- 8 Kasım 2019
- 712
- 1.492
- 113
- 30
Canım şimdi evlerde sıcak bilmiyorum ki ağzı açılmasa bile kuruyabilir bence. Kasım indirimlerinde alsan daha iyi olmaz mıKızlar ıslak mendil stoklasak sorn olurmu valla bebiş ler gelene kadr eminim hepsi 2 3 katı oluck ve bez ne kullanıyonz ben hep prima kullandım ama şimdi fiytlr efsane
Damdan düşenin hanımı damdan düşenin anlaması gerekmez mi ? Empati kursa kuzenin, anlar neden şimdiye kadar sakladığını. Düşük tehlikesi vardır tüm hamilelerin ilk 3 ay. Kaldı ki tedaviyle hamile kalmışsın, adı üstünde kıymetli bebek. Üstüne titrenecek. Anlaması zor olmaz bence. Sen yumuşak kalplisin bence o yüzden tedirgin olmuşsun. Evet belki biraz gıpta edebilir hatta kıskanadabilir, o hamile kaldı ben kalamadım diye ama , kendisi de hamile kalınca elbet anlar bi gün senier ya da geç. Rabbim isteyen herkese versin aratmadan inşKızlar fikrinize ihtiyacım var. Benim hamileliğimi ailem dışında bilen yok. Sürekli kuzenimle çocuğumuz neden olmuyor diye hep dertleşirdik. Ama ben ona bile diyemedim. Nasıl söylenir ki kafam karıştı şimdi. Bana küser mi, onu kırmış mı olurum. Tüp bebek olduğu için korktuk sakladık yoksa hemen evlat sahibi olsam hiç saklamazdım.
Valla bilmiyom indirim görünce iştahlanıyom sonra dediğin gibi kurur feln die tedirgin oluyomCanım şimdi evlerde sıcak bilmiyorum ki ağzı açılmasa bile kuruyabilir bence. Kasım indirimlerinde alsan daha iyi olmaz mı
Aynen kuzum napalim analik hamilelikten basliyomus ama onu anladim. Analar çeker yükü....diririmmiriirmmGeçmiş olsun cnm 15 16 da hepsi biticek inşallah. Bende 2 gün iyim diyorum 3. Gün geri geliyorBebişler iyi olsunda çekeriz analık kolay değil
Bezlerin yapiskan yerleri de kuruyormus islak mendiller de kuzum sikintili bi durum eve fazla aldigimiz bi kac paket bile kuruyoValla bilmiyom indirim görünce iştahlanıyom sonra dediğin gibi kurur feln die tedirgin oluyom
Geçen benimle buluşmak istedi dertleşmek için ama gidemedim göz göre göre kandırmış olmamak için. Evlendiğinde hamile kaldı ama kürtaj oldu 3 sene geçti tekrar kalamadı. Yalvarıyorum ona git doktora diye hep erteliyor. Üzülecek biliyorum çünkü beni tutunduğu dal görüyor. Allah yardım eder İnşaAllah. Herkese sağlıklı evlat versin tez zamanda. Çok zor şey çünküDamdan düşenin hanımı damdan düşenin anlaması gerekmez mi ? Empati kursa kuzenin, anlar neden şimdiye kadar sakladığını. Düşük tehlikesi vardır tüm hamilelerin ilk 3 ay. Kaldı ki tedaviyle hamile kalmışsın, adı üstünde kıymetli bebek. Üstüne titrenecek. Anlaması zor olmaz bence. Sen yumuşak kalplisin bence o yüzden tedirgin olmuşsun. Evet belki biraz gıpta edebilir hatta kıskanadabilir, o hamile kaldı ben kalamadım diye ama , kendisi de hamile kalınca elbet anlar bi gün senier ya da geç. Rabbim isteyen herkese versin aratmadan inş
Illa birseyler almak istiyorsan oyuncak alabilirsin. Benimde oyuncaklar ilgimi çekiyor. Soyle bir 20 25 haftaya gelebilsem Allahin izniyle koleksiyona ekliyorum şimdilikValla bilmiyom indirim görünce iştahlanıyom sonra dediğin gibi kurur feln die tedirgin oluyom
Hala doktora gitmedi mi. Kuzum cok basit müdahaleyle hamile kalabilir. Bir kere kalabildjyse yine kalir derim ben hep. onu lutfenGeçen benimle buluşmak istedi dertleşmek için ama gidemedim göz göre göre kandırmış olmamak için. Evlendiğinde hamile kaldı ama kürtaj oldu 3 sene geçti tekrar kalamadı. Yalvarıyorum ona git doktora diye hep erteliyor. Üzülecek biliyorum çünkü beni tutunduğu dal görüyor. Allah yardım eder İnşaAllah. Herkese sağlıklı evlat versin tez zamanda. Çok zor şey çünkü
Yumurta tembelliği var. Geçen sene ilaçla büyütmeye çalıştı benim tüp bebek doktorum ama olmadı. Sonraki aşama aşılama ya da tüp bebek. Ön yargılı yaklaşıyor tüp bebeğe. Hep bana sen yaptırır mısın diye sormuştu ben de evet demişimdir. O belli Bi yaştan sonra tüp bebek yapılır diye kafasına işlemiş. Şimdi ben söylesem illa üzülecek eminim. Bana geçen dedi ki senin ya da benim olsa bebeğimiz umut var derim ama hiç olmayacak gibi hissediyorum dedi. Ben de o an söylemek istedim ama korkuyorum miyom olduğu için.Hala doktora gitmedi mi. Kuzum cok basit müdahaleyle hamile kalabilir. Bir kere kalabildjyse yine kalir derim ben hep. onu lutfen
Benm bu 3. Cnm o yüzden okdr oyuncak varki bırtm oyuncktnIlla birseyler almak istiyorsan oyuncak alabilirsin. Benimde oyuncaklar ilgimi çekiyor. Soyle bir 20 25 haftaya gelebilsem Allahin izniyle koleksiyona ekliyorum şimdilik
En iyisi dogm zamanına neyse dogum beklicm artkBezlerin yapiskan yerleri de kuruyormus islak mendiller de kuzum sikintili bi durum eve fazla aldigimiz bi kac paket bile kuruyo
Ybb neKızlar bez olarak çocuğun sağlığı açısından vs ybb kullanmayı düşünen var mı
İlk kez duydum, bebeğin sağlığı için değil ama mental sağlığım açısından en uygun hangisi ise onu kullanmayı düşünüyorumKızlar bez olarak çocuğun sağlığı açısından vs ybb kullanmayı düşünen var mı
ben sana ne olacağını söyleyeyimYumurta tembelliği var. Geçen sene ilaçla büyütmeye çalıştı benim tüp bebek doktorum ama olmadı. Sonraki aşama aşılama ya da tüp bebek. Ön yargılı yaklaşıyor tüp bebeğe. Hep bana sen yaptırır mısın diye sormuştu ben de evet demişimdir. O belli Bi yaştan sonra tüp bebek yapılır diye kafasına işlemiş. Şimdi ben söylesem illa üzülecek eminim. Bana geçen dedi ki senin ya da benim olsa bebeğimiz umut var derim ama hiç olmayacak gibi hissediyorum dedi. Ben de o an söylemek istedim ama korkuyorum miyom olduğu için.
Yıkanabilen bebek bezi şu şekilde dışı var kiloya göre ayarlanıyor içi de bu şekilde. Birden fazla alıyorsunuz mesela dışını 4 tane iç bezinden 50 60 tane bebeğin tuvaletini klozette akıtıp toplu Bi şekilde kaynar derecede yıkıyorsunuz yurtdışında acayip yaygın bebeklerin sağlığı açısından bunu kullanıyorlar. Kullandığımız hazır bezleri ilk kullanımda değiştirmiyoruz en az 2 yada 3 kez çiş yapmasını bekliyoruz Normal kullandığımız bezlerin içindeki küçük sıvı emen moleküller tekrar idrar yapıldığında o sıcaklıkla bebeğin nazik vucuduna zarar veriyor. Ama bunlar öyle değil ve taşma olmuyor kesinlikle ve maddi anlamda da zorlayıcılığı yok . Aklıma bir şekilde yer etti çevremde kullanan var birde buraya kullanmak isteyen var mı diye sormak istedimYbb ne
İlk kez duydum, bebeğin sağlığı için değil ama mental sağlığım açısından en uygun hangisi ise onu kullanmayı düşünüyorum
bizim bebeklik zamanımızda da bezler böyleymişYıkanabilen bebek bezi şu şekilde dışı var kiloya göre ayarlanıyor içi de bu şekilde. Birden fazla alıyorsunuz mesela dışını 4 tane iç bezinden 50 60 tane bebeğin tuvaletini klozette akıtıp toplu Bi şekilde kaynar derecede yıkıyorsunuz yurtdışında acayip yaygın bebeklerin sağlığı açısından bunu kullanıyorlar. Kullandığımız hazır bezleri ilk kullanımda değiştirmiyoruz en az 2 yada 3 kez çiş yapmasını bekliyoruz Normal kullandığımız bezlerin içindeki küçük sıvı emen moleküller tekrar idrar yapıldığında o sıcaklıkla bebeğin nazik vucuduna zarar veriyor. Ama bunlar öyle değil ve taşma olmuyor kesinlikle ve maddi anlamda da zorlayıcılığı yok . Aklıma bir şekilde yer etti çevremde kullanan var birde buraya kullanmak isteyen var mı diye sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?