2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İkili test yaptıran arkadaşlar kaç gün sonra sonuç alabileceğiniz söylendi? Bana 1 hafta denildi ama sanki oğlumda daha çabuk almıştım sonucu diye hatırlıyorum.
Bana 10 gün denildi. Cuma kan verdim salı çıktı. Erken çıkmasın şaşırdık biz de

Merhaba

Merhaba benimde ikili tarama testim 128/1çıktı. Doktor direk aminiyosneteze yönlendirdi. Yada fetal DNA dedi. Sizin kaç çıkmıştı sonucunuz riskiniz acaba?
Canım benimde yaş riskim 1/242 çıktı banada aynısı söylendi ben kabul etmedim

Cinsiyetini öğrenen arkadaşlara kocaman tebrikler sağlıkla isallah darısı başıma bende bugün ikili test için kan verdim devlet hastanesine gittim asla konuşmuyorlar başka şeylerle ilgileniyor doktor göremedim bebeği bile iyi mi diye sormasan ona bile cevap yok geçen yıl böyle değildi tüm doktorlar değişti ondan mı bilmiyorum ama sinir oldum hem özel hem devlet ikisini birarada götürüyorum ama gidemeyen vay haline anneye bebeğin İyi bak burda diyip 10 saniye göstersen ne olur burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı normal dedi bebek iyi dedi onu da ben sordum sonuçlar 15 güne haftaya özele gidicem ama hem üzücü hem sinir bozucu bi durum

13+6 dan sonra 14+0 oluyor. Yabi yedinci bun ve bu da 14.haftanin icine dahil
Ama 14+1 olunca artik 15. Hafta baslamis oluyor

Benim de erkekkk
Saglikla gelsin bebeğin canim. Hayirli olsun.

Maşallah oğlan senesi mi olacak acaba
Yada erkekler kendini cabuk gösterdi
Benim nifty testi sonucu canım ondan kesin erkek,,, ama normal dr dese beklerdim uzunca süre ilk çocuğumada erkek dediler 4-5 hafta sonra kız demişti,,erkek deyince bi bekleme oluyor değişir mi diye..

Canım benimde yaş riskim 1/242 çıktı banada aynısı söylendi ben kabul etmedim
Bende 32 yaşındayım yaştan dolayı sanırım otomatik bi hesaplama oluyo.
Şuan 15 haftalıksınız 4lü taramaya yada ayrıntılı ultrasona giricek misiniz

13+6 dan sonra 14+0 oluyor. Yabi yedinci bun ve bu da 14.haftanin icine dahil
Ama 14+1 olunca artik 15. Hafta baslamis oluyor

Saglikla gelsin bebeğin canim. Hayirli olsun.
Ben 11+5'te gitmiştim doktoruma ve sordum 11.hafta diyoruz dedi.
Benim beynim yandı toparlayamadım bu konuyu
Aylara bölünce de ilk üç ay 12.hafta sonuyla bitmiş olması lazım. Bugün 13+0'ım ama hala 2.tremistra geçmedi happy mom uygulaması ben anlayamadım galiba ya

Kızlar cinsiyetimizz Kesin olarak ERKEK
Bebişte çok sağlıklı çok şükür çok rahatladım bidahakine 1 ay sonra randevum nasıl dayanacaksam
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tam tersi versiyonu çok isterdim :) 1 oğlum var 1 kızım olsa fena olmazdı ama içime nedense bu da erkek gibi doğuyor..

Yarin 14. Haftaya baslamis olacaksin. Muhtemelen 14 hafta tamamlaninca 2. Tremister baslamis olacak.
Ay bende cok anladığımdan değilde iste. Bazi doktorlar 1 hafta önce diyor bazıları bir hafta sonra diyor. Onceki doktorum 6+6 deyken bile 6 haftadasin derdi. Simdi ki de 8+1 de bile dokuzuncu haftadasin dedi

Sağ ol canım kafamda daha çok oturdu simdi. ☺☺ hepsi farklı hesaplıyor benimde aklım karışmıştı

Kız aylara bölünce nasıl 12 olsun , 12-24-36 oluyor hamilelik 40 hafta

Bende 32 yaşındayım yaştan dolayı sanırım otomatik bi hesaplama oluyo.
Şuan 15 haftalıksınız 4lü taramaya yada ayrıntılı ultrasona giricek misiniz
Detaylı USG gitcem ama 4luye gitmiycem canım . Aynen canım otomatik olarak yükseltiyor ama ne yapalım bizede bu yaşta nasip oldu hamile olmak bende 35.5 yasimdayom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…