2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bundan sonra hayırlı sağlıklı evlatların olsun

Zatn ogulşarını evlendirin e Bi kıskanclık baslıyoki anlatamam benm kocam dio ben annemi tanıyamıom çünkü ben şundn almak istiym anne diom bakıom o benden önce kendine almş ben çıldırıyodm şimdi ben alıyom o geliyo görüyoya rengi atıyo ayy ne büyük zevk Allah günah yazmasn

Canmm çookkk geçmiş olsun Rabbim sabrını versin tez zamanda tekrar sevinirsin inş

Sırt üstü yatmak bana iyi geliyordu normalde sırt ağrım geçiyordu. Ama zararlı olduğunu okuduğumdan beri fark edince sol tarafa dönüyorum. Arada sırt üstü yatıyorum ama bişey olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun

Günaydın kızlar, yorumlarda yokum birkaç gündür. Ama hepsini sonradan da olsa okuyorum. Cevap yazayım diyorum ama gündem değişmiş oluyor
Doktora gidip cinsiyet öğrenenlere aşırı imreniyorum
Ve sağlıklı haberlerinize kendi bebeğim gibi seviniyorum.
Kötü günler geçirenlere de Allah’tan sabır diliyorum.
Doktor kontrolüme son 7 gün

Benimki de benim annem bana annelik yapmıyor sana yapar mı der

Allah tez zamanda yaralarınızı sarsın, size güç versin. Sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun istediğiniz zamanda

Çok çok üzüldüm…
Ne diyeceğimi bilmiyorum, çok geçmiş olsun

Bende sırt üstü yatabiliym yan bile yatamıyodm ama şimdi sanki karnım biraz rahatladı dönerken kalkarken dikkat ediym cnm birden kalkınca kasılıyo karnım ve agrıyo

Ah canım benim Allah yardımcın olsun. Hayırlı bi zamanda, sağlıkla evlatların olsun inş

Normalde ben de çalışıyorum devletteyim de hatta ama ücretsiz izindeyim su an. Neyse, eve sebze meyve, aylık alışveriş yaptık. Kapanma zamanıydı işte, bol aldık, bebek olunca çıkmayız uzun süre diye. Gözleri fal taşı gibi oldu. Oğlunun parasını yiyorum çar çur ediyormuşum gibi. Hasetinden ölcek kadın. Ya da ayakkabı almayı cok severdim. Şimdi pek almıyorum ama tr ye gidince alıyorum 3 5 çift. Kuduruyor ya. Ne ilginç

Yaa bide sende çalısıyon hakkediyn valla ben koca parası yiymmaaslı ev hanımıve onlarn Bi emekli maaşı var söylemek ayıpmı bilmiyom geçimlerini eşim karsılıyo valla bizden iyi yaşyolr bizle yars içindeler valla bana yapılmayan alınmayanlar ona alınıo eşim arada kalıp önce onun gönlünü sonra benm

Gebeligimin 3. İstifrasini yasadim yine bi anda geldi ayy bu ne ya gecmisti her sey ne guzel ilk 3 ayda olmayip simdi olmasi
bu belirtiler ara ara yoklayacak bizi herhalde
ben de tam diyorum oh süperim her şey harika
birkaç gün sonra bir şey çıkıyo
galiba içerde büyük bir değişiklik yaşandığında oluyor bu sonra geçiyor

bu belirtiler ara ara yoklayacak bizi herhalde
ben de tam diyorum oh süperim her şey harika
birkaç gün sonra bir şey çıkıyo
galiba içerde büyük bir değişiklik yaşandığında oluyor bu sonra geçiyor
Ay bilmiyorum ki kuzum umarim arada ugrar devam etmez uzun zaman sonra esimle pazar kahvaltisi yaptik biraz bulanti vardi ama iyiydim yani istahliydim da baya zaman sonra ama sonu husran oldu daha kendime gelemedim

Kızlar ıslak mendil stoklasak sorn olurmu valla bebiş ler gelene kadr eminim hepsi 2 3 katı oluck ve bez ne kullanıyonz ben hep prima kullandım ama şimdi fiytlr efsane

Ay bilmiyorum ki kuzum umarim arada ugrar devam etmez uzun zaman sonra esimle pazar kahvaltisi yaptik biraz bulanti vardi ama iyiydim yani istahliydim da baya zaman sonra ama sonu husran oldu daha kendime gelemedim
Geçmiş olsun cnm 15 16 da hepsi biticek inşallah. Bende 2 gün iyim diyorum 3. Gün geri geliyor Bebişler iyi olsunda çekeriz analık kolay değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…