- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Okudum şimdiiiKızlar az önce bir yazı okudum bu kv ler ile ilgili inan çözümü yok . Hurriyetin sitesi karnındaki torununa iyi bakıyor musun ? Adli yazıyı okuyun derim dün yazilmis daha
Treendyolda kilosu 200 TL idi. Alanlarda hep ici kahverengi oldu yazmis bende vazgeçmiştimArkadaşlar canı ayva çeken vardı, hepsiburada da varmış. Mart anneleri topiğinde gördüm
Ben akşam okulluyum diyor kendisi. Yüksek okul olduğunu iddia ediyor. Bende sen onu köy enstitüleri ile karıştırıyorsun dedim . O zaman lise düzeyi diyor. Yok anne mastır dedimKayınvalide günlükleri vol 1:1 başladık valla
Seninki yardıracak belli
Hakıkaten zorba. Afedersin arkadaşım da, sen cocuk gelin değilsin. Yaşın en az 25-30 dur. Cahil cühela da değilsin, bak okuyorsun araştırıyorsun. Elinde telefon, gerekirse doktoru, hemşireyi, ebeyi ararsın. Ama yok. İlle de en cok kendisi biliyor. MÖ 2 kur ücretsiz halk eğitimi kursu aldım diye havalara bak. Söyle ona caz yapmasın, canımı sıkmasın benim
Ya hiç unutmuyorum ilk hamileligimde inanılmaz yüklendi . bir sürü hamilelik hurefeleriyle beynimi dolduruyordu. Sonra kanama başladı dustu . Kendisine sanki yalvarır gibi artık benim üzülmemem lazım doktorum tembihledi lütfen lütfen dediğimi hatırlıyorum.Okudum şimdiiiCok teşekkür ederim canım. Çok güzel bi yazı tamamına katılıyorum. Ama en çok çevremde gözlemlediğim sey, tam olarak bu kısım. Sanki bebeğin mizacı, anneden direkt geçiyor. Defalarca şahit oldum. Diğer arkadaşlar da okusun diye bırakıyorum.
Bendim ama hala bulamadım eşime söyledim şimdi hepsiburadada var diye ordan alırız. Gözün aydın canım bu aradaArkadaşlar canı ayva çeken vardı, hepsiburada da varmış. Mart anneleri topiğinde gördüm
Hani bi laf var ya, dövüle dövüle dövmeyi öğrendim diye. Seninki de o hesap, ilkini kaybedince demek ki, şimdi çat çat söylüyorsun. İşte insan bu durumda iyice hassaslaşıyor. Çevresel, fiziksel ne faktör varsa canını sıkan, hepsini puff diye yok etmek istiyor. Çünkü biliyor ki iyi gelmicek kendisine, bebeğine, sürecine, hafızasına….. aferin ama cok takdir ettim. Yok artık mastır demişsin ya helal olsun. Olmazsa özel bi gününde plaket yaptır. Ordinasyusların ordinaryüsü büyük profesör annecik diyeYa hiç unutmuyorum ilk hamileligimde inanılmaz yüklendi . bir sürü hamilelik hurefeleriyle beynimi dolduruyordu. Sonra kanama başladı dustu . Kendisine sanki yalvarır gibi artık benim üzülmemem lazım doktorum tembihledi lütfen lütfen dediğimi hatırlıyorum.
Ahh sen bana neler yasattigini bilsen yemin ederim benim yerimde başka biri olsa 40 kere boşanmıştı çoktan. Hayallerimi kendi yaşadı bana yaşatmadı. Bu günlere nasıl geldim bir bilsen aklım ödüm çıkardı benim ondan. Ama bana zerre kadar değer vermediğini gördükten sonra yasattiklarindan sonra benim hakkimda ne düşünür ne konuşur umrumda değilHani bi laf var ya, dövüle dövüle dövmeyi öğrendim diye. Seninki de o hesap, ilkini kaybedince demek ki, şimdi çat çat söylüyorsun. İşte insan bu durumda iyice hassaslaşıyor. Çevresel, fiziksel ne faktör varsa canını sıkan, hepsini puff diye yok etmek istiyor. Çünkü biliyor ki iyi gelmicek kendisine, bebeğine, sürecine, hafızasına….. aferin ama cok takdir ettim. Yok artık mastır demişsin ya helal olsun. Olmazsa özel bi gününde plaket yaptır. Ordinasyusların ordinaryüsü büyük profesör annecik diye
Y Yazin Sevinci canım sence ben kızları tahlil de tahlil, lökosit de lökosit diye darlıyor muyum
Kendim acı bi şey yaşadım ya sen gibi, çok hassasım dayanamıyorum. Başkasına bi şey olmasın diye. Yardım et bana
Ben sırtüstü yatmaktan hiç rahatsız olmuyorum ama iyi değil diyorlar. Yan yatmaktan yanlarım çürdüKızlar yatış şekline nasıl çare buluyosunuz ben yastıkla yatıyorum bacaklarımın arasında, ama sabaha kadar kırk kere uyanıyorum sırtüstü oluyorum sürekli oda rahatsız ediyor, bide cam açık yatıyorum sıcaktan ,,, gaz doluyorum bu seferde karnımı ağrıtıyor, asla gaz çıkaramıyoruminş bebek bana çekmez gaz derdi şimdiden başladı,,
Ben de cam açık yatıyorum üstüme pikeyle. Yatış pozisyonum karışık zaten ben deli dana gibi üç yüz kere dönerim. Yüz üstü, sırt üstü, sağ, solKızlar yatış şekline nasıl çare buluyosunuz ben yastıkla yatıyorum bacaklarımın arasında, ama sabaha kadar kırk kere uyanıyorum sırtüstü oluyorum sürekli oda rahatsız ediyor, bide cam açık yatıyorum sıcaktan ,,, gaz doluyorum bu seferde karnımı ağrıtıyor, asla gaz çıkaramıyoruminş bebek bana çekmez gaz derdi şimdiden başladı,,
Ben de ya sirt ustu yatinca hic rahatsiz olmuyorum aksine iyi geliyo ama sakincaliymis sola yatmak iyiymis ama hic yatasim yok solaBen sırtüstü yatmaktan hiç rahatsız olmuyorum ama iyi değil diyorlar. Yan yatmaktan yanlarım çürdü
Ben de ya sirt ustu yatinca hic rahatsiz olmuyorum aksine iyi geliyo ama sakincaliymis sola yatmak iyiymis ama hic yatasim yok sola
Ben de cam açık yatıyorum üstüme pikeyle. Yatış pozisyonum karışık zaten ben deli dana gibi üç yüz kere dönerim. Yüz üstü, sırt üstü, sağ, solhangisi rahatıma geliyorsa
Benim karnım geriliyor sırt üstünde rahatsız oluyorum uyanınca, sabaha kadar kırk kere dönüyorum uyku kalitem şimdiden yokBen sırtüstü yatmaktan hiç rahatsız olmuyorum ama iyi değil diyorlar. Yan yatmaktan yanlarım çürdü
Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.deniz21deniz arkadaşımız ama ses çıkmadı daha
Canım hakkımda hayırlısı olsun umarın yaşayacağın çok büyük mutluluklar bugünlerini unuttururArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin inşallahArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Ya o uyku yatış sorununu bende yaşıyorum sırt üstü yatmaya okadar alışkınım ki sol tarafima yatmak beni çok zorluyorKızlar yatış şekline nasıl çare buluyosunuz ben yastıkla yatıyorum bacaklarımın arasında, ama sabaha kadar kırk kere uyanıyorum sırtüstü oluyorum sürekli oda rahatsız ediyor, bide cam açık yatıyorum sıcaktan ,,, gaz doluyorum bu seferde karnımı ağrıtıyor, asla gaz çıkaramıyoruminş bebek bana çekmez gaz derdi şimdiden başladı,,
Benim bu. Sonrasında farklı doktorlar da değerlendirdi ve trizomi18 tanısıyla tıbbi tahliye yapıldı. Detayları verip sizleri etkilemek istemiyorum. Çok zor birkaç gün geçirdim, fiziken ve ruhen iyileşmeye çalışıyorum..Bir arkadaş daha vardı burda doktor %70 anomali demişti bebeğin etrafında su toplanmıştı. O arkadaştan haber var mı? Aklım onda. Aynı gün başka bir arkadaşa da ense kalın vs demişti doktor sonra ikili test sonucunda normal çıkmıştı inşallah diğer arkadaştan da güzel haber gelir
Çok geçmiş olsun. Allah gönlünüze ferahlık versin. İstediğiniz anda sağlıklı bir evlatla kavuşun inşallah.Benim bu. Sonrasında farklı doktorlar da değerlendirdi ve trizomi18 tanısıyla tıbbi tahliye yapıldı. Detayları verip sizleri etkilemek istemiyorum. Çok zor birkaç gün geçirdim, fiziken ve ruhen iyileşmeye çalışıyorum..
Gecmis olsun.Rabbim sabirlar versin, yureginize ferahlik versin bundan sonraki gebeliginiz saglikla ilerlesinArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?