Detaylı USG gitcem ama 4luye gitmiycem canım . Aynen canım otomatik olarak yükseltiyor ama ne yapalım bizede bu yaşta nasip oldu hamile olmak bende 35.5 yasimdayom
Burun kemiği ense kalınlığı herşey normal dendi ama kandaki değer yüksek riskli dedi doktor. Doktorun tavrı da hiç hoşuma gitmedi zaten. Bende aminiyosnetez yaptırmıcam ayrıntılı ultrasonu beklicem.. Sizinde ultrason bulgularınızda bi risk çıkmadı değil mi?
Düşün detaylı ultrasonda bile hiç konuşmamış sonucu 10 gün sonra öğrenirsin demiş. Şuan 27 haftalık ve cinsiyeti hala hiçbiri net söylemesi başından savıyo resmen
Kızlar doktor kontrolünden çıktık, fetal DNA (NİFTY) için kan verdim. Ultrasonda herşey normal çıktı, bir önceki ultrasonda tarihine göre birkaç gün gerideydi ben de çok endişeleniyordum şükür farkı kapatıp biraz da öne geçmiş cinsiyet söylemek istemediklerini bildiğim için AA erkeğe benziyor diye yem attım bacak bölgesini büyüttü ve kesin değil ama evet erkeğe benziyor dedi haftaya nifty sonucunda net öğreneceğiz
Burun kemiği ense kalınlığı herşey normal dendi ama kandaki değer yüksek riskli dedi doktor. Doktorun tavrı da hiç hoşuma gitmedi zaten. Bende aminiyosnetez yaptırmıcam ayrıntılı ultrasonu beklicem.. Sizinde ultrason bulgularınızda bi risk çıkmadı değil mi?
Herkes bi anda öğrenince acayip heves ettim ya banane bende öğrencem
Herkes doktordan dert yanıyor ben sekreterden 1 saattir arıyorum ki dönecek diye bekledim. Az önce aradım verdi yarına randevuyu şükür doktoruma anında ulaşıyorum , adam bazen arabasının içinde ses kaydı atıyor beni bekletmiyor , sekretere bak neyse yarın öğreniym bari bende , no name diye sesleniyor babası yazık yavruma
Herkes bi anda öğrenince acayip heves ettim ya banane bende öğrencem
Herkes doktordan dert yanıyor ben sekreterden 1 saattir arıyorum ki dönecek diye bekledim. Az önce aradım verdi yarına randevuyu şükür doktoruma anında ulaşıyorum , adam bazen arabasının içinde ses kaydı atıyor beni bekletmiyor , sekretere bak neyse yarın öğreniym bari bende , no name diye sesleniyor babası yazık yavruma