2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kız nerde yaşıyonuz siz 1600nee bana 400e geldi evim 160m2 küçük yer olunca böyle oluyo heralde

Sağol canım tansiyon çıktı bugün acayip de ödem oldu inşallah bebelerime zarar vermemişimdir
Yok onlarda iyilerdir Allah’ın izniyle hep güzel düşün
Benim ev iki katlı o zaman vereceğim parayı düşünmek bile istemiyorum. Boş halinin temizliğine 2 yıl önce 1500 TL vermiştim Bu yolda tek başınasın koçum Aslı. Temizlikçi filan yok.
Tatlım ben 500 verdim ama hiç yetişmedi ki annemle bana kaldı kadın camları sildi dolap içlerini sildi banyo wc akşam oldu

Durdumu sonradan saç dökülmeniz

Kız 1600 tlyi düşündükçe öyle bi enerji gelirki üç tur dönerim evi ben 1600 tlyle de uşağına bir sürü bişi alırsın bizim burda da temizliğe kimseyi bulamıyoruz yalvarıyorum resmen gelin diye haftaya bi daha ara gülüm söz vermiyim diyor

Çok güldüm

Ne güzel bi anı ya biz demi çektirsek deidm bi anda üşenmessem tabi:) nası cıktı fotolarınız

Bence eviniz pırıl.piril hicbirseye gerek yok
Bacım duz memuruz biz ya bu neydi 1600
hayir bunlar ne yapacak yani.
esin camları silsin sende bir tur geçersin.
Dolap ici vs de yapilir ya. Disi kus enerjisi gelir bir iki güne sana

Fahriye evcen doğurmuş sıra bize geliyo aynı zamanlarda öğrenmiştik hamile olduğumuzu

Ben onun hamile olduğunu gecen hafta ogrendum
Ve daha yeni sanıyordum

Daha gelmedi ama ekranda çok hoş çıkmıştı. Ben düz siyah elbise giydim eşimde siyah boğazlı kazak ve siyah fit pantolon arka planda düz renk sade istedik . 130 mu neydi tek poz
Ne güzel bi anı ya biz demi çektirsek deidm bi anda üşenmessem tabi:) nası cıktı fotolarınız

Valla bana iki gün önce dişi kuş enerjisi geldi mutfak dolaplarını indirip sildim. 2 gündür dişi kuşumun kolları kanatları kırıldı hatta tüyleri döküldü

Dişi kul seğil ama 1600 tölö den sonra hakkatten bi enerji geldi, yemeği yaparken bi çekmeceyi boşalttım mutfakta da sildim ahdjshhs

Evet bende çok şey duydum, ilk doğumlarda özellikle normal doğum yapabiliyorsa ısrarcı olunuyormuş ama ben ilk doğumum sezeryan diye buda öyle olucak Allah nasip ederse Riskli gebelik geçiriuotum diye bu hastaneyi önerdi herkes şuana kadar memnundum inşallah sonundada sorunsuz sıkıntısız sağlıkla inşallah bebegimle ayrılırız hastaneden

Grubumuzda bugün doğum yapacak bir arkadaş vardı ismini unuttum inş iyidir
T the economist hayırlısı olsun canım hakkınızda içeride büyümeyince sen onu dışarıya alıp çokta güzel büyütürsün çok heyecanlandım
Ve duygulandım daha 10.haftalarımızdaydık şimdi 20’li günlere düşmüşüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…