2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Epidural dusunuyo musun canim yoksa kendi sancinla tamamen surecte bi dogum mu olacak
İnanır mısın normal doğumda epidural olduğunu bu grupta öğrendim bunda da inşallah normal kendi sancimla ilerlesin isterim yani o bebeği dogurmanin da bi hazzı var o rahatlama bi anda herseyin bittiğini hissetme. Önceliğim bu şekilde. Ama bakalım Allah bizim için nasıl bi yol çizdi heyecanla bekliyorum kendimi de sartlandirmiyorum bebek ve benim için hangi doğum şekli hangi süreç sağlıklı olacaksa öyle olsun diyorum

Kızlar e bebekten kanguru alan var mı görümcem hediye alacakmış öneride bulunur musunuz?
Ben salomombaby ninkini aldim ama bakalim bebem begenir umarim
İnsaAllah canim. Ben de cok heyecanliyim nasil bi surec yasiycam nasil ilerliycek kavusma ani ne hissedicem valla cok surprizli bisey

Arkadaşlar , doktordan çıktım. Haberler dünle aynı. Hatta bu doktor daha kötümser bile konuştu diyebilirim.
O zaman kuzum kendi doktoruna güven ne zaman derse o zaman sezeryan ol bebeğini de riske atma dışarda sen çok güzel besler büyütürsün

Arkadaşlar , doktordan çıktım. Haberler dünle aynı. Hatta bu doktor daha kötümser bile konuştu diyebilirim.
kötümser demeyelim biz ona erken farkedilen ve alınan önlem diyelim farkedilmese ve beben beslenmeden dursa daha mı iyi. O bebenin dünyaya geliş zamanı belli zaten biz ne yapsak değiştiremeyiz. Sağlıkla gelsin kuzucuk

Eşimle doktora giderken ne olursa olsun üzülmicem ve sonrasında gidip yemek yicem diye konuşmuştuk.
Biraz özet geçtim çünkü annemlere eşimin ailesine aynı şeyleri anlat anlat helak oldum.
Bu gittiğimiz doktor rizedeki doktorumun önerisi ile gittiğim doktor referansı iyi yani. Rizedeki doktor beni tanıyor, hikayemi biliyor. Annemin ameliyatını yapmıştı. Rize küçük yer ahbap olunuyor böyle durumlarda. Geçen sene de bu doktorun önerisi ile ankara’da ameliyat olmuştum. Neyse. Gittik doktora ölçtü biçti sonra dedi doktor , kendi doktorun iyimser bile konuşmuş diye. Hatta rizedeki doktorla konuştular sonra ben çıkışta onunla konuştum. Dediği doktoruna güven sana söylediği şey doğru bundan sonrası allaha ve ona emanet diye.
Aslında içim biraz da rahat etti çünkü farklı nişey deseydi napardık bilmiyorum. Cuma günü kendi doktoruma kontrolüm var. Artık yat der yatarım aç der açarım

evet farklı bir yorum yapsa kafan karışacaktı ve hangisinin doğru olduğunu bilemeyecektin.
o durumda da seçim yapmak o kadar zor ki büyük sorumluluk. üzüleceğin bir durum yok zaten kiz beben büyüdü tosun oldu doğma zamanı geldi ha 1 hafta önce ha 1 hafta sonra bi değişiklik olmaz. şimdi sana afiyet olsun

Allaha çok şükür bu haftaya kadar geldin. Küveze bile girmez ciğerleri gelişmiştir lütfen ama lütfen rahatça yemeğini ye bugün bebeğin aç kalmasın strese girmesin. Kendini cuma gününe hazırla bugün ve yarını kalan ıvır zıvırlarla geçir. Ağdanı yaptır çantanı kontrol et. Birşeye ihtiyacın var mı varsa söyle bugün hemen kargo yapayım. Ankara’da tanıdıklarım var onlara bile aldırır hallederim. Yanlız değilsin bebişin yatağını hazırla çarşaflarını ser resim at bizede

Uy seni yerim mimoza şimdi adana yerine. Bebemin çiko siparişini verdim ilk önce yanına mum ile anahtarlık da ekledim. Ctesi elimde olurmuş inşallah. Sonra da hemen temizlikçi ablayı aradım ama açmadı ondam haber bekliyom. Ağdamı yılbalı öncesi yaptırmıştım ama götümden haberim yok belki de uzadılar bakacam bi, eşyalar hazır zaten hurçlarda akşam onları da yerleştirir valizi kapatırız. Cumaya da duruma göre anneciğe bilet alırız gelir. Artık bundan sonrası dua.

Aynen müsadenizle adana gömücem, yanında da gaviscon
Afiyet olsun zerefinde dediği gibi doğacağı zamanı belli rabbim ne zmn isterse o zmn gelcek kuzular yeterki sağlıkla kavuşalım sen onu doğduktan sonra tosun edersin bu sefer ben gelicem galiba senin peşinden ay çok heycanlı

Hakkında hayırlısı olsun iki drunda agnı şey söylemesi senin için iyi olmuş yoksa kararsız kalacaktın, vaktimizde yaklaşıyor artık sen normal doğum istediğin için üzülüyorsun çok iyi anlıyorum ama vardır herşeyde bir hayır, oğluşun kime benzeyecek onu hayal et

Hadi sağlıcakla gelsin kafanda oturdu bazı şeyler içinde kalmadı iyi oldu artık cuma günü konsursunuz zaten 37 haftadasin benim doktorum 34 olsun yeter ciğerlerin kendiliğinden gelişmiş olacak derdi bak çok şükür haftan çok güzel güzel düşün buda snein bebeğinin doğum hikayesi adanayida benim yerimede gom afiyet olsun bol boll ezme soğan yee üstüne bir cola mis miss mide bayram etsin afiyet olsun

Hakkınızda hayırlısı olsun eco en azından guvenebilecegin bir doktorun var ve önemli olan bebişini sağlıkla kucağına almak ki öyle de olacak ben inaniyorum haftası da güzel

Hakkınizda hayırlısı olsun canım bakalim seni ve oglusunu nasıl bi süreç bekliyor çok şükür bu haftalara kadar sağlıkla ilerlediniz inşallah bundan sonrası da kolay ve güzel olur senin doğum heyecanın hepimizi sardi

Ya sorma o kadar stresliydim ki tansiyonum çıktı öncesinde üç dört kere ölçtüler sonrasında da. Bugün de haftam döndü tam 37+0. Hayırlısı ile 38i de dönsek tadından yenmez.

Bol bol dua ederiz o iş bizde biz ne güne duruyoruz vitamin ilacı kullanıyorsan o kıllar gelmiştir iki haftaya elinle yokla sen yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…