- 2 Mart 2020
- 286
- 881
- 53
- 31
Canım günümüz günümüzü tutmuyor artık. Zaman azaldıkça vücut farklı sinyaller veriyor. Ben de bir gün iyiyim diyorum birgun kötü oluyorum. Birgun bebek az mı hareket etti diyorum diğer diğer gün kaburgalarımla ne alıp veremedigi var bu bebegin diyorumSelam kızlar nasılsınız ? Bugün ben pek iyi değilim sabah bulantı kusma geri geldi
Bu sabah öldüm resmen aç karnına kuslamk o midenin spazmı çok acı kimde yaşamasın neyse işe gittim kahvaltı yaparken ne yesem battı çok fena oldum. Bel kaşık ağrısı var kasılmalar var ara ara dayanamayacak kadar değil ama dr a bi gitsem mi bilemedim . Sanki çatım ayrılıyor gibi geliyor
36.4 bugün
Ter bosalması oluyor mu sizde gece oluyordu artık gündüzleri de oluyor .
Annemler Diyarbakır'a gezmeye gidecek cuma günü onları yolundan etmek istemiyorumCanim cok rahatsiz ediyosa git bence ya
Ayaklarım yanıyor canım eve gidince çorap falan çıkarıyorum ödem var ya acayip yanma yapıyorDün akşam öyleydim bende sıcak su torbası koydum ayak altlarıma çok iyi geldi
Çok güzel bir anı olmuş gerçektenEki Görüntüle 3193770
Foto çekimi demiskenilk ve ikinci hamileliklerim. Bizde anı kalsın diye öyle hazırlanmıştık arkadaşlar çekmişti sagolsun
3 tanıktan 1i senaryo yazdı ama bi tane bile yeter ceza için neticede Allah’a havale ettimNasıl geçti
Sen elinden geleni yaptın canım artık sıra doktordaArkadaşlar , doktordan çıktım. Haberler dünle aynı. Hatta bu doktor daha kötümser bile konuştu diyebilirim.
Sağol canım tansiyon çıktı bugün acayip de ödem oldu inşallah bebelerime zarar vermemişimdir
Hayırlısı olsun canım,Sağol canım tansiyon çıktı bugün acayip de ödem oldu inşallah bebelerime zarar vermemişimdir
benim kendı doktorumla perınatologun makinesi aynıydı . detaylı zamanı birbirlerini tanıdıkları ıcın soylemişlerdiMakine farkı olabilir. Perinatologların makinesi daha iyidir diye düşünüyorum ben sonuçta riskli gebelik uzmanları. Benim hep 30mm çıkıyordu aynı doktor ölçünce . 30.haftalarımda 27 26mmye düştü. Ciğer geliştirici oldum.
Sizin bebeğiniz henüz küçük içinize sinmiyorsa bir başka perinatolog görüşü daha alabilirsiniz. Ben iki farklı perinatoloğa gittim kendi doktorumu da bıraktım risk olunca.
Evet suyu fazla, hepsi normal dedi doktor bilmemkiBoy kilo olarak nasıl şuan. Suyunda fazlalık var mı
bisey dicem ama tömözlölkçölörö köçök görmöyön öln törö bla bla bla linçlenirim die girmiyom söze. bura durum daha fena kadın benden cok kazanıyor. diolar ki sigorta yok el emegi. benimki ne emegi tövbe tövbe işe gidemeyince bende calısamıyom. gel sigorta yapayım desen kabul etmıyo cunku sıgortasız daha cok kazanıyo kacak olunca. hoş sigorta yapsamda benden cok kazanıyo zira asgariden calısmıyorlar. neyseeeeArkadaşlar bu temizlik firmalarının fiyatları halis mi? 1600 tl dedi bana. 2+1 90 metrekare evim var ya.
Ya yemin ediyorum karı koca günlük bu kadar kazanmıyoruz. 1600 tölö dedi ya. Ve evim gerçekten küçük bir süs eşyası bile yok fazladan bir eşyam bile yok. Mutfak dolabım bile 2 kapak felan klasik bir lojman evi. Cam balkon yok ne bileyim. 1600 tölö. 800e kadar razıydım he. Vay babanun kemüğüne.bişe
bisey dicem ama tömözlölkçölörö köçök görmöyön öln törö bla bla bla linçlenirim die girmiyom söze. bura durum daha fena kadın benden cok kazanıyor. diolar ki sigorta yok el emegi. benimki ne emegi tövbe tövbe işe gidemeyince bende calısamıyom. gel sigorta yapayım desen kabul etmıyo cunku sıgortasız daha cok kazanıyo kacak olunca. hoş sigorta yapsamda benden cok kazanıyo zira asgariden calısmıyorlar. neyseeee
Bide eşim dedi ki sen yanlış anladın. 1600 tl olmaz. Benden yarım saat sonra o aradı. 1600 tl dediler tamam diyip kapttı. Sizin kocalarınızda böyle bi huy var mı? Hayır ben neden yanlış anlıyorum? Salak mıyım ben? Şoktan tansiyonum çıktı yani. Gayette doğru anlamışım aha noldu aradın sen de sinirlendin agdjshhsBenim ev iki katlı o zaman vereceğim parayı düşünmek bile istemiyorum. Boş halinin temizliğine 2 yıl önce 1500 TL vermiştimBu yolda tek başınasın koçum Aslı. Temizlikçi filan yok.
Adam da şok olmuş bir daha aramış 90 m2 ev yaBide eşim dedi ki sen yanlış anladın. 1600 tl olmaz. Benden yarım saat sonra o aradı. 1600 tl dediler tamam diyip kapttı. Sizin kocalarınız böyle bi huy var mı? Hayır ben neden yanlış anlıyorum? Salak mıyım ben? Şoktan tansiyonum çıktı yani. Gayette doğru anlamışım aha noldu aradın sen de sinirlendin agdjshhs
Abla 500 tl. Dedim 800 felansa şirketten alırım 2 kişi geliyor daha iyi olur felan. 1600 tölö dedi yaAdam da şok olmuş bir daha aramış 90 m2 ev yaŞirket değil de sen sağdan soldan bi apla filan bul bence. Daha ucuza yapacağını düşüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?