Canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin bundan sonra hayırlı sağlıklı evlatların olsunArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Zatn ogulşarını evlendirin e Bi kıskanclık baslıyoki anlatamam benm kocam dio ben annemi tanıyamıom çünkü ben şundn almak istiym anne diom bakıom o benden önce kendine almş ben çıldırıyodm şimdi ben alıyom o geliyo görüyoya rengi atıyo ayy ne büyük zevk Allah günah yazmasnAhh sen bana neler yasattigini bilsen yemin ederim benim yerimde başka biri olsa 40 kere boşanmıştı çoktan. Hayallerimi kendi yaşadı bana yaşatmadı. Bu günlere nasıl geldim bir bilsen aklım ödüm çıkardı benim ondan. Ama bana zerre kadar değer vermediğini gördükten sonra yasattiklarindan sonra benim hakkimda ne düşünür ne konuşur umrumda değil
Canmm çookkk geçmiş olsun Rabbim sabrını versin tez zamanda tekrar sevinirsin inşArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Sırt üstü yatmak bana iyi geliyordu normalde sırt ağrım geçiyordu. Ama zararlı olduğunu okuduğumdan beri fark edince sol tarafa dönüyorum. Arada sırt üstü yatıyorum ama bişey olmaz inşallahKızlar yatış şekline nasıl çare buluyosunuz ben yastıkla yatıyorum bacaklarımın arasında, ama sabaha kadar kırk kere uyanıyorum sırtüstü oluyorum sürekli oda rahatsız ediyor, bide cam açık yatıyorum sıcaktan ,,, gaz doluyorum bu seferde karnımı ağrıtıyor, asla gaz çıkaramıyoruminş bebek bana çekmez gaz derdi şimdiden başladı,,
Çok geçmiş olsunArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Zatn ogulşarını evlendirin e Bi kıskanclık baslıyoki anlatamam benm kocam dio ben annemi tanıyamıom çünkü ben şundn almak istiym anne diom bakıom o benden önce kendine almş ben çıldırıyodm şimdi ben alıyom o geliyo görüyoya rengi atıyo ayy ne büyük zevk Allah günah yazmasn
Allah tez zamanda yaralarınızı sarsın, size güç versin. Sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun istediğiniz zamandaBenim bu. Sonrasında farklı doktorlar da değerlendirdi ve trizomi18 tanısıyla tıbbi tahliye yapıldı. Detayları verip sizleri etkilemek istemiyorum. Çok zor birkaç gün geçirdim, fiziken ve ruhen iyileşmeye çalışıyorum..
Çok çok üzüldüm…Benim bu. Sonrasında farklı doktorlar da değerlendirdi ve trizomi18 tanısıyla tıbbi tahliye yapıldı. Detayları verip sizleri etkilemek istemiyorum. Çok zor birkaç gün geçirdim, fiziken ve ruhen iyileşmeye çalışıyorum..
Anam annelik felan istemiyorm sadece kendi hayatlarına baksınlar yeterBenimki de benim annem bana annelik yapmıyor sana yapar mı der
Bende sırt üstü yatabiliym yan bile yatamıyodm ama şimdi sanki karnım biraz rahatladı dönerken kalkarken dikkat ediym cnm birden kalkınca kasılıyo karnım ve agrıyoKızlar yatış şekline nasıl çare buluyosunuz ben yastıkla yatıyorum bacaklarımın arasında, ama sabaha kadar kırk kere uyanıyorum sırtüstü oluyorum sürekli oda rahatsız ediyor, bide cam açık yatıyorum sıcaktan ,,, gaz doluyorum bu seferde karnımı ağrıtıyor, asla gaz çıkaramıyoruminş bebek bana çekmez gaz derdi şimdiden başladı,,
Ah canım benim Allah yardımcın olsun. Hayırlı bi zamanda, sağlıkla evlatların olsun inşArkadaşlar hepinize merhaba. Geçen hafta korkunç şeyler yaşadıktan sonra hamileliğim tıbbi düşük ile sonlandırıldı. Allah kimseye yaşatmasın. Detayları bahsedip sizleri üzmek istemem. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.
Normalde ben de çalışıyorum devletteyim de hatta ama ücretsiz izindeyim su an. Neyse, eve sebze meyve, aylık alışveriş yaptık. Kapanma zamanıydı işte, bol aldık, bebek olunca çıkmayız uzun süre diye. Gözleri fal taşı gibi oldu. Oğlunun parasını yiyorum çar çur ediyormuşum gibi. Hasetinden ölcek kadın. Ya da ayakkabı almayı cok severdim. Şimdi pek almıyorum ama tr ye gidince alıyorum 3 5 çift. Kuduruyor ya. Ne ilginçZatn ogulşarını evlendirin e Bi kıskanclık baslıyoki anlatamam benm kocam dio ben annemi tanıyamıom çünkü ben şundn almak istiym anne diom bakıom o benden önce kendine almş ben çıldırıyodm şimdi ben alıyom o geliyo görüyoya rengi atıyo ayy ne büyük zevk Allah günah yazmasn
Yaa bide sende çalısıyon hakkediyn valla ben koca parası yiymNormalde ben de çalışıyorum devletteyim de hatta ama ücretsiz izindeyim su an. Neyse, eve sebze meyve, aylık alışveriş yaptık. Kapanma zamanıydı işte, bol aldık, bebek olunca çıkmayız uzun süre diye. Gözleri fal taşı gibi oldu. Oğlunun parasını yiyorum çar çur ediyormuşum gibi. Hasetinden ölcek kadın. Ya da ayakkabı almayı cok severdim. Şimdi pek almıyorum ama tr ye gidince alıyorum 3 5 çift. Kuduruyor ya. Ne ilginç
bu belirtiler ara ara yoklayacak bizi herhaldeGebeligimin 3. İstifrasini yasadim yine bi anda geldi ayy bu ne ya gecmisti her sey ne guzel ilk 3 ayda olmayip simdi olmasi
Ay bilmiyorum ki kuzum umarim arada ugrar devam etmezbu belirtiler ara ara yoklayacak bizi herhalde
ben de tam diyorum oh süperim her şey harika
birkaç gün sonra bir şey çıkıyo
galiba içerde büyük bir değişiklik yaşandığında oluyor bu sonra geçiyor
Tşk amin rahim yetmezliği rahim ağzına atılan dikişCanım hayırlı olsun sağlıkla gelsin oğlun. Bu arada serklaj ne demek
Geçmiş olsun cnm 15 16 da hepsi biticek inşallah. Bende 2 gün iyim diyorum 3. Gün geri geliyorAy bilmiyorum ki kuzum umarim arada ugrar devam etmezuzun zaman sonra esimle pazar kahvaltisi yaptik biraz bulanti vardi ama iyiydim yani istahliydim da baya zaman sonra ama sonu husran oldu daha kendime gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?