2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok teşekkür ederim. Doktor inanılmaz rahatlattı beni. Onla devam edicem. Bir pipi 20bine doğacak aghdjhshd olsun napalım
Ay kuzum çok çok sevindim içinin rahatlamasina . Eminim neler hissettin neler yaşadın bu sürede ne kadar korktun

Kızlar az önce bir yazı okudum bu kv ler ile ilgili inan çözümü yok . Hurriyetin sitesi karnındaki torununa iyi bakıyor musun ? Adli yazıyı okuyun derim dün yazilmis daha

Benim kayınvalidem kayınpederim görümcem yok
Kız üzuldum eşine şimdi . Aslında onlar olmasın demiyoruz biliyor musun ? Onlar olsun ama bizim hayatımıza da saygıları olsun bencilce davranmasinlar. Bizim gelin mesela nasıl düşkün anneme. Annemde ona düşkün ama hiçbir zaman annem gelininin canını sıkacak onu hiçe sayacak onu boğacak ya da hayatlarını kontrolde tutacak davranışlara sözlere asla girmez

Anladım canım geçmiş gitmiş olsun inşaAllah
Amin inşallah. Kaç doktora gittim dün yine acildeydim acilde kan verdim sonuç gösterdim hiçbişey demedi önemsemedi. Daha önceki kanamamda crp değeri 6 idi belki o zaman antibiyotik verilse dün kanama olmayacaktım. Çok şükür bu hoca ile de anlaştık çok rahatlattı beni. Bakalım cuma tekrar gidicem. İnşallah gelmiş geçmiş olur.

İnşaAllah vanım enfeksiyonu çok dikat etmek gerekiyor ama çoğu dr sanki ğztünde durmuyor benim drmda önemsiyor saolsun içimiz eahat tabi ama annelik iste ben deçarşamba gidecem hem kontrol hem cinsiyet için

İnşaAllah vanım enfeksiyonu çok dikat etmek gerekiyor ama çoğu dr sanki ğztünde durmuyor benim drmda önemsiyor saolsun içimiz eahat tabi ama annelik iste ben deçarşamba gidecem hem kontrol hem cinsiyet için
bana da kimse enfeksiyona dair bir şey söylemedi.
idrarda mı oluyor bu enfeksiyon?

Ay bende okudum onu yurt dışında bile varmis
Ben tüm çözüm yollarını denedim bir tek terapi seçeneği kaldı onuda yapacak para yok . Yani en azından benim kv için çözüm olmadığını görmüş oldum. Bana 40 yıl önce gittiği çocuk gelişimi kursundan bahsediyor. Eğer doğumdan sonra da zorbalığa devam derse diycem ki o bilgilerin kimi değişti kiminin üstüne yeni bilgiler konuldu anne. Sen ister misin herkesin bebeği çağdaş bilgilerle büyürken senin torunun 40 yıl önce ki bilgilerle büyüsün. 4 cilt kitap aldım onları okuyorum anne diyorum biliyorum okuyorsun da bunları da yapma sen genede diyor.

Arkadaşlar merhaba benim kanamam ne zaman duracak ya bebekler ıyı ama bıtmek bılmedı . Canım fazlasıyla sıkılıyo . Dun doktor kontrolüne gıttım ıcerde kanama falan gorunmuyo ıgneyı bırak kapsüle gec dedu bende cok mutlu oldum ama bugun yıne kanamam oldu ya

Allah'ım iyilik versin inşallah bir an önce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…