2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
14. Haftaya girdiğinizde yazacak 14+0 da
Bu konuda kafam çok karışık.
Banu çiftçi uygulamasında da, Dr.Kaan Kocatepe'nin videolarında da 13+0 14.hafta olarak ele alınmış.
Bende doktoruma sormuştum hayır 14.hafta olmuyor 13.hafta oluyor demişti bana. Anlamlandiramadim kim haklı
Ama bir hafta sonra 14 dese bile, 13'e yeni girmiş sayılsam bile 1.trimester bitmiş olması gerekiyor. Hapyy mom da hala 1.deyim

Merhaba
Kızlar geçen hafta cuma hem ikili tarama hem fetal dna için test yaptırmıştım. İkisi de risksiz çıktı içim ferahladı sanki. Darısı tüm bebişlere olsun
Merhaba benimde ikili tarama testim 128/1çıktı. Doktor direk aminiyosneteze yönlendirdi. Yada fetal DNA dedi. Sizin kaç çıkmıştı sonucunuz riskiniz acaba?

Trimesterları hafta olarak değil de ay olarak bölmüşler o yğzden 14. Haftaya kadar 1. Trimester, 28 haftaya kadar 2. Trimester gibi.
Banu hoca ile kağan hoca öyle bölmüşler ama o haftadasın demiyor 14. Haftadaysan 15. Hafta içindesin diyor önceden sayıyor gibi o yüzden karışıyor biraz. Bebeği doğar doğmaz 1 yaşında sayöak gibi düşün 6 aylık ama 1. Yaşın içinde

30 yokum ama 29 varım gibi

Kızlar selam pazartesi günü verdiğim ikili test sonuçlarım çıkmış. Yarın doktora gideceğim fakat sizde bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• DB4EE243-F7B5-4627-BA64-011EF27E5CD4.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba

Merhaba benimde ikili tarama testim 128/1çıktı. Doktor direk aminiyosneteze yönlendirdi. Yada fetal DNA dedi. Sizin kaç çıkmıştı sonucunuz riskiniz acaba?
ben sonucu bilmiyorum, doktor bana sadece telefonda risk düşük dedi. herhangi bir oran belirtmedi. farklı bir doktor görüşü daha alabilirsiniz bence..

Merhaba

Merhaba, down 18300/1 çıktı düşük risk grubundaymış. Biz fetal dnayı her koşulda kendimiz istedik onda da 99.9% sonuç veriyor. O da temiz çıktı. Benim düşüncemi sorarsanız amniyosentez riskini almadan önce başka bir doktora daha görünmeniz ve fetal dnayı düşünmeniz. Çünkü fetal dnanın hiçbir riski yok sadece kan veriyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…