2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya zaten onların kendi düşünmeli doğuma ne kalmış ki seni zorlayamazlar illa görmek iatiyolarsa çocuk oyun alanı olan bir yerde bir saat kahve için ben diyomda bende yapamıyorum ama yapacam artık

sen bi süre telefonları kapat artık ulaşamasınlar sana

Değil birini evde ağırlamak başkasının evine bile gitmek istemiyorum , yeterince camış gibi gerilemiyorum çünkü batıyor bana koltuk

Ya zaten onların kendi düşünmeli doğuma ne kalmış ki seni zorlayamazlar illa görmek iatiyolarsa çocuk oyun alanı olan bir yerde bir saat kahve için ben diyomda bende yapamıyorum ama yapacam artık
Diyoruz da dilimizde ben de bakayım evi temizilersem kesin davet ederim pis huyum kurusun püğğğğ

İşe yarıyor o bende de var

Kizlar selam 37+2 den sesleniyorum bende yemin ederim böyle bir bel ağrısı yok resmen belimi cart diye ikiye ayırıyorlar, bu doğum belirtisi midir? Pilates toplariyla kendimi duvardan duvara vuruyorum yok bana mısın demiyo Allah rızası için bisey diyin siz neler yapıyorsunuz böyle agriniz varsa magnezyum da alıyorum yok anam gecmiyo

Yırt üstü yere yatıyorum canım okadar iyi geliyor ki iki seksen uzan yere kaburgalar yerinde oynuyor karın büyüdükçe öne cekiliyor oda mahvediyor uzan yere sert zemine bana çok iyi geldi

Arkadasimin dogumu siddetli bel agrisiyla baslamisti olabilir belki

Yırt üstü yere yatıyorum canım okadar iyi geliyor ki iki seksen uzan yere kaburgalar yerinde oynuyor karın büyüdükçe öne cekiliyor oda mahvediyor uzan yere sert zemine bana çok iyi geldi
Sirt üstü yatmak çok istiyorum ki eminim cok faydali olcak belime ama doktorum asla sirt üstü yatmak yok dedi korkumdan yatamıyorum canim

Canım ilk doğumunda küçük müydün? İnsan yaşı daha genç olunca bilemiyor herhalde herkesi idare edeyim diye kendini yıpratıyor benim annem beni yirmilerin başında doğurmuş, lohusalığını anlatınca diyorum niye yaptın bunu kendine?
Aman ben gelmişim neredeyse kırkıma başka çocuğum olacak mı Allah bilir artık dediğin gibi alınan alınsın darılan darılsın. Zaten bence darılmayacaklar da çünkü olgunlukla karşıladılar.
Ben soranlara eşimle şöyle karar aldık kim doğuruyorsa onun annesi gelecek diyorum ikinciyi eşim doğurursa onunki gelir gayet adil bence

Sirt üstü yatmak çok istiyorum ki eminim cok faydali olcak belime ama doktorum asla sirt üstü yatmak yok dedi korkumdan yatamıyorum canim
Vallaha ben yatıyorum yoksa geçmiyor çok kötü oluyorum belki uyurkende bilmeden sırt üstü yatiyorumdur Allah'a emanet

Canım ben de düşmüştüm ama benimki hafif bi düşüştü, çok geçmiş olsun

Ya renkli ben senin küçük enişteyi hiç anlamadım ne meraklıymış ziyarete işi vs de mi yok? İzin mi alacak? kardeşin mi sürüklüyor ki? Neyse dediğin gibi doğum sonrası geleceğine önden gelsin gitsin bari.

Sayılmam canım 25 yaşındayfıö ama işte o tarafın ilk torunu gönülleri kalmasın demiştim her iki ailede fatklı şehirde olunca çok sıkıntı oluyor bu işler ama artık kimin faydası olacaksa o gelsin ki evde bir yavrum daha var sadece yedirmeyw içirmeye değil onu ruhende doyuracak insanlar gelsin diye bekar kardeşiöide çağırdıö teyze yeğen gezerler annem yemekle ilgilenir benle ilgilenir, sonra kuzenleri gelevek ev kalabalık olavak ama olsun onlar kendileri hiç sıkıntı yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…