Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Minnak anne adayları akıntı durumunuz nasıl benim sarı akıntım var kokusuz kaşıntımda yok ama baya sarı hatta yeşilimsi her hamileliğimde oluyor bu enfeksiyon mu sizce
Minnak anne adayları akıntı durumunuz nasıl benim sarı akıntım var kokusuz kaşıntımda yok ama baya sarı hatta yeşilimsi her hamileliğimde oluyor bu enfeksiyon mu sizce
Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende bugün kan tahlili yaptırdım 228 çıktı yarın doktora gideceğim acaba kese görme ihtimali var mı? 4+1 deyim bugün sanırım program öyle gösteriyor Aaysemah
canım listeye beni de ekler misin? Sat 11 Mayıs bat 5 Haziran doğum da 14 Şubat olarak gösteriyor
Kızlar hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bende bugün kan tahlili yaptırdım 228 çıktı yarın doktora gideceğim acaba kese görme ihtimali var mı? 4+1 deyim bugün sanırım program öyle gösteriyor Aaysemah
canım listeye beni de ekler misin? Sat 11 Mayıs bat 5 Haziran doğum da 14 Şubat olarak gösteriyor
Yani bilemiyorum sabah mide bulantısı ile uyandım ve yemekler den sonra bulanıyor psikolojik değildir heralde çünkü çok sinir bozucu üstelik duygusal ve sinirliyim ya adet öncesi gibi
Benim sadece aşırı gaz ve kasık ağrım var arada da mide yanması oluyor. Kalp atımı başlayınca mide bulantısı başlar diyolar 5. Hafta bitiyor bence normal başlaması