2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaymadı bana canım şu hastalıklar bitebilir mi lütfen her hafta yeni salgın başlıyor hafif atlatıyor derken yenisi beliyor neoldu bu sene çocuklara ya
Ben artık bi yerim ağrıyor dediğim de eşim de çileden çıkıyor ama ne yapayım ağrıyor yani göğüs altı beni benden aldı . Çocuklar hep hasta tatlım zaten malesef
Sancı kuzum ama ara ara olacak artık normal sadece sıklığına dikkat et
Arada girip gidiyor kuzum ama çok yuvarlak bir toplanma ve aşırı sert
düzenli kullanmıyorum canim bazen iciyorum ama iyi geliyosa içine bile düşerim
Hiç sevmiyorum magnezyum dün bende araştırdım siyatik ağrı yazıyor canım

Kızlar bebiş yeni doğduğunda süt az geldiğinde mama versek biberonla meme reddi yapar mı en çok bundan korkuyorum. Yani birkaç kez vermekten bir şey olur mu yoksa sadece şırıngayla mi vermeliyiz gerek olursa
Benim oğluma biberonla verdik ilk iki gün. Sonra beni emdi de gayet güzel sıkıntı olmadı. Aç kalması sarılık olması riske edilmemeli. Sırıngayla denedi hemşire verdi hatta ; ama boguluyor gibi oluyor bebek emme refleksi ile doğduğundan

Doktorun günahını almışız neyse en azından ne olduğundan eminsin artık. Gün verecek demek ki. Yarın da benim kontrolüm var, kim bilir belki sıranı kaparım

Doktorun günahını almışız neyse en azından ne olduğundan eminsin artık. Gün verecek demek ki. Yarın da benim kontrolüm var, kim bilir belki sıranı kaparım
Bu günaha ortak girdiğimiz için mutluyum agshshs tek başıma kaldıramazdım
Ay inşllah kaparsın renkli benden önce doğursun birileri

Şoka bebek battaniyesi gelmiş orta kalınlıkta kızlar güzel bebiş eşyaları da var. Bu arada Dün giren yalancı sancılardan dolayı eşim isim bulamadığı için telaşlandı dedim ki bu çocuğun ismi konmadan gidersem doğuma kork benden. Erkekler bu son haftalarda ciddiye alıyorlar demekki az önce gelmiş hadi hazırlan stüdyoya gidip resim çektirelim sen doğurmadan dedi. İkimizde sade giyinip anı olsun diye resim çektirdik öyle 2 poz. Heyecanlandım şimdi akşamı zor ediyorum resimler için

Eklentiler

• IMG_20230118_153029_798.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20230118_153040_738.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 71
Ulan benim kocam da netflix iptal etsin
Bari avizeleri taksa doğuma kadar ahdjjs

Yaaa ne güzel düşünmüşsünüz eğer unutmazsanız bebek 6 aylık ya da 1 yaşında olunca da , düzenli çektirilebilir.

Ulan benim kocam da netflix iptal etsin
Bari avizeleri taksa doğuma kadar ahdjjs
Benimkide seninkinden farksız merak etme hala isim bulamadık yani düşün kalkıp yapmalık işi bırak düşünceyle bile yormuyor kendini nasıl aklına geldiyse bende şaşırdım akşam gelsinde biraz takdir ediyim bu ince düşünceliliğini

Selam kızlar nasılsınız ? Bugün ben pek iyi değilim sabah bulantı kusma geri geldi
Bu sabah öldüm resmen aç karnına kuslamk o midenin spazmı çok acı kimde yaşamasın neyse işe gittim kahvaltı yaparken ne yesem battı çok fena oldum. Bel kaşık ağrısı var kasılmalar var ara ara dayanamayacak kadar değil ama dr a bi gitsem mi bilemedim . Sanki çatım ayrılıyor gibi geliyor
36.4 bugün
Ter bosalması oluyor mu sizde gece oluyordu artık gündüzleri de oluyor .

Aynısı bende de var evde Doğal Gaz açık değil ona rağmen dün atlet ile yattım. Bugun gün içinde de ara ara terliyorum. 36+1 benimde bugun. Kasılmalar bende de var dünden önceki gün mutfak dolaplarını sildim. Sabah kalktığımda kasılmalar vardı sanırım sandalyeye inip çıkmaktan. Dün gece karnımın sertliğinden uyuyamadım 5 e kadar Allahtan buradaki arkadaşlar bu zamanlar normal dediler rahatladım. Bebişin hareketleri normalse bence doktora gitmeye gerek yok çok şiddetlenmediği müddetçe.

Bu haftayı hep sancıyla geçirdim. İnşallah zamanında doğumlar yapabiliriz. Bugün de kasılmam daha çok doktora gitmeye korkuyorum yatıracak diye

Merhaba çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ilki erken doğum olursa ikincide serklaj atılıyor bu durumu perinatalogla görüşmüşsünüz. Normal doktorlar pek anlayamıyorlar çünkü benim rahim ağzı açıklığımı da perinataloğum görmüştü. Açıkçası sizin durumunuzda perinatatologla yoluma devam ederdim riske atılacak bir durum değil. 3 bu haftalar için kısa zaten ama korkmayın benimde bu dolaylarda çıkıyordu. Bana da serklaj yapmadı perinatoloğum bu haftadan sonra riskleri de var dedi. İki hafta üst üste takip edip karar verdi ama hep 3te kalınca gerek görmedi. Benim önceden erken doğum öyküm yok öyle olsa atardı diye düşünüyorum.
Bana progestaran verdi. Sancı kasılma 21’den beri hiç durmadı bu yüzden endol verdi ama ben kullanmadım. Bir kere de pruloton iğne oldum ve 30.haftama kadar neredeyse pek oturmadan hep yatarak geçirdim. 30’dan sonra evde minik adımlar ve oturmaya başladım. Ama sancım kasılmam hala sürüyor hatta karnım 21.haftadan beri sürekli semsert. Yine de bugün itibariyle 36+0’ı gördüm çok şükür sizde hep olumlu düşünmeye çalışın inanın bitiyor bugünler geri de kalıyor. Sizi ve neler düşündüğünüzü çok iyi biliyorumbende bebeğimi kaybedeceğim diye çok korkmuştum bir yorum bulmak için burada kaç konu okudum. Sizde inş 36’ları hatta daha fazlasını görürsünüz

Makine farkı olabilir. Perinatologların makinesi daha iyidir diye düşünüyorum ben sonuçta riskli gebelik uzmanları. Benim hep 30mm çıkıyordu aynı doktor ölçünce . 30.haftalarımda 27 26mmye düştü. Ciğer geliştirici oldum.
Sizin bebeğiniz henüz küçük içinize sinmiyorsa bir başka perinatolog görüşü daha alabilirsiniz. Ben iki farklı perinatoloğa gittim kendi doktorumu da bıraktım risk olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…