2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Magnezyum içsem fayda eder mi diye danış doktoruna istersen canım
Karaciger enzimleri yukselince birakmistim ilaclari 10 gun 2 gundur basladim kuzum ama ilgisi var mi bilmiyorum normal tuvalet kullaninca kasiklarimda cok basinc oluyor klozette sorun olmuyo ama bilmiyorum enfeksiyon mu acaba diyorum olmadi sabah bi saglik ocaginda idrar veriyim

Ne ilacı alıyordun canım sen ? Neden alaturka WC kullanıyorsun ki ya ? Alışıksan ok tabi de. Ama bak kaşıklarım agrıyor da diyorsun, alafranga hamileye daha uygun gibi sanki

Ne ilacı alıyordun canım sen ? Neden alaturka WC kullanıyorsun ki ya ? Alışıksan ok tabi de. Ama bak kaşıklarım agrıyor da diyorsun, alafranga hamileye daha uygun gibi sanki
Multivitamin kalsiyum cinko magnezyum devit falan iceren bi taksiye dvit damla demir hapi falan klozet kullaniyorum genelde ama pek sevmiyorum acikcasi

Kızlar normalde özele gidiyorum ama bir kez devlete görünmek istedim ve bir devlet hastanesine gittim. Doktor bayan önlüksüz gayet salaş bir şekilde oturmadan ayakta uzanmamı söyledi karnımı açtım çocuk hakkında hiçbir bilgi vermedi ve bebeğin ultrasonda görüntüsünü göstermedi kendi baktı bebek hakkında sağlıklı sağlıksız vs hiçbişey demedi odaya girmemle çıkmam 3 dk sürdü. Bende eğer aksi giden birşey olursa söylerdi diyerek çocuğun sağlıklı olduğu sonucuna vardım. Demem o ki devlete giden arkadaşlar bu şekilde mi oluyor çocuğunuzu görmüyormusunuz yoksa bu doktor arkadaşta mı sıkıntı var. Acayip ilgisizdi.

Çok yoğun oluyorlar genelde. Ben her gittiğimde bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi hatta ters bişey olduğunu düşündü perinatolojiye yönlendirdi vs. O da ayrı bi stresti ya neyse.
Ben şehir hastanesi ile kombine gidiyordum ama artık gitmeyi düşünmüyorum. Benim sebebim 10 gün arayla gittiğimde iki dr da bebeği 5 cm ölçtü. Doktora 10 günde hiç mi büyümedi bu çocuk diye sorduğumda ölçümden ölçüme farkeder dedi Ama 10 günde bu kadar mı farkeder?
Ertesi gün özel kliniğe gittiğimde dr bebeği 7,5 cm ölçtü ve içimiz öyle rahat etti. İkili testi şehirde yaptırmıştım ama dediğim gibi daha gitmeyi düşünmüyorum.

Onda vardır heralde cnm benm gittiğim devlette valla özel gibi ilgileniyor birlikte bakıyoruz herşeyin bakarken bana söylüyor cihazda bana dönük zaten aman masallah diyim ultrason sonucumu veriyo Bi ağrın ihtiyacın varmı die soruyo valla
Çok memnunum ben bide yas tanda oluyo biraz yası ileri olanların tahammülü olumuyo benimki genc bayan

Benim arkadaşım gittiğinde hemşire ona demiş ki sakın ultrasona bakma kızar doktor demiş düşünün.

benim genel gözlemim kadın doğum alanında çok zor ilgili ve hakkını veren doktor bulunuyor nadiren. ailemin hastalıkları nedeniyle çok fazla alanda doktorla muhattap oldum. böyle değil hiç. tabii ki o alanlarda da var ama kadın doğum neden böyle bilmiyorum

Ben harikulade bi Dr buldum randevu bulmak çok sıkıntı ama değiyor. En az 15 20dk sürüyor muayenesi acayip tatlı dilli her şeyi anlatıyor parmaklarına kadar gösteriyor adam sağolsun. Ssvd de yaptırıyor çok istiyorum vajinal doğum bunda, sezeryan ın üstüne 8 yıl geçmiş olacak.

Özelse doktorlar iyi zaten devlette özel gibi ilgilenen bulmak zor

bana da göstermemişti geçen hafta devlette çok merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…