Ben artık bi yerim ağrıyor dediğim de eşim de çileden çıkıyor ama ne yapayım ağrıyor yani göğüs altı beni benden aldı . Çocuklar hep hasta tatlım zaten malesefGünaymadı bana canım şu hastalıklar bitebilir mi lütfen her hafta yeni salgın başlıyor hafif atlatıyor derken yenisi beliyor neoldu bu sene çocuklara ya
Arada girip gidiyor kuzum ama çok yuvarlak bir toplanma ve aşırı sertSancı kuzum ama ara ara olacak artık normal sadece sıklığına dikkat et
Hiç sevmiyorum magnezyum dün bende araştırdım siyatik ağrı yazıyor canımdüzenli kullanmıyorum canim bazen iciyorum ama iyi geliyosa içine bile düşerim
Benim oğluma biberonla verdik ilk iki gün. Sonra beni emdi de gayet güzel sıkıntı olmadı. Aç kalması sarılık olması riske edilmemeli. Sırıngayla denedi hemşire verdi hatta ; ama boguluyor gibi oluyor bebek emme refleksi ile doğduğundanKızlar bebiş yeni doğduğunda süt az geldiğinde mama versek biberonla meme reddi yapar mı en çok bundan korkuyorum. Yani birkaç kez vermekten bir şey olur mu yoksa sadece şırıngayla mi vermeliyiz gerek olursa
Lansinoh aldım ben de , çok aşırı memnun kaldım çünkü.Benim cevremdekiler de hep lansinohtan memnunlardi ya ben ucuz bisey aldim gerek olursa lansinoh alacam galiba emzik avent shottie aldim 2 li
Nasıl geçtiTükürdüğüm Merkür retrosu bugün bitiyomuş dün biteydi ben bu kadar üzülmezdim belkim
Daldırayım biBol bol dua ederiz o iş bizde biz ne güne duruyoruzvitamin ilacı kullanıyorsan o kıllar gelmiştir iki haftaya elinle yokla sen yinede
Doktorun günahını almışızEşimle doktora giderken ne olursa olsun üzülmicem ve sonrasında gidip yemek yicem diye konuşmuştuk.
Biraz özet geçtim çünkü annemlere eşimin ailesine aynı şeyleri anlat anlat helak oldum.
Bu gittiğimiz doktor rizedeki doktorumun önerisi ile gittiğim doktor referansı iyi yani. Rizedeki doktor beni tanıyor, hikayemi biliyor. Annemin ameliyatını yapmıştı. Rize küçük yer ahbap olunuyor böyle durumlarda. Geçen sene de bu doktorun önerisi ile ankara’da ameliyat olmuştum. Neyse. Gittik doktora ölçtü biçti sonra dedi doktor , kendi doktorun iyimser bile konuşmuş diye. Hatta rizedeki doktorla konuştular sonra ben çıkışta onunla konuştum. Dediği doktoruna güven sana söylediği şey doğru bundan sonrası allaha ve ona emanet diye.
Aslında içim biraz da rahat etti çünkü farklı nişey deseydi napardık bilmiyorum. Cuma günü kendi doktoruma kontrolüm var. Artık yat der yatarım aç der açarım
Bu günaha ortak girdiğimiz için mutluyum agshshs tek başıma kaldıramazdımDoktorun günahını almışızneyse en azından ne olduğundan eminsin artık. Gün verecek demek ki. Yarın da benim kontrolüm var, kim bilir belki sıranı kaparım
Ulan benim kocam da netflix iptal etsinŞoka bebek battaniyesi gelmiş orta kalınlıkta kızlar güzel bebiş eşyaları da var. Bu arada Dün giren yalancı sancılardan dolayı eşim isim bulamadığı için telaşlandı dedim ki bu çocuğun ismi konmadan gidersem doğuma kork benden. Erkekler bu son haftalarda ciddiye alıyorlar demekki az önce gelmiş hadi hazırlan stüdyoya gidip resim çektirelim sen doğurmadan dedi. İkimizde sade giyinip anı olsun diye resim çektirdik öyle 2 poz. Heyecanlandım şimdi akşamı zor ediyorumresimler için
Yaaa ne güzel düşünmüşsünüzŞoka bebek battaniyesi gelmiş orta kalınlıkta kızlar güzel bebiş eşyaları da var. Bu arada Dün giren yalancı sancılardan dolayı eşim isim bulamadığı için telaşlandı dedim ki bu çocuğun ismi konmadan gidersem doğuma kork benden. Erkekler bu son haftalarda ciddiye alıyorlar demekki az önce gelmiş hadi hazırlan stüdyoya gidip resim çektirelim sen doğurmadan dedi. İkimizde sade giyinip anı olsun diye resim çektirdik öyle 2 poz. Heyecanlandım şimdi akşamı zor ediyorumresimler için
Benimkide seninkinden farksız merak etme hala isim bulamadık yani düşün kalkıp yapmalık işi bırak düşünceyle bile yormuyor kendiniUlan benim kocam da netflix iptal etsin
Bari avizeleri taksa doğuma kadar ahdjjs
Aynısı bende de var evde Doğal Gaz açık değil ona rağmen dün atlet ile yattım. Bugun gün içinde de ara ara terliyorum. 36+1 benimde bugun. Kasılmalar bende de var dünden önceki gün mutfak dolaplarını sildim. Sabah kalktığımda kasılmalar vardı sanırım sandalyeye inip çıkmaktan. Dün gece karnımın sertliğinden uyuyamadım 5 e kadar Allahtan buradaki arkadaşlar bu zamanlar normal dediler rahatladım. Bebişin hareketleri normalse bence doktora gitmeye gerek yok çok şiddetlenmediği müddetçe.Selam kızlar nasılsınız ? Bugün ben pek iyi değilim sabah bulantı kusma geri geldi
Bu sabah öldüm resmen aç karnına kuslamk o midenin spazmı çok acı kimde yaşamasın neyse işe gittim kahvaltı yaparken ne yesem battı çok fena oldum. Bel kaşık ağrısı var kasılmalar var ara ara dayanamayacak kadar değil ama dr a bi gitsem mi bilemedim . Sanki çatım ayrılıyor gibi geliyor
36.4 bugün
Ter bosalması oluyor mu sizde gece oluyordu artık gündüzleri de oluyor .
Bu haftayı hep sancıyla geçirdim. İnşallah zamanında doğumlar yapabiliriz. Bugün de kasılmam daha çok doktora gitmeye korkuyorum yatıracak diyeAynısı bende de var evde Doğal Gaz açık değil ona rağmen dün atlet ile yattım. Bugun gün içinde de ara ara terliyorum. 36+1 benimde bugun. Kasılmalar bende de var dünden önceki gün mutfak dolaplarını sildim. Sabah kalktığımda kasılmalar vardı sanırım sandalyeye inip çıkmaktan. Dün gece karnımın sertliğinden uyuyamadım 5 e kadar Allahtan buradaki arkadaşlar bu zamanlar normal dediler rahatladım. Bebişin hareketleri normalse bence doktora gitmeye gerek yok çok şiddetlenmediği müddetçe.
Canim cok rahatsiz ediyosa git bence yaBu haftayı hep sancıyla geçirdim. İnşallah zamanında doğumlar yapabiliriz. Bugün de kasılmam daha çok doktora gitmeye korkuyorum yatıracak diye
Dün akşam öyleydim bende sıcak su torbası koydum ayak altlarıma çok iyi geldiBu haftayı hep sancıyla geçirdim. İnşallah zamanında doğumlar yapabiliriz. Bugün de kasılmam daha çok doktora gitmeye korkuyorum yatıracak diye
Merhaba çok geçmiş olsun bildiğim kadarıyla ilki erken doğum olursa ikincide serklaj atılıyor bu durumu perinatalogla görüşmüşsünüz. Normal doktorlar pek anlayamıyorlar çünkü benim rahim ağzı açıklığımı da perinataloğum görmüştü. Açıkçası sizin durumunuzda perinatatologla yoluma devam ederdim riske atılacak bir durum değil. 3 bu haftalar için kısa zaten ama korkmayın benimde bu dolaylarda çıkıyordu. Bana da serklaj yapmadı perinatoloğum bu haftadan sonra riskleri de var dedi. İki hafta üst üste takip edip karar verdi ama hep 3te kalınca gerek görmedi. Benim önceden erken doğum öyküm yok öyle olsa atardı diye düşünüyorum.Merhaba bende 21+5 haftalik hamileyim daha once erken dogumum oldu suan gene erken dogum riskim var ve perinatolog acilen serklaj onerdi ama kendi doktorum 3 mm ustune serklaji onermiyorum gereksiz risk diye yapmadi siz naptiniz serklaj oldunuz mu? Kasilmalariniz falan oldu mu? Ne gibi sorunlar yasadiniz rica etsem cevaplar misiniz?
Makine farkı olabilir. Perinatologların makinesi daha iyidir diye düşünüyorum ben sonuçta riskli gebelik uzmanları. Benim hep 30mm çıkıyordu aynı doktor ölçünce . 30.haftalarımda 27 26mmye düştü. Ciğer geliştirici oldum.Duzenli olarak progesteron kullaniyorum ve surekli dinleniyorum penatolog rahim agzini olctugunde 2,5 mm dedi doktorum olctugunde 3,2 mm cikti rahim agzi esnektir birgun baska ertesigun baska cikar 3mm ustu icin risk almaya gerek yok dedi cuma tekrar cagirdi o kadar korkuyorum ki bu korku bile erken dogumu tetikler dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?