2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231

Sesini yerim ben onun. Büyümüşte anliyor muymuş
Aman da aman bir erkek bebek. Saglikla hayirla gelsin canim. Hayirli olsun mavisin artik

Bu arada sen hiç kaydolmamissin kuzum
Istersen bilgilerini soyle kaydedeyim

Teşekkür ederim canımm valla bi seni bide kendimi kilolu görmek istiyorum artık. Benim yine iştahım açık yiyebiliyorum da senin mide sorunun var bir sorun olsa bu kadar kişiyiz hepimizde aynı anda olmazdı heralde. Bebişler hareket ediyor endişelenme
Teşekkür ederimm, aminn inşallah öyle tabi hiç önemli değil ne olduğu. Eşim duyunca biraz tansiyonu düştü o kadar, benlik bir durum yok

Bir haftadır olur olmaz saatlerde uyanıp bi daha uzun süre uyuyamıyorum zaten tarihlerimiz arasında bir hafta görünüyor demek ki bu haftalar itibariyle böyle olacak
Aynen öyle bir anda uyanıyorum sanki sabah olmuş gibi etrafa bakıyorum uykum gelsin diye. Normalde uyanmayan biriyimdir başladı demek ki o günler

benim doktorun 4 boyutlu cihazı var, sadece bunu biliyorum. bi risk yok su an benim bildiğim. ay bilmiyorum ki kararsızım yine

benim doktorun 4 boyutlu cihazı var, sadece bunu biliyorum. bi risk yok su an benim bildiğim. ay bilmiyorum ki kararsızım yine
O zaman doktorun da bakabilir heryerine. Senin için rahat etsin diye gidilebilir. Anlıyorum seni, ben de sen gibiyim. Ben olsam aklım kalıcağına giderdim kesin. Kararsızsam hele kesin giderdim.

kızlar detaylıya kaçıncı hafta gireceğiz?
benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu alayım
Canım 21+~22+ cok uygun. Her yerı büyümüş oluyor. Doktorlardan da bakan oluyor galiba tam bilmiyorum ama, Radyologlarda bakıyor. Ama bu işin ehli perinatologlar tabi. Tercih senin artık. Kesene göre hareket edersin

Canım 21+~22+ cok uygun. Her yerı büyümüş oluyor. Doktorlardan da bakan oluyor galiba tam bilmiyorum ama, Radyologlarda bakıyor. Ama bu işin ehli perinatologlar tabi. Tercih senin artık. Kesene göre hareket edersin
21+ için alayım o zaman Ekim’in ilk zamanlarına denk geliyor. Gönlümden geçen perinatoloğa gitmek ama içimdeki boğa burcu doktoruna ihanet etme diyor ama edecegim

Kızlar ayrıntılı ultrason için şimdiden randevunuzu alın geç bile kalmışız bazı yerler dolu ve fiyatlar da çok uçuk . 800 - 1250 TL arasında Ankara'da araştırdığım yerler. Daha uyguna bulan varsa Ankara'da yazsın bana lütfen. Ayrıca müsait randevu bulana kadar da ayrıntılı ultrason zamanı geçiyor. Napcam bakalım

nerelere baktin canim hastanelere mi özel doktorlara mı

Ali Ergün e gidecektim ben 1300tl.ama bu ctesi ye çektik serklaj vs konuşmak için. Dr um çok tavsiye etti. Umarım ilgilidir

Ben medicana dan randevu aldım detaylı ultrason için. 11 ekimde benimki. 22.haftaya denk geliyor. 1030 TL fiyat söylediler Bursa'da. Diğer şehirlerde nasıldır bilmiyorum. Aynı gün doktoruma da randevu alcam o da kontrolünü yapmış olacak. Öyle anlaştık. Bizimki biraz tombik tosba olacak heralde 160 Gr dedi doktorum 16+3te

Kızlar geceleri uyku sorununuz başladı mı. 2 gecedir uyanıyorum hareket hissediyorum
Ben her gece mutlaka çişe suya bişiye uyanıyorum zaten sürekli bi sağa bi sola dönüyorum bacaklarım ağrıdığı için. Şimdiden başladı benim uyku sorunsalları

kızlar detaylıya kaçıncı hafta gireceğiz?
benim doktorum ben detaylı bakıyorum ama istersen perinatologa da gidebilirsin dedi, ne yapmalıyım sizce? ona göre randevu alayım
Bana 22 haftaya randevu aldırdı drum dışarda bi yerde baktırıcam dr yönlendirdi ama perinatolog mu bakıcak hiç sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…