2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Aa bana dışarda bi yer önerdi dr telefon verdi randevu aldım medicana bünyesinde vardı madem niye dışarıya yönlendirdi bu kaıdn beni ya

Ya bugün 19. Haftayı bitirdik çok hızlı gitmiyor mu allahım bu günleri hasretle bekleyen herkesi kavuştursun sağ salim inşallah
Ben ayin sonunda oldugum icin üç dört hafta var aramızda. Sizleri ilerde gördükçe ben hep geç kalmışım geride kalmışım hissediyorum sanki bana yavaş geçiyor başkasına hızlı gibi

Ya bugün 19. Haftayı bitirdik çok hızlı gitmiyor mu allahım bu günleri hasretle bekleyen herkesi kavuştursun sağ salim inşallah
maşallah canim sen baya öndesin ilk doğum yapanlardan olacaksin

Ben ayin sonunda oldugum icin üç dört hafta var aramızda. Sizleri ilerde gördükçe ben hep geç kalmışım geride kalmışım hissediyorum sanki bana yavaş geçiyor başkasına hızlı gibi
sen grup baskanimiz olarak hepimizi doğurtacaksin inşallah

Bu arada 250 gram ve 20 cm olmuş benim İpek böcüüm. Baya detaylı baktı tek tek omurlarına kalbine kordonuna, çok sağlıklı bir kız dedi. Ama baya aşağıda. Bikini bölgesinde resmen. Serklaj öneririm ben çok acil değil 1 hafta sonra da olur ama olsa güzel olur, ihtimali arttırır dedi. Bide şehirdışından bi Dr la irtibatın olsun 35.haftadan önceki doğumları kabul etmek istemiyor burdaki hastaneler ve yenidoğan yoğunbakım da sıkıntı dedi, bunlar baya nahoş şeylerdi. Ankara Kocaeli mutlaka yakınlarda bi Dr bulmam lazım gibi duruyor. Ankara'daki prof perinatologdan ctesi ye randevu aldım. İşleme karar verirse medicana da yapılacakmış. Ankara medicana da takip edilen var mı aramızda

Eklentiler

• IMG_20220908_133920.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 82
Minik prensese bak sen masallah barekAllah. Allahim bunlar buyu de elleri kolları mi var böyle.
Insallah hersey yolunda gider hicbir sorun çıkmaz canim.dualarim sizlerle. Tedbirini almayı ihmal etme ama Rabbimin herseye gücü yeter.

Yaa bende kurbanlık koyun gibi hissediyorum bazen ilk doğuma girenlerden olabilirim

Aa bana dışarda bi yer önerdi dr telefon verdi randevu aldım medicana bünyesinde vardı madem niye dışarıya yönlendirdi bu kaıdn beni ya
Canım bana doktorum dışardaki yerlerde de yaptırabilirsin diye söyledi. Fiyatlarını sor kendine hangisi uygun gelirse orda yaptırabilirsin diye söyledi. Bende başka yerle uğraşmaktansa aynı yerde yaptırayım dedim. Radyoloji bölümünde yapıyorlar randevuyu ordan aldım ama perinatologun bakacağını sanmıyorum sen nerde yaptıracaksın?

Maşallah subhanallah o kadar güzel bir duygu ki Rabbim sonunu güzel eylesin inşallah. Renkli de görmek sanki gerçeğe dökülmüş gibi oldu. Şekli şemali kime benzediği harika ya

Sonomar diye bi yer arkadaşıma da aynı yerin numarasını vermişti oda orda yaptırdı. Bende otaya aldım fiyatıda baya uygun 650 tl ama perinatolog değildir muhtemelen fiyatlar yüksek normalde çünkü

23 şubat günlerimiz ayni seninle. Buralarda tektim ben. Bebek kac cm kac gram cikti 2 haftadir gitmiyorum merak ediyorum ne kadar büyüdü diye
Her şeyi sormayı unuttuğum gibi bunu da sormadım, doktor da söylemedi Benim geç döllenme, normalde 6 Mayıs sat ama şu an 19 mayıstan hesaplıyoruz ayın sonuna kaldık normal doğum mu düşünüyorsun?

Sevindim canım için rahta etmiştir serklaj hiç sıkıntı değil zaten rahim boyun kaç çıktı ,, benim çevremde bir sürü serklajlı hamiş var çokta rahatlar kızında nasıl güxel maşaAllah ya resmini sevdiğim melek yavru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…