2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Aaa doğru dedin etiketleyim dur. İnşallah süper bir doğum geçirmiştir.

Temizlik işini ne yapıcam bende bilmiyorum evin içinde minik adımlarımda bile çok kasılıyorum kendim bir şey yapamam bi abla çağırayım erken mi sizce yine kirlenir mi evnormal doğum bekleyince de bilemiyorsun ki

Allahım sağlıklı sorunsuz sıkıntısız doğum nasip etsin inşallah, bebegini sağlıkla sorunsuz al kucagına Burda neşeni bozmuyorsun ama belki içinde yaşıyorsun herşeyi ne mutlu ki böyle bir annesi olucak bebeginin hep pozitif hep neşe saçan etrafına maşallah içini ferah tut olur mu rabbim nezaman nasip etmişse o zaman alıcaz kucagımıza bebişlerimizi yeterki sağlıkla sorunsuz sıkıntısız atlatalım doğumlarımızı ve bebeklerimi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alalım

İnşallah kuzum çok korkuyorum doktor pek iyi konuşmadı
Neden ua drlar herşeyin en kötüsünü söyler canım biliyorsun ama annelik işte dayanamıyorsun:) sen kendini besle süt olsun dinlen bebeğine kavuşma hayalleri kur üzüntüden sütün kesilmesin bebeğin çok çabuk iyileşvek hayırlısı kaç kilo doğdu

Ya çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni vallahi.

İnşallah kuzum çok korkuyorum doktor pek iyi konuşmadı
Canim daha erken haftalarda kuveze giren bebekler oldu sagliklilar cok sukur şu an icini ferah tut bol bol sutun olsun bebekler cok gucluler
Hadi hayırlısı olsun canım az kaldı sayılı gün çabuk geçiyor derler bana pek geçmiyor son günler ama
Ben de ne zaman gelecegini bilmedigimden hep bi adrenalin

Kizlar 34 haftalık suyum geldi. Sezeryanla alındım. Solunum sıkıntısı var kuveze aldilar bebişim için dualarinizi bekliyorum
Grupta 34 haftalık doğum yapan var canım benim korkma bişey olmaz allahın izniyle. Kuvöz kötü bişey değil ki , 40. Haftada doğan da girebilir. Merak etme herşey güzel olacak sen stres etme. Hemencecik sütün gelir beslersin yavrunu annesi acele etmiş yavrun kavuşmak istemiş bian önce

Eklentiler

• 4DAC1B79-F3F0-4701-A343-5E94B70CE7E5.webp
    42,3 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…