2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ya zaten muayenesi 1400 mü ne olmuş bizim hocanın, ikinciyi devlette anca doğururum.
Bak ikinci diyorum 2 saat önce deli gibi ağlamamışım sanki harbi bu hamilelik bi terelellilik ya
Aynen sorma bizimkide 1100 peşin olmuş , kardeşim diyorli bak haftaya verme doğuma okadar para annemle seni evde doğurtturak yazın tatile gideriz diyor o paraylan

Ya bir halı ile bir stor perde vermiştim yıkamaya şimdi getirdiler 340 tl ödedim ya. Buna daha çok üzüldüm a q agsjhagsgsh tövbe est.
Ben halıcıya salon halımı verdim halım kayıpmış olsun seninki en azından gelmiş

Bide diyor bana bebeğin hareketlerini kontrol et. Bi sıkıntı sorun olursa biz burdayız zaten. Bana de beben 2 hafta geride sok beni strese sonra dikkat et , oldu.
Yani herkes az çok aynı şeyi söylemiş zaten. Seninle de bebekle de alakalı sıkıntılı bi durum yok dert tasa edeceğin. Belli ki plesantayla ilgili bi şey var. Plesanta yaşlanması diye bi şey duymuştum ; belki öyle bi şeydir. Herhangi bi sorun yok, bebek gelişeceği kadar gelişmiş, artık doğum miadı gelmiş demek o kadar. Kendini üzme hiç

Ya benim o işte , bide kırmızı heidi idi lakabım. Of kendime yürüyorum agsjahgshd
Heidi hiç kafana takma çok iyi anne olacaksın, bugünlere güleceğiz bir ay kadar sonra neleri takmışız diye, bak ben haftaya doğurcam hiç doğurmayacakmış hissi geldi doğurmak istemiyorum

Heidi hiç kafana takma çok iyi anne olacaksın, bugünlere güleceğiz bir ay kadar sonra neleri takmışız diye, bak ben haftaya doğurcam hiç doğurmayacakmış hissi geldi doğurmak istemiyorum
canım kızın da heyecanlı mı kardeşi olacağı için onu soracaktım. Yoksa hafiften kıskanclık da var mı ?

Bende bu hafta çatı ağrısına zor yürüyorum karnımın sertleşmesi de çoğaldı. Haftaya perşembe kontrol var eşime dedim kontrole kadar gitmem doktora yatırır beni korkuyorum
Aramızda 1 hafta var mimozam çatı ağrısı çok zor üstümü zor değişiyorum bacak açamıyorum karnım taş gb bence normal yatırmaz senide hiç korkma tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…