2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar az önce bir yazı okudum bu kv ler ile ilgili inan çözümü yok . Hurriyetin sitesi karnındaki torununa iyi bakıyor musun ? Adli yazıyı okuyun derim dün yazilmis daha
Okudum şimdiii Cok teşekkür ederim canım. Çok güzel bi yazı tamamına katılıyorum. Ama en çok çevremde gözlemlediğim sey, tam olarak bu kısım. Sanki bebeğin mizacı, anneden direkt geçiyor. Defalarca şahit oldum. Diğer arkadaşlar da okusun diye bırakıyorum.

Eklentiler

• 4BE06468-C9DA-43EB-817E-001FA2F37B39.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 52
Ben akşam okulluyum diyor kendisi. Yüksek okul olduğunu iddia ediyor. Bende sen onu köy enstitüleri ile karıştırıyorsun dedim . O zaman lise düzeyi diyor. Yok anne mastır dedim

Ya hiç unutmuyorum ilk hamileligimde inanılmaz yüklendi . bir sürü hamilelik hurefeleriyle beynimi dolduruyordu. Sonra kanama başladı dustu . Kendisine sanki yalvarır gibi artık benim üzülmemem lazım doktorum tembihledi lütfen lütfen dediğimi hatırlıyorum.

Hani bi laf var ya, dövüle dövüle dövmeyi öğrendim diye. Seninki de o hesap, ilkini kaybedince demek ki, şimdi çat çat söylüyorsun. İşte insan bu durumda iyice hassaslaşıyor. Çevresel, fiziksel ne faktör varsa canını sıkan, hepsini puff diye yok etmek istiyor. Çünkü biliyor ki iyi gelmicek kendisine, bebeğine, sürecine, hafızasına….. aferin ama cok takdir ettim. Yok artık mastır demişsin ya helal olsun. Olmazsa özel bi gününde plaket yaptır. Ordinasyusların ordinaryüsü büyük profesör annecik diye

Ahh sen bana neler yasattigini bilsen yemin ederim benim yerimde başka biri olsa 40 kere boşanmıştı çoktan. Hayallerimi kendi yaşadı bana yaşatmadı. Bu günlere nasıl geldim bir bilsen aklım ödüm çıkardı benim ondan. Ama bana zerre kadar değer vermediğini gördükten sonra yasattiklarindan sonra benim hakkimda ne düşünür ne konuşur umrumda değil

olur mu canım darlamak falan yok bilgi yayılımı diyelim biz ona ,, yardım etmek istiyoruz canım sen kendini hiç sıkma krşke banAda ilk zamanlar senin gibi biri denk gelseydi uyarsaydı beni…

Kızlar yatış şekline nasıl çare buluyosunuz ben yastıkla yatıyorum bacaklarımın arasında, ama sabaha kadar kırk kere uyanıyorum sırtüstü oluyorum sürekli oda rahatsız ediyor, bide cam açık yatıyorum sıcaktan ,,, gaz doluyorum bu seferde karnımı ağrıtıyor, asla gaz çıkaramıyorum inş bebek bana çekmez gaz derdi şimdiden başladı,,

Ben sırtüstü yatmaktan hiç rahatsız olmuyorum ama iyi değil diyorlar. Yan yatmaktan yanlarım çürdü

Ben de cam açık yatıyorum üstüme pikeyle. Yatış pozisyonum karışık zaten ben deli dana gibi üç yüz kere dönerim. Yüz üstü, sırt üstü, sağ, sol hangisi rahatıma geliyorsa

Ben de ya sirt ustu yatinca hic rahatsiz olmuyorum aksine iyi geliyo ama sakincaliymis sola yatmak iyiymis ama hic yatasim yok sola
Ben de cam açık yatıyorum üstüme pikeyle. Yatış pozisyonum karışık zaten ben deli dana gibi üç yüz kere dönerim. Yüz üstü, sırt üstü, sağ, sol hangisi rahatıma geliyorsa
Ben sırtüstü yatmaktan hiç rahatsız olmuyorum ama iyi değil diyorlar. Yan yatmaktan yanlarım çürdü
Benim karnım geriliyor sırt üstünde rahatsız oluyorum uyanınca, sabaha kadar kırk kere dönüyorum uyku kalitem şimdiden yok

deniz21deniz arkadaşımız ama ses çıkmadı daha
Arkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım hakkımda hayırlısı olsun umarın yaşayacağın çok büyük mutluluklar bugünlerini unutturur

Rabbim tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah herşeyde vardır bir hayır. Allahım o yavruya veremediği ömrü diğer evlatlarına eklesin. Bol sabır ve dua diliyorum size. Allaha emanet olun

Ya o uyku yatış sorununu bende yaşıyorum sırt üstü yatmaya okadar alışkınım ki sol tarafima yatmak beni çok zorluyor

Benim bu. Sonrasında farklı doktorlar da değerlendirdi ve trizomi18 tanısıyla tıbbi tahliye yapıldı. Detayları verip sizleri etkilemek istemiyorum. Çok zor birkaç gün geçirdim, fiziken ve ruhen iyileşmeye çalışıyorum..

Çok geçmiş olsun. Allah gönlünüze ferahlık versin. İstediğiniz anda sağlıklı bir evlatla kavuşun inşallah.

Gecmis olsun.Rabbim sabirlar versin, yureginize ferahlik versin bundan sonraki gebeliginiz saglikla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…