2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya bak benimde midemi bunlar rahatsız ediyoruz özellikle domates ve Bi çok rahatsız eden şey var yemiyorum etrafımdakiler eşim annem sen öyle düşünüyor dio valla artk kızdm ya karısmayn benm ne yediğime sonra ben çekiyorum acısını

Kesinlikle canım sen kendini biliyosun yemezsen rahatsın, ben az az yiyorum şimdi ama dediğim gibi talcid içtiğim oldu mide yanmasından ekşimesinden çok zordu o kusmalar, şimdi çok şükür halime

Kızlar 11+6 dan selam olsun Ben bir şey fark ettim ki ben yatar pozisyonda çok iyiyim ama ayakta olduğumda yürüdüğümde yada bir iş için ayakta durmam gerektiğinde midemde rahatsızlık bi bulantı hissi geliyor ve koşarak yatmaya gidiyorum. Bu psikolojik olabilir mi ya bana saçma geliyor artık ama gerçekten öyle bugün yakınımızda ki markete gidip geldim hemen öğürmeye başladım oysa çıkmadan hiç bir şey yoktu

Kabin boylara bak canım. Tek elle açıp kapanabilen, ağırlığı az olan arabalar çok pratik

Hayırlısı olsuuun
Hoşgeldi minik prens

hayırlı olsun
çin takvimi tuttu mu

Sebebin bulunması çözüm olur kuzum cok sevindim. Masallah bir ogluş geliyor. Hayirli olsun anasi

Çok teşekkür ederim. Doktor inanılmaz rahatlattı beni. Onla devam edicem. Bir pipi 20bine doğacak aghdjhshd olsun napalım
Canim her dakika kanama geçirip panik olacağına kafan ve vücudun rahat olur

Mavilere boyadım seni. Ayy gun geçtikçe bende merak oluşmaya başladı cinsiyet konusunda

Hayrlı olsun canm

Kızlar hamilelik takibi olarak Bi uygulama kullanıyoruz mu ben instadan Bi uygulama gördüm çok güzl ve bilgilendirici sizle paylaşmak istedim

Çok teşekkür ederim. Doktor inanılmaz rahatlattı beni. Onla devam edicem. Bir pipi 20bine doğacak aghdjhshd olsun napalım
Ben de 12+2de gidicem tam, söyler mi acaba cinsiyeti. Hepimiz kıza kendimizi o kadar alıştırdık ki, doktor erkek derse eşimin tansiyonu düşer orda
Kızlar hamilelik takibi olarak Bi uygulama kullanıyoruz mu ben instadan Bi uygulama gördüm çok güzl ve bilgilendirici sizle paylaşmak istedim
Happy Mom kullanıyorum ben, direkt ilk önüme çıkanı indirdim

13+3 te sötledi
Özeldekiler söylüyor makineleri baya iyi , dün devlete gittim hiçbişey demedi valla

Ama onda hiç Bi bilgilendirme yok dimi bende onu kullanıyordum şimdi hamilelik +die Bi uygulama indirdim tüm sorularınıza cvp makaleler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…