumayı severler zaten. Sen de bir kahve alır içersin kenardaYav benim annem sürekli doğunca zaten dışarı çıkmazsın 2 çocukla çıkılmaz sen sanki dışarı mı çıkcn deyip duruyo ben strese giriyom ben dışarı çıkmadan duramam hapse gircm gibi hissediyom kendimi öyle mi oluyo gerçekten
Sürekli ağrımaz sancı olsa ama bilemedim canım ya. Çok mu yoracak bir şeyler yaptın kendini?Kızlar , iki gündür geçmek bilmeyen bel ağrım var. Gece hiç uyuyamadım sağa sola dönmekten. Karnım taş gibi sert geceden beri. Sanki biraz da aşağı inmiş gibi. Belimde çok fazla yük hissediyorum. Sağ tarafıma da sancı girdi 10 dk önce. 34+5 te doğmaz heralde değil mi. İlk bebeğim 38+6 da sezaryen ile doğmuştu. Randevum çarşamba gününeydi. Ben yarın sabahtan gidip nst ye gireyim diyorum. Daha önce normal doğum yapanlar, bu bir doğum belirtisi mi?
Canim ben 37 haftadayim zaman zaman hep agrilar oluyo iki gün belin çok ağrır sonraki hafta karninda oluyo kasilmalar çok arttı şuan mesela nst giriyorum sancılar cikiyo ama hala dogurmadim buarada ikinci hamileğim benim hiç birbirine benzemiyoKızlar , iki gündür geçmek bilmeyen bel ağrım var. Gece hiç uyuyamadım sağa sola dönmekten. Karnım taş gibi sert geceden beri. Sanki biraz da aşağı inmiş gibi. Belimde çok fazla yük hissediyorum. Sağ tarafıma da sancı girdi 10 dk önce. 34+5 te doğmaz heralde değil mi. İlk bebeğim 38+6 da sezaryen ile doğmuştu. Randevum çarşamba gününeydi. Ben yarın sabahtan gidip nst ye gireyim diyorum. Daha önce normal doğum yapanlar, bu bir doğum belirtisi mi?
Tam benlik hareket inatÇıkılır canım, hiç olmadı atarsın arabaya gezersin. Yenidoğan döneminde arabada uyumayı severler zaten. Sen de bir kahve alır içersin kenardaO kadar büyütme gözünde. Ben senin yerinde olsam inadına çıkarım
Allah babana şifalar versin ölüm değil de şifası neyse o olsun baban için sen çok iyi yapmışsınKızlar ben bugün babamın yanına geldim hastanedeyim. Herkes gitme zorlanırsın dedi ama ısrar ettim gündüz ben kalıcam yanında. Çünkü onunla geçirdiğim son gün olabilir. Sevdiklerinizin kıymetini kaybetmeden önce bilin diye çok klişe bir söz var ya hepimizin duyduğu o cümle benim için şimdi anlam kazandı. O yüzden ben de size söylemek istedim. Benim çok şükür babama karşı hiçbir keşkem pişmanlığım yok. Bu zamana kadar onun için elimden ne geliyorsa yaptım. Şu an biraz güçlü durabiliyorsam sebebi bu. Pişmanlığım olmasa bile yine de keşke daha dikkatli davransaydım ona diyorum. Anne babanız sizi üzse bile sabretmeye çalışın sonra yaşananlar gözünüzün önüne geldiğinde ne kadar öfkeli olsanız da kalbiniz sızlıyorÖlümler ya ani olur ya da beklense bile bilinmeyen bir zamanda olur. Bu yüzden kimse son anılarını farkedemez. Ben de böyle son günümüz olabilir diyebileceğim bir gün belirlenip yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Kelimelere dökemem bu duyguyu. Dünyanın ne kadar boş ve fani olduğuyla yüzleşirken bir yandan bu dünyaya bir can getirmeye çalışıyorum. Hamiş arkadaşlarımdan içten bir dua istiyorum Bizim duamız kabul olur Allahın izniyle
Ben kaynanamda böyle diyor. Iyi günlerin keşke biraz daha içerde dursa idi evi bok götürecek, uykusuzz kalacaksın vs sanki zevk alacak ben o halde olursam ama.ona inat dört dörtlük olmaya çocuğum ile güzel vakit geçirmeye dediklerinin tam tersini yapmaya çalışacağım yeterli sağlıkla evlâdim gelsin . Kim ne derse desin kulak arkası edin.Yav benim annem sürekli doğunca zaten dışarı çıkmazsın 2 çocukla çıkılmaz sen sanki dışarı mı çıkcn deyip duruyo ben strese giriyom ben dışarı çıkmadan duramam hapse gircm gibi hissediyom kendimi öyle mi oluyo gerçekten
amin canim inşallahTam benlik hareket inat
Allah babana şifalar versin ölüm değil de şifası neyse o olsun baban için sen çok iyi yapmışsın
Benim ilk bebeğim yaşamadım bilemiyorum ama herkes hamileliği rahat geçirmiyor ki iyi günlerim buysaBen kaynanamda böyle diyor. Iyi günlerin keşke biraz daha içerde dursa idi evi bok götürecek, uykusuzz kalacaksın vs sanki zevk alacak ben o halde olursam ama.ona inat dört dörtlük olmaya çocuğum ile güzel vakit geçirmeye dediklerinin tam tersini yapmaya çalışacağım yeterli sağlıkla evlâdim gelsin . Kim ne derse desin kulak arkası edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?