2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım günümüz günümüzü tutmuyor artık. Zaman azaldıkça vücut farklı sinyaller veriyor. Ben de bir gün iyiyim diyorum birgun kötü oluyorum. Birgun bebek az mı hareket etti diyorum diğer diğer gün kaburgalarımla ne alıp veremedigi var bu bebegin diyorum Allah yardımcımız olsun

Canim cok rahatsiz ediyosa git bence ya
Annemler Diyarbakır'a gezmeye gidecek cuma günü onları yolundan etmek istemiyorum tansiyonum normal dün akşam bir ara 13-9 çıktı sonra düştü. Bilerek pazartesi gününe aldım randevu allah korusun suyum falan gelene kadar sancı çekerim ben
Dün akşam öyleydim bende sıcak su torbası koydum ayak altlarıma çok iyi geldi
Ayaklarım yanıyor canım eve gidince çorap falan çıkarıyorum ödem var ya acayip yanma yapıyor

Arkadaşlar , doktordan çıktım. Haberler dünle aynı. Hatta bu doktor daha kötümser bile konuştu diyebilirim.
Sen elinden geleni yaptın canım artık sıra doktorda sağlıkla gelsin, kucağına al hemencecik. Kendi doktoruna güven, dandik bir hastanenin dandik bir doktoru değil

Bebek hareketleri normal maşallah oğluma bacaklarımda gerginlik hissi de var bende dün AVM ye gittim biraz dolandım ama bu kadar da olur mu bilemedim son zamanlarımız artık insan tedirgin de oluyor
Eşim de diyor millet köyünden şehre iniyor doğum başlayıncaya kadar surdan şurası hastene öyle hemen kolay mıymış doğum
Dün gece bende çok uyandım zaten kuş uykusu uyuyoruz cuma günü izne ayrılıyorum pazartesi raporumu almaya ve doktor kontrole gideceğim
Zaten 14 günüm kaldı ama insan da endişe ediyor illa ki birde sezeryan olacağı için acaba açılma vs var mı ki merakta ediyorum . Çünkü olursa doktor daha erken müdahale ederiz demişti

benim kendı doktorumla perınatologun makinesi aynıydı . detaylı zamanı birbirlerini tanıdıkları ıcın soylemişlerdi

T the economist kuzum arkadaslar gerekli bütün tesellileri vermisler. Bu günlere kadar geldik cok şükür. Dis gebelik degildi saglikli tutundu kalbi atti. Organları gelisti derken sürundurdu bu bebeler bizi
Ama.simdi doğacak ya cok heyecanlı artik hicbirsey eskisi gibi olmayacak. Ana olacaz kızım ana ❤❤

bişe
Arkadaşlar bu temizlik firmalarının fiyatları halis mi? 1600 tl dedi bana. 2+1 90 metrekare evim var ya.
bisey dicem ama tömözlölkçölörö köçök görmöyön öln törö bla bla bla linçlenirim die girmiyom söze. bura durum daha fena kadın benden cok kazanıyor. diolar ki sigorta yok el emegi. benimki ne emegi tövbe tövbe işe gidemeyince bende calısamıyom. gel sigorta yapayım desen kabul etmıyo cunku sıgortasız daha cok kazanıyo kacak olunca. hoş sigorta yapsamda benden cok kazanıyo zira asgariden calısmıyorlar. neyseeee

Ya yemin ediyorum karı koca günlük bu kadar kazanmıyoruz. 1600 tölö dedi ya. Ve evim gerçekten küçük bir süs eşyası bile yok fazladan bir eşyam bile yok. Mutfak dolabım bile 2 kapak felan klasik bir lojman evi. Cam balkon yok ne bileyim. 1600 tölö. 800e kadar razıydım he. Vay babanun kemüğüne.

Benim ev iki katlı o zaman vereceğim parayı düşünmek bile istemiyorum. Boş halinin temizliğine 2 yıl önce 1500 TL vermiştim Bu yolda tek başınasın koçum Aslı. Temizlikçi filan yok.
Bide eşim dedi ki sen yanlış anladın. 1600 tl olmaz. Benden yarım saat sonra o aradı. 1600 tl dediler tamam diyip kapttı. Sizin kocalarınızda böyle bi huy var mı? Hayır ben neden yanlış anlıyorum? Salak mıyım ben? Şoktan tansiyonum çıktı yani. Gayette doğru anlamışım aha noldu aradın sen de sinirlendin agdjshhs

Adam da şok olmuş bir daha aramış 90 m2 ev ya Şirket değil de sen sağdan soldan bi apla filan bul bence. Daha ucuza yapacağını düşüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…