2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bebiş yeni doğduğunda süt az geldiğinde mama versek biberonla meme reddi yapar mı en çok bundan korkuyorum. Yani birkaç kez vermekten bir şey olur mu yoksa sadece şırıngayla mi vermeliyiz gerek olursa

Anlarsın canım anlarsin benimde adetlerim hep sancılı geçerdi o yüzden hamileyken son haftalar giren sancilarda telaşa kapılıyordum. Doğum sancısını 4 5 saat kadar dolu dolu çektim. Adet sancısının çok çokk daha şiddetlisiydi. İki sancı arası yorgun düşüp uyku baygınlık arası bi durumda oluyordum. Şimdi yine sancılar başladı ufaktan diyorum artık beni kandiramazsiniz ben neyle karşılaşacağımı biliyorum

Kızlar bebiş yeni doğduğunda süt az geldiğinde mama versek biberonla meme reddi yapar mı en çok bundan korkuyorum. Yani birkaç kez vermekten bir şey olur mu yoksa sadece şırıngayla mi vermeliyiz gerek olursa
Arkadaşım şırınga ile meme kenarından verdi. Benimde aklımda mamaya ihtiyac olursa öyle yapmak var canım

Epidural dusunuyo musun canim yoksa kendi sancinla tamamen surecte bi dogum mu olacak

Sarılıktan korkuyorum ilk günler süt gelene kadar 30 cc vericem ben.

Çalışan için kurtarıcı evdeykende eğer alisirsa biberona acil işin çıkınca baya işini kolaylasitiyor benim kızım 3.5 aydan sonra zar zor 3 hafta uğraşmaya aldı okadar zorlandım ki çok korktum alismayacak diye ise 5.5 aylikken başlayınca sagip bırakıyordum iyi oluyordu

Ben de korkuyorum ama bu sefer de memeyi tutmazsa diye de korkuyorum tecrübesiz olmak çok zor
Benim oğlanda biberon meme reddi yapmadı. Emmeyi bırakmadı, ama sütüm az geldiği için 1 yaşına kadar mama ile destekledim . Bu sefer mamaya gerek olursa biberon yerine şırınga ile veririm. Her çocuğun huyu aynı olmuyor maalesef

Antikolik olan cam değilmiş zaten, cam gaz mı yapiyi acaba neyse aldım. Bide emzik öner renkli :) doktor sırasını beklerken stres oldum alışveriş yapıyorum eşimde tıslıyor
Bende aldım emzik gece karanlıkta parlıyormuş

Eklentiler

• Screenshot_2023-01-18-13-55-28-46_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 44
Allah razi olsun yukaridan olctu 4,4 cikti asagidan olctu 2,5 cikti ertesigun kendi doktorum asagidan olcunce 3,2 en dar yer 2,8 mm cikti yapilmasi sorun degil enfensiyon ve kasilmalardan korkuyorum ya kasilmayi erken yakalayamazsak ya serklaj olup enfeksiyon kaparsam diye kafayi yicem

Kız mümkün değil anlayamacak gibi az degilki öyle guzel anlaşılıyor ki hele benim az az su geldi onu bile oturup kalkerken anlıyorsun mutlaka anlarsın korkma güzel düşün hersey güzel olacak de

Anlıyorsun mutlaka. Benim sancım var. Belime 5 çuval kum bağlamışlar gibi, adet sancısına benziyor , biraz ağırı ama

Kızlar e bebekten kanguru alan var mı görümcem hediye alacakmış öneride bulunur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…