İkili test yaptıran arkadaşlar kaç gün sonra sonuç alabileceğiniz söylendi? Bana 1 hafta denildi ama sanki oğlumda daha çabuk almıştım sonucu diye hatırlıyorum.
Merhaba benimde ikili tarama testim 128/1çıktı. Doktor direk aminiyosneteze yönlendirdi. Yada fetal DNA dedi. Sizin kaç çıkmıştı sonucunuz riskiniz acaba?
Cinsiyetini öğrenen arkadaşlara kocaman tebrikler sağlıkla isallah darısı başıma bende bugün ikili test için kan verdim devlet hastanesine gittim asla konuşmuyorlar başka şeylerle ilgileniyor doktor göremedim bebeği bile iyi mi diye sormasan ona bile cevap yok geçen yıl böyle değildi tüm doktorlar değişti ondan mı bilmiyorum ama sinir oldum hem özel hem devlet ikisini birarada götürüyorum ama gidemeyen vay haline anneye bebeğin İyi bak burda diyip 10 saniye göstersen ne olur burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal dedi bebek iyi dedi onu da ben sordum sonuçlar 15 güne haftaya özele gidicem ama hem üzücü hem sinir bozucu bi durum
Bu konuda kafam çok karışık.
Banu çiftçi uygulamasında da, Dr.Kaan Kocatepe'nin videolarında da 13+0 14.hafta olarak ele alınmış.
Bende doktoruma sormuştum hayır 14.hafta olmuyor 13.hafta oluyor demişti bana. Anlamlandiramadim kim haklı
Ama bir hafta sonra 14 dese bile, 13'e yeni girmiş sayılsam bile 1.trimester bitmiş olması gerekiyor. Hapyy mom da hala 1.deyim
Benim nifty testi sonucu canım ondan kesin erkek,,, ama normal dr dese beklerdim uzunca süre ilk çocuğumada erkek dediler 4-5 hafta sonra kız demişti,,erkek deyince bi bekleme oluyor değişir mi diye..
Ben 11+5'te gitmiştim doktoruma ve sordum 11.hafta diyoruz dedi.
Benim beynim yandı toparlayamadım bu konuyu
Aylara bölünce de ilk üç ay 12.hafta sonuyla bitmiş olması lazım. Bugün 13+0'ım ama hala 2.tremistra geçmedi happy mom uygulaması ben anlayamadım galiba ya
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tam tersi versiyonu çok isterdim :) 1 oğlum var 1 kızım olsa fena olmazdı ama içime nedense bu da erkek gibi doğuyor..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tam tersi versiyonu çok isterdim :) 1 oğlum var 1 kızım olsa fena olmazdı ama içime nedense bu da erkek gibi doğuyor..
Aylara bölünce de ilk üç ay 12.hafta sonuyla bitmiş olması lazım. Bugün 13+0'ım ama hala 2.tremistra geçmedi happy mom uygulaması ben anlayamadım galiba ya
Yarin 14. Haftaya baslamis olacaksin. Muhtemelen 14 hafta tamamlaninca 2. Tremister baslamis olacak.
Ay bende cok anladığımdan değilde iste. Bazi doktorlar 1 hafta önce diyor bazıları bir hafta sonra diyor. Onceki doktorum 6+6 deyken bile 6 haftadasin derdi. Simdi ki de 8+1 de bile dokuzuncu haftadasin dedi
Yarin 14. Haftaya baslamis olacaksin. Muhtemelen 14 hafta tamamlaninca 2. Tremister baslamis olacak.
Ay bende cok anladığımdan değilde iste. Bazi doktorlar 1 hafta önce diyor bazıları bir hafta sonra diyor. Onceki doktorum 6+6 deyken bile 6 haftadasin derdi. Simdi ki de 8+1 de bile dokuzuncu haftadasin dedi
Detaylı USG gitcem ama 4luye gitmiycem canım . Aynen canım otomatik olarak yükseltiyor ama ne yapalım bizede bu yaşta nasip oldu hamile olmak bende 35.5 yasimdayom