2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
bana da kimse enfeksiyona dair bir şey söylemedi.
idrarda mı oluyor bu enfeksiyon?
Siz canınızı sıkmayın benim kaybım olduğu için dikkat ediyorum , idrar yolu enfeksiyonuna falanda dikkat edin ama aklımızdada böle kötü şeylwr kalmasın içinizi rahat huzurlu tutun

Hayırlı olsun.
Crp mi yoksa lökosit kaynaklı bi enfeksiyon mu ?

bana da kimse enfeksiyona dair bir şey söylemedi.
idrarda mı oluyor bu enfeksiyon?
Canım buraya bin kez ondan yazdım işte. İlk gebeliğim doktor arkadaşım olmasına rağmen atladı bunu. Kimse sana bi şey demese de, kendini iyi de hissetsen, her ay idrar ver. Baktın ki lokösit çıktı. Kültür de ver. Sende sıkıntı varsa vücudunda, kan ver crp bakın da. Kandakı enfeksıyonun adı crp.

Kayınvalide günlükleri vol 1:1 başladık valla
Seninki yardıracak belli
Hakıkaten zorba. Afedersin arkadaşım da, sen cocuk gelin değilsin. Yaşın en az 25-30 dur. Cahil cühela da değilsin, bak okuyorsun araştırıyorsun. Elinde telefon, gerekirse doktoru, hemşireyi, ebeyi ararsın. Ama yok. İlle de en cok kendisi biliyor. MÖ 2 kur ücretsiz halk eğitimi kursu aldım diye havalara bak. Söyle ona caz yapmasın, canımı sıkmasın benim

Karaciger enzimlerim yukselince benim crp de 15 olmustu ama cok onemsemediler iki doktor da
Yavrum nasıl önemsemezler ben grupta sinir hastası olcam yakında
Karaciğer enzimi tek seferde yüksek çıkabilir. Sorun var demek değil zaten direkt. Beslenmen protein ağırlıklıysa fln ondan çıkmıştır. Ama bi tane daha yaptır bir iki hafta sonra. Gene yüksek çıkarsa, o zmn seni ciddiye alacak bi doktora git. Ama kandakı enfeksıyon yüksek canım. 0-5 arası olması gereken bi değer o. 15 az bi rakam değil maalesef. Belki bu da karaciğerle ilgili değildir. Mesela gribim mi demiştin geçenlerde. Onunla alakalıdır. Vücudun savunmaya çalışıyordur kendisini. Antibiyotik şart o değer için. Ben cok daha küçük değere sahipken kullanmıştım doktorum verdi. Sen bi sor bunu kendi doktoruna atlamadan istersen.

Seclsare canım bildirimlerini alıyorum ama yoksun nerelerdesin kuzum sen de birini arıyordun ya ondan aklımda kaldı. Sanırım ben gönlüme göre birini buldum nazar değmesin nolur diye dua ediyorum o derece.
Haftada 1 yarım gün temizliğe gelecek kız şimdilik. Bebek doğunca her gün gelecek. Bazen bebekle bazen yagızla ilgilenecek. Güzelliği şu, ben ne dersem o şekilde yapacak. Hani büyük tecrübeli bi kadın olsa, sallama ayağında desem sorun olurdu bana, ya da şunu sole yap et vs de. Bu kız tecrübesiz. Bu yüzden içime cok sindi. Bi de ben hep Türk istiyordum. Burda kazaklar, türkmenler dolu. Ama cok farklı kişilikte insanlar, bi sürü olumsuz örnek duydum. Filipinliler çok iyi ama dolar cok arttı Duam sana bundan sonra, inş sende bulursun gönlüne göre birini.

Evet kuzum hemen gribin ardina bakildi ya bende ondan dolayi oldugunu dusundum enzimlere baktirdim 1 hafta sonra dusme egiliminde bazi degerler normal sinira inmis zaten crp bakilmamisti ama 2 hafta sonra tekrar baktiricam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…