- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Benim cevremdekiler de hep lansinohtan memnunlardi ya ben ucuz bisey aldim gerek olursa lansinoh alacam galiba emzik avent shottie aldim 2 liArkadaşlar elimde bi biberon olsun diyorum, avent alacam da bunun bi natural cam olanı bide antikolik olanı var. Hangisini alam?
Anlarsın canım anlarsinOf ya ben doğum başlarsa da anlayamazsam diye kaygılanma başladım. Ya bebeğime ben anlayamadım diye bişey olursaben adetimi çok ağrılı yaşıyordum ya ağrı eşiğim güçlendiyse de hissetmezsem. Of kafam çok dolu Anksiyete olmadan hamileliğimin bitmesi lazım. Bide karnımın içi acayip acıyor yırtılıyor gibi acaba çocuk sığmıyor mu içeriye olabilir mi bu. Mesela solum üzerine yatamıyorum karnımda acayip baskı oluyor acaba plesantayı falan mı eziyorum
Arkadaşım şırınga ile meme kenarından verdi. Benimde aklımda mamaya ihtiyac olursa öyle yapmak var canımKızlar bebiş yeni doğduğunda süt az geldiğinde mama versek biberonla meme reddi yapar mı en çok bundan korkuyorum. Yani birkaç kez vermekten bir şey olur mu yoksa sadece şırıngayla mi vermeliyiz gerek olursa
Şiringa ya da kaşık biberon bana daha mantikli geliyorKızlar bebiş yeni doğduğunda süt az geldiğinde mama versek biberonla meme reddi yapar mı en çok bundan korkuyorum. Yani birkaç kez vermekten bir şey olur mu yoksa sadece şırıngayla mi vermeliyiz gerek olursa
Epidural dusunuyo musun canim yoksa kendi sancinla tamamen surecte bi dogum mu olacakAnlarsın canım anlarsinbenimde adetlerim hep sancılı geçerdi o yüzden hamileyken son haftalar giren sancilarda telaşa kapılıyordum. Doğum sancısını 4 5 saat kadar dolu dolu çektim. Adet sancısının çok çokk daha şiddetlisiydi. İki sancı arası yorgun düşüp uyku baygınlık arası bi durumda oluyordum. Şimdi yine sancılar başladı ufaktan diyorum artık beni kandiramazsiniz ben neyle karşılaşacağımı biliyorum
Sarılıktan korkuyorum ilk günler süt gelene kadar 30 cc vericem ben.Kızlar bebiş yeni doğduğunda süt az geldiğinde mama versek biberonla meme reddi yapar mı en çok bundan korkuyorum. Yani birkaç kez vermekten bir şey olur mu yoksa sadece şırıngayla mi vermeliyiz gerek olursa
Ben de korkuyorum ama bu sefer de memeyi tutmazsa diye de korkuyorum tecrübesiz olmak çok zorSarılıktan korkuyorum ilk günler süt gelene kadar 30 cc vericem ben.
Yarım saatte bir memeye tutucaz ladyBen de korkuyorum ama bu sefer de memeyi tutmazsa diye de korkuyorum tecrübesiz olmak çok zor
Çalışan için kurtarıcı evdeykende eğer alisirsa biberona acil işin çıkınca baya işini kolaylasitiyor benim kızım 3.5 aydan sonra zar zor 3 hafta uğraşmaya aldı okadar zorlandım ki çok korktum alismayacak diye ise 5.5 aylikken başlayınca sagip bırakıyordum iyi oluyorduDedim en azından şu bebeğin hazırlıkları tam olsun, inşallah hiç ihtiyacım olmaz sizlere diyerekten süt sağım ekibini tencereye aldım. Karbonatlı ve sirkeli suda bir tur kaynasınlar bakalım. Sonra bebe deterjanı ile yıkayıp, sonra tekrar sadece suda kaynatacağım. Bu ekip 6 yıllık neredeyse o yüzden böyle aşamalıBiberonlar, göğüs kalkanı, süt sağma makinasının parçaları var içinde.
Emzikleri sadece karbonatlı sirkeli suda kaynatacağım. Yeter. Onlar yeni zaten.
Benim oğlanda biberon meme reddi yapmadı. Emmeyi bırakmadı, ama sütüm az geldiği için 1 yaşına kadar mama ile destekledim . Bu sefer mamaya gerek olursa biberon yerine şırınga ile veririm. Her çocuğun huyu aynı olmuyor maalesefBen de korkuyorum ama bu sefer de memeyi tutmazsa diye de korkuyorum tecrübesiz olmak çok zor
Bende aldım emzik gece karanlıkta parlıyormuşAntikolik olan cam değilmiş zaten, cam gaz mı yapiyi acaba neyse aldım. Bide emzik öner renkli :) doktor sırasını beklerken stres oldum alışveriş yapıyorum eşimde tıslıyor
Bunlardan bende almak istiyorum bi de emzik kutusuyla geliyor sanırım bunlar çok şekerBende aldım emzik gece karanlıkta parlıyormuş
Allah razi olsun yukaridan olctu 4,4 cikti asagidan olctu 2,5 cikti ertesigun kendi doktorum asagidan olcunce 3,2 en dar yer 2,8 mm cikti yapilmasi sorun degil enfensiyon ve kasilmalardan korkuyorum ya kasilmayi erken yakalayamazsak ya serklaj olup enfeksiyon kaparsam diye kafayi yicemEvet stres en önemli faktör maalesef. Kasılmayı direkt etkiliyor. Ancak 25 mm kritik eşiktir ve doğru karar verilmesi gerekir. Bende 27 mmdi, 15 inci haftamda. O zmn atıldı serklajım.
İkinci gebeliğimde de 14. Haftada açıklık vardı bile; yine aynı hafta içinde atılmıştı mesela.
Allah sağ Salim doğurmayı nasip etsin evladınızı
Kız mümkün değil anlayamacak gibi az degilki öyle guzel anlaşılıyor ki hele benim az az su geldi onu bile oturup kalkerken anlıyorsun mutlaka anlarsın korkma güzel düşün hersey güzel olacak deOf ya ben doğum başlarsa da anlayamazsam diye kaygılanma başladım. Ya bebeğime ben anlayamadım diye bişey olursaben adetimi çok ağrılı yaşıyordum ya ağrı eşiğim güçlendiyse de hissetmezsem. Of kafam çok dolu Anksiyete olmadan hamileliğimin bitmesi lazım. Bide karnımın içi acayip acıyor yırtılıyor gibi acaba çocuk sığmıyor mu içeriye olabilir mi bu. Mesela solum üzerine yatamıyorum karnımda acayip baskı oluyor acaba plesantayı falan mı eziyorum
Anlıyorsun mutlaka. Benim sancım var. Belime 5 çuval kum bağlamışlar gibi, adet sancısına benziyor , biraz ağırı amaOf ya ben doğum başlarsa da anlayamazsam diye kaygılanma başladım. Ya bebeğime ben anlayamadım diye bişey olursaben adetimi çok ağrılı yaşıyordum ya ağrı eşiğim güçlendiyse de hissetmezsem. Of kafam çok dolu Anksiyete olmadan hamileliğimin bitmesi lazım. Bide karnımın içi acayip acıyor yırtılıyor gibi acaba çocuk sığmıyor mu içeriye olabilir mi bu. Mesela solum üzerine yatamıyorum karnımda acayip baskı oluyor acaba plesantayı falan mı eziyorum
Evet emzik kutusuyla e bebekten almıştım inşallah emer çok pahalı çünkü verdiğime değerBunlardan bende almak istiyorum bi de emzik kutusuyla geliyor sanırım bunlar çok şekergüle güle kullansın minik
Benim de bundanBende aldım emzik gece karanlıkta parlıyormuş
Ne yaptın eco haberle biziYarım saatte bir memeye tutucaz ladysütümüz var dicez var olacak şakır şakır akacak, tem tene temaslarla bağlıcaz bebeyi kendimize iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?