2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Benim hamileliğimi ailem dışında bilen yok. Sürekli kuzenimle çocuğumuz neden olmuyor diye hep dertleşirdik. Ama ben ona bile diyemedim. Nasıl söylenir ki kafam karıştı şimdi. Bana küser mi, onu kırmış mı olurum. Tüp bebek olduğu için korktuk sakladık yoksa hemen evlat sahibi olsam hiç saklamazdım.

Kızlar ıslak mendil stoklasak sorn olurmu valla bebiş ler gelene kadr eminim hepsi 2 3 katı oluck ve bez ne kullanıyonz ben hep prima kullandım ama şimdi fiytlr efsane
Canım şimdi evlerde sıcak bilmiyorum ki ağzı açılmasa bile kuruyabilir bence. Kasım indirimlerinde alsan daha iyi olmaz mı

Damdan düşenin hanımı damdan düşenin anlaması gerekmez mi ? Empati kursa kuzenin, anlar neden şimdiye kadar sakladığını. Düşük tehlikesi vardır tüm hamilelerin ilk 3 ay. Kaldı ki tedaviyle hamile kalmışsın, adı üstünde kıymetli bebek. Üstüne titrenecek. Anlaması zor olmaz bence. Sen yumuşak kalplisin bence o yüzden tedirgin olmuşsun. Evet belki biraz gıpta edebilir hatta kıskanadabilir, o hamile kaldı ben kalamadım diye ama , kendisi de hamile kalınca elbet anlar bi gün senier ya da geç. Rabbim isteyen herkese versin aratmadan inş

Geçen benimle buluşmak istedi dertleşmek için ama gidemedim göz göre göre kandırmış olmamak için. Evlendiğinde hamile kaldı ama kürtaj oldu 3 sene geçti tekrar kalamadı. Yalvarıyorum ona git doktora diye hep erteliyor. Üzülecek biliyorum çünkü beni tutunduğu dal görüyor. Allah yardım eder İnşaAllah. Herkese sağlıklı evlat versin tez zamanda. Çok zor şey çünkü

Valla bilmiyom indirim görünce iştahlanıyom sonra dediğin gibi kurur feln die tedirgin oluyom
Illa birseyler almak istiyorsan oyuncak alabilirsin. Benimde oyuncaklar ilgimi çekiyor. Soyle bir 20 25 haftaya gelebilsem Allahin izniyle koleksiyona ekliyorum şimdilik

Hala doktora gitmedi mi. Kuzum cok basit müdahaleyle hamile kalabilir. Bir kere kalabildjyse yine kalir derim ben hep. onu lutfen

Hala doktora gitmedi mi. Kuzum cok basit müdahaleyle hamile kalabilir. Bir kere kalabildjyse yine kalir derim ben hep. onu lutfen
Yumurta tembelliği var. Geçen sene ilaçla büyütmeye çalıştı benim tüp bebek doktorum ama olmadı. Sonraki aşama aşılama ya da tüp bebek. Ön yargılı yaklaşıyor tüp bebeğe. Hep bana sen yaptırır mısın diye sormuştu ben de evet demişimdir. O belli Bi yaştan sonra tüp bebek yapılır diye kafasına işlemiş. Şimdi ben söylesem illa üzülecek eminim. Bana geçen dedi ki senin ya da benim olsa bebeğimiz umut var derim ama hiç olmayacak gibi hissediyorum dedi. Ben de o an söylemek istedim ama korkuyorum miyom olduğu için.

Kızlar selam bir süre giremedim şifrem doğru olmasına rağmen hesap bulunamadı yazdı kk destek oldu sonunda girebildim. Benim bulantılar devam ediyor malesef halsizliğim de çok fazla bekliyorum sabrediyorum 19 ağustosta randevumuz var bakalım miniğimi özledim inşallah keyfi yerindedir.

ben sana ne olacağını söyleyeyim
senin hamile olduğunu öğrendikten sonra çılgın gibi çocuk sahibi olmaya çalışacak tüp bebeğe de başvurabilir. benzeri başıma geldi. beni de böyle gören bir yakınım vardı. sonuç bu oldu. ben henüz bebek düşünmüyordum ama yine de çocuk sahibi değilim diye beni tutunacak dal olarak görüyordu. ve gerçekten ben de hamile olduğumu öğrendikten sonra direkt aklıma o geldi nasıl söyleyeceğim diye karın ağrısı çektim bi süre. üzgünüm ama bu tip dayanışmalar sağlıklı değil. hele o kurduğu cümle “ikimizden de ümidim yok” gibi olan. seni neden karıştırıyor ki ümidine. böyle yapıp seni de üzeceğine seninle beraber çözüm yollarına gitmeliydi. ifadelerim sert olabilir fakat bu duyguyu tanıdığım için böyle konuşuyorum. böyle bir konuda kimsenin kimseyi strese sokmaya hakkı yok

Yıkanabilen bebek bezi şu şekilde dışı var kiloya göre ayarlanıyor içi de bu şekilde. Birden fazla alıyorsunuz mesela dışını 4 tane iç bezinden 50 60 tane bebeğin tuvaletini klozette akıtıp toplu Bi şekilde kaynar derecede yıkıyorsunuz yurtdışında acayip yaygın bebeklerin sağlığı açısından bunu kullanıyorlar. Kullandığımız hazır bezleri ilk kullanımda değiştirmiyoruz en az 2 yada 3 kez çiş yapmasını bekliyoruz Normal kullandığımız bezlerin içindeki küçük sıvı emen moleküller tekrar idrar yapıldığında o sıcaklıkla bebeğin nazik vucuduna zarar veriyor. Ama bunlar öyle değil ve taşma olmuyor kesinlikle ve maddi anlamda da zorlayıcılığı yok . Aklıma bir şekilde yer etti çevremde kullanan var birde buraya kullanmak isteyen var mı diye sormak istedim

Eklentiler

• images.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 38
  • images (2).webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 41
İlk kez duydum, bebeğin sağlığı için değil ama mental sağlığım açısından en uygun hangisi ise onu kullanmayı düşünüyorum
Ozaman ybb sana uygun değil. Üstteki arkadaş sordu onu cevapladım ybb nedir diye bakmak istersen

bizim bebeklik zamanımızda da bezler böyleymiş
ama çok zor değil mi ya
ben yapamazmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…