Kız nerde yaşıyonuz siz 1600neeBide eşim dedi ki sen yanlış anladın. 1600 tl olmaz. Benden yarım saat sonra o aradı. 1600 tl dediler tamam diyip kapttı. Sizin kocalarınızda böyle bi huy var mı? Hayır ben neden yanlış anlıyorum? Salak mıyım ben? Şoktan tansiyonum çıktı yani. Gayette doğru anlamışım aha noldu aradın sen de sinirlendin agdjshhs
Ankara , köy gibi bi yerdeyiz uzak diye belki o fiyatı verdi. Ama yine de 1600 tl çok uçakla mı gelecen a q.Kız nerde yaşıyonuz siz 1600neebana 400e geldi evim 160m2 küçük yer olunca böyle oluyo heralde
Bu göt ayrılması çok doğru bi tanım benim de ayrılıyor agsjah ama 1600 tl ye birleştiririm onu daBugün biraz iş yaptım götüm ayrıldı valla, acısı çıkar. Yapmayınca ayrı dert yapınca da ayrı dert püğğğğ
Yanlış duymadınız, sadece 1600 tlye götünüzü yeniden birleştiriyoruz xjxjxjzzBu göt ayrılması çok doğru bi tanım benim de ayrılıyor agsjah ama 1600 tl ye birleştiririm onu da
Yok onlarda iyilerdir Allah’ın izniyle hep güzel düşünSağol canım tansiyon çıktı bugün acayip de ödem oldu inşallah bebelerime zarar vermemişimdir
Tatlım ben 500 verdim ama hiç yetişmedi ki annemle bana kaldı kadın camları sildi dolap içlerini sildi banyo wc akşam olduBenim ev iki katlı o zaman vereceğim parayı düşünmek bile istemiyorum. Boş halinin temizliğine 2 yıl önce 1500 TL vermiştimBu yolda tek başınasın koçum Aslı. Temizlikçi filan yok.
Durdumu sonradan saç dökülmenizKızlar saç dökülmesi başladımı benim aşırı dökülüyor çok üzücüHormonal çok normalmiş ama insanın psikolojisini etkiliyor kızım da doğumdan sonra aşırı dökülmüştü gitmediğim Dr kalmadı şimdi daha erken başladı .
Senin ev de mi 2 katlı?Yok onlarda iyilerdir Allah’ın izniyle hep güzel düşün
Tatlım ben 500 verdim ama hiç yetişmedi ki annemle bana kaldı kadın camları sildi dolap içlerini sildi banyo wc akşam oldu
İlk 3 ay coo dokuldu benim sonra bitti dokulme cok guzellestiDurdumu sonradan saç dökülmeniz
Anam o benden sonraydi sankiFahriye evcen doğurmuş sıra bize geliyo aynı zamanlarda öğrenmiştik hamile olduğumuzu
Kız 1600 tlyi düşündükçe öyle bi enerji gelirki üç tur dönerim evi benEşime dedim sen camları hallet gerisi bende. Evi de bok götürüyor dedik de sonuçta günlük tozu alınıyor robot hergün çalışıyor, arada paspas atıyom. Yani o kadar da bok götürmüyor. 1600 tölö nedir ya. Çocuğumun rızkı. (Şoku atlatamadı)
Çok güldümBide eşim dedi ki sen yanlış anladın. 1600 tl olmaz. Benden yarım saat sonra o aradı. 1600 tl dediler tamam diyip kapttı. Sizin kocalarınızda böyle bi huy var mı? Hayır ben neden yanlış anlıyorum? Salak mıyım ben? Şoktan tansiyonum çıktı yani. Gayette doğru anlamışım aha noldu aradın sen de sinirlendin agdjshhs
Sezeryan olmuştur belkiİlk 3 ay coo dokuldu benim sonra bitti dokulme cok guzellesti
Anam o benden sonraydi sanki
Yaaa iyi ki varsınızYanlış duymadınız, sadece 1600 tlye götünüzü yeniden birleştiriyoruz xjxjxjzz
Ne güzel bi anı ya biz demi çektirsek deidm bi anda üşenmessem tabi:) nası cıktı fotolarınızŞoka bebek battaniyesi gelmiş orta kalınlıkta kızlar güzel bebiş eşyaları da var. Bu arada Dün giren yalancı sancılardan dolayı eşim isim bulamadığı için telaşlandı dedim ki bu çocuğun ismi konmadan gidersem doğuma kork benden. Erkekler bu son haftalarda ciddiye alıyorlar demekki az önce gelmiş hadi hazırlan stüdyoya gidip resim çektirelim sen doğurmadan dedi. İkimizde sade giyinip anı olsun diye resim çektirdik öyle 2 poz. Heyecanlandım şimdi akşamı zor ediyorumresimler için
Eşime dedim sen camları hallet gerisi bende. Evi de bok götürüyor dedik de sonuçta günlük tozu alınıyor robot hergün çalışıyor, arada paspas atıyom. Yani o kadar da bok götürmüyor. 1600 tölö nedir ya. Çocuğumun rızkı. (Şoku atlatamadı)
Fahriye evcen doğurmuş sıra bize geliyo aynı zamanlarda öğrenmiştik hamile olduğumuzu
Ne güzel bi anı ya biz demi çektirsek deidm bi anda üşenmessem tabi:) nası cıktı fotolarınız
Valla bana iki gün önce dişi kuş enerjisi geldi mutfak dolaplarını indirip sildim. 2 gündür dişi kuşumun kolları kanatları kırıldı hatta tüyleri döküldüBence eviniz pırıl.piril hicbirseye gerek yok
Bacım duz memuruz biz ya bu neydi 1600
hayir bunlar ne yapacak yani.
esin camları silsin sende bir tur geçersin.
Dolap ici vs de yapilir ya. Disi kus enerjisi gelir bir iki güne sana
Ben onun hamile olduğunu gecen hafta ogrendum
Ve daha yeni sanıyordum
Dişi kul seğil ama 1600 tölö den sonra hakkatten bi enerji geldi, yemeği yaparken bi çekmeceyi boşalttım mutfakta da sildim ahdjshhsBence eviniz pırıl.piril hicbirseye gerek yok
Bacım duz memuruz biz ya bu neydi 1600
hayir bunlar ne yapacak yani.
esin camları silsin sende bir tur geçersin.
Dolap ici vs de yapilir ya. Disi kus enerjisi gelir bir iki güne sana
Ben onun hamile olduğunu gecen hafta ogrendum
Ve daha yeni sanıyordum
Evet bende çok şey duydum, ilk doğumlarda özellikle normal doğum yapabiliyorsa ısrarcı olunuyormuş ama ben ilk doğumum sezeryan diye buda öyle olucak Allah nasip edersesenin sezaryen mi olacak? bi akrabam orada doğum yaptı, anne karnında bebek hastaydı doğumdan sonra yoğun bakıma sonra da ameliyata girecekti. neyse kızın suyu geldi yatırdılar ama bebek gelmiyor. 2’gün boyunca bebek gelmedi. artık çok yorulmuş beni sezaryene alın diye yalvarmış ama nafile. 2 günün sonunda bebek normal bir şekilde doğdu sıkıntı olmadı. ama riskli bir durumu varken bile neden sezaryene alınmadı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?