- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
Magnezyum içsem fayda eder mi diye danış doktoruna istersen canım3 gundur kasik bel agrisi yasiyorum kizlar ya bugun daha cok oldu ama normal belki bu agrilar ama insan iste endiselenmeden duramiyorum
Karaciger enzimleri yukselince birakmistim ilaclari 10 gun 2 gundur basladim kuzum ama ilgisi var mi bilmiyorum normal tuvalet kullaninca kasiklarimda cok basinc oluyor klozette sorun olmuyo ama bilmiyorum enfeksiyon mu acaba diyorum olmadi sabah bi saglik ocaginda idrar veriyimMagnezyum içsem fayda eder mi diye danış doktoruna istersen canım
Ne ilacı alıyordun canım sen ? Neden alaturka WC kullanıyorsun ki ya ? Alışıksan ok tabi de. Ama bak kaşıklarım agrıyor da diyorsun, alafranga hamileye daha uygun gibi sankiKaraciger enzimleri yukselince birakmistim ilaclari 10 gun 2 gundur basladim kuzum ama ilgisi var mi bilmiyorum normal tuvalet kullaninca kasiklarimda cok basinc oluyor klozette sorun olmuyo ama bilmiyorum enfeksiyon mu acaba diyorum olmadi sabah bi saglik ocaginda idrar veriyim
Multivitamin kalsiyum cinko magnezyum devit falan iceren bi taksiye dvit damla demir hapi falan klozet kullaniyorum genelde ama pek sevmiyorum acikcasiNe ilacı alıyordun canım sen ? Neden alaturka WC kullanıyorsun ki ya ? Alışıksan ok tabi de. Ama bak kaşıklarım agrıyor da diyorsun, alafranga hamileye daha uygun gibi sanki
Çok yoğun oluyorlar genelde. Ben her gittiğimde bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi hatta ters bişey olduğunu düşündü perinatolojiye yönlendirdi vs. O da ayrı bi stresti ya neyse.Kızlar normalde özele gidiyorum ama bir kez devlete görünmek istedim ve bir devlet hastanesine gittim. Doktor bayan önlüksüz gayet salaş bir şekilde oturmadan ayakta uzanmamı söyledi karnımı açtım çocuk hakkında hiçbir bilgi vermedi ve bebeğin ultrasonda görüntüsünü göstermedi kendi baktı bebek hakkında sağlıklı sağlıksız vs hiçbişey demedi odaya girmemle çıkmam 3 dk sürdü. Bende eğer aksi giden birşey olursa söylerdi diyerek çocuğun sağlıklı olduğu sonucuna vardım. Demem o ki devlete giden arkadaşlar bu şekilde mi oluyor çocuğunuzu görmüyormusunuz yoksa bu doktor arkadaşta mı sıkıntı var. Acayip ilgisizdi.
Onda vardır heralde cnm benm gittiğim devlette valla özel gibi ilgileniyor birlikte bakıyoruz herşeyin bakarken bana söylüyor cihazda bana dönük zaten aman masallah diyim ultrason sonucumu veriyo Bi ağrın ihtiyacın varmı die soruyo vallaKızlar normalde özele gidiyorum ama bir kez devlete görünmek istedim ve bir devlet hastanesine gittim. Doktor bayan önlüksüz gayet salaş bir şekilde oturmadan ayakta uzanmamı söyledi karnımı açtım çocuk hakkında hiçbir bilgi vermedi ve bebeğin ultrasonda görüntüsünü göstermedi kendi baktı bebek hakkında sağlıklı sağlıksız vs hiçbişey demedi odaya girmemle çıkmam 3 dk sürdü. Bende eğer aksi giden birşey olursa söylerdi diyerek çocuğun sağlıklı olduğu sonucuna vardım. Demem o ki devlete giden arkadaşlar bu şekilde mi oluyor çocuğunuzu görmüyormusunuz yoksa bu doktor arkadaşta mı sıkıntı var. Acayip ilgisizdi.
Benim arkadaşım gittiğinde hemşire ona demiş ki sakın ultrasona bakma kızar doktor demiş düşünün.Kızlar normalde özele gidiyorum ama bir kez devlete görünmek istedim ve bir devlet hastanesine gittim. Doktor bayan önlüksüz gayet salaş bir şekilde oturmadan ayakta uzanmamı söyledi karnımı açtım çocuk hakkında hiçbir bilgi vermedi ve bebeğin ultrasonda görüntüsünü göstermedi kendi baktı bebek hakkında sağlıklı sağlıksız vs hiçbişey demedi odaya girmemle çıkmam 3 dk sürdü. Bende eğer aksi giden birşey olursa söylerdi diyerek çocuğun sağlıklı olduğu sonucuna vardım. Demem o ki devlete giden arkadaşlar bu şekilde mi oluyor çocuğunuzu görmüyormusunuz yoksa bu doktor arkadaşta mı sıkıntı var. Acayip ilgisizdi.
Ben harikulade bi Dr buldum randevu bulmak çok sıkıntı ama değiyor. En az 15 20dk sürüyor muayenesi acayip tatlı dilli her şeyi anlatıyor parmaklarına kadar gösteriyor adam sağolsun. Ssvd de yaptırıyorKızlar normalde özele gidiyorum ama bir kez devlete görünmek istedim ve bir devlet hastanesine gittim. Doktor bayan önlüksüz gayet salaş bir şekilde oturmadan ayakta uzanmamı söyledi karnımı açtım çocuk hakkında hiçbir bilgi vermedi ve bebeğin ultrasonda görüntüsünü göstermedi kendi baktı bebek hakkında sağlıklı sağlıksız vs hiçbişey demedi odaya girmemle çıkmam 3 dk sürdü. Bende eğer aksi giden birşey olursa söylerdi diyerek çocuğun sağlıklı olduğu sonucuna vardım. Demem o ki devlete giden arkadaşlar bu şekilde mi oluyor çocuğunuzu görmüyormusunuz yoksa bu doktor arkadaşta mı sıkıntı var. Acayip ilgisizdi.
Canım bende de bel ve sırt ağrısı oluyor normalmiş bunlar içimizi ferah tutalım3 gundur kasik bel agrisi yasiyorum kizlar ya bugun daha cok oldu ama normal belki bu agrilar ama insan iste endiselenmeden duramiyorum
Özelse doktorlar iyi zaten devlette özel gibi ilgilenen bulmak zorBen harikulade bi Dr buldum randevu bulmak çok sıkıntı ama değiyor. En az 15 20dk sürözrlse üyor muayenesi acayip tatlı dilli her şeyi anlatıyor parmaklarına kadar gösteriyor adam sağolsun. Ssvd de yaptırıyorçok istiyorum vajinal doğum bunda, sezeryan ın üstüne 8 yıl geçmiş olacak.
Bu uygulama beni de bi türlü çıkartmıyor bugün tam 13+0'ım ama hala 1.tremestir yazıyor nedense aslında geçmiş olmamız gerekmiyor mu:) hatta 14.hafta diyorlar bu haftaya.tebrikler ben hala çıkamadım
Dayanirsin kuzu ben dayaniyorum gorus gunune 7gun kaldiKızlar cinsiyetimizz Kesin olarak ERKEK
Bebişte çok sağlıklı çok şükür çok rahatladım bidahakine 1 ay sonra randevum nasıl dayanacaksam
Hayırlı olsun canım. Merak dinmesi bile harika bi duyguKızlar cinsiyetimizz Kesin olarak ERKEK
Bebişte çok sağlıklı çok şükür çok rahatladım bidahakine 1 ay sonra randevum nasıl dayanacaksam
bana da göstermemişti geçen hafta devlette çok merak etmiştimKızlar normalde özele gidiyorum ama bir kez devlete görünmek istedim ve bir devlet hastanesine gittim. Doktor bayan önlüksüz gayet salaş bir şekilde oturmadan ayakta uzanmamı söyledi karnımı açtım çocuk hakkında hiçbir bilgi vermedi ve bebeğin ultrasonda görüntüsünü göstermedi kendi baktı bebek hakkında sağlıklı sağlıksız vs hiçbişey demedi odaya girmemle çıkmam 3 dk sürdü. Bende eğer aksi giden birşey olursa söylerdi diyerek çocuğun sağlıklı olduğu sonucuna vardım. Demem o ki devlete giden arkadaşlar bu şekilde mi oluyor çocuğunuzu görmüyormusunuz yoksa bu doktor arkadaşta mı sıkıntı var. Acayip ilgisizdi.
14. Haftaya girdiğinizde yazacak 14+0 daBu uygulama beni de bi türlü çıkartmıyor bugün tam 13+0'ım ama hala 1.tremestir yazıyor nedense aslında geçmiş olmamız gerekmiyor mu:) hatta 14.hafta diyorlar bu haftaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?