Canım daha erken sanki ama mide ekşimesi yediklerimden dolayı yaşıyorum bende bulantım geçmesine rağmen domates salça vişne kiraz gibi tükettiğimde rahatsızlık oluyor ekşime oluyor , ama mide yanması olunca talcid emdim iki kere çok rahatlattı beni dr umun izniyle tabi aklında olsun canım
Ya bak benimde midemi bunlar rahatsız ediyoruz özellikle domates ve Bi çok rahatsız eden şey var yemiyorum etrafımdakiler eşim annem sen öyle düşünüyor dio valla artk kızdm ya karısmayn benm ne yediğime sonra ben çekiyorum acısını
Ya bak benimde midemi bunlar rahatsız ediyoruz özellikle domates ve Bi çok rahatsız eden şey var yemiyorum etrafımdakiler eşim annem sen öyle düşünüyor dio valla artk kızdm ya karısmayn benm ne yediğime sonra ben çekiyorum acısını
Kesinlikle canım sen kendini biliyosun yemezsen rahatsın, ben az az yiyorum şimdi ama dediğim gibi talcid içtiğim oldu mide yanmasından ekşimesinden çok zordu o kusmalar, şimdi çok şükür halime
Kızlar 11+6 dan selam olsun Ben bir şey fark ettim ki ben yatar pozisyonda çok iyiyim ama ayakta olduğumda yürüdüğümde yada bir iş için ayakta durmam gerektiğinde midemde rahatsızlık bi bulantı hissi geliyor ve koşarak yatmaya gidiyorum. Bu psikolojik olabilir mi ya bana saçma geliyor artık ama gerçekten öyle bugün yakınımızda ki markete gidip geldim hemen öğürmeye başladım oysa çıkmadan hiç bir şey yoktu
Kızlar özel bi kliniğe doktora gittik, kanamanın sebebini hoca tahlilerime bakarak enfeksiyondan olduğunu söyledi. İlaç verdi. Cuma tekrar kontrole gidicem. Cinsiyeti de söyledi erkek anası oluyorum nasipse. Yüzde 90 dedi ama baya yüksek oran verdi diye söyledim
bu arada inceledim gerçekten çok beğendim
benim tek düşündüğüm tek başımayken açıp kapamada taşımada zorlanır mıyım
biraz ağır demişsin kapladığı yer nasıl?
hem böyle güzel olsun hem de hafif tek başıma zorlanmayayım istiyorum
Kızlar özel bi kliniğe doktora gittik, kanamanın sebebini hoca tahlilerime bakarak enfeksiyondan olduğunu söyledi. İlaç verdi. Cuma tekrar kontrole gidicem. Cinsiyeti de söyledi erkek anası oluyorum nasipse. Yüzde 90 dedi ama baya yüksek oran verdi diye söyledim