2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Sonomar diye bi yer arkadaşıma da aynı yerin numarasını vermişti oda orda yaptırdı. Bende otaya aldım fiyatıda baya uygun 650 tl ama perinatolog değildir muhtemelen fiyatlar yüksek normalde çünkü
Baya iyiymiş yarı yarıya fiyat farkı var. Vala doktorum önden bi kontrol yaptı. Midesini gördüm küçücük minnacık elleri ayakları. Çok şükür sorun yok ama detaylı ultrasonla daha iyi görünüyor dedi daha da büyüyeceği için sağlıklı olsunlar da yeter ki

Aşık olunur bu görüntüye. Maşallah sübhan allah nazar değmesin boncuğuma çok güzel

Her dr farklı ölçüyor. Önceden 2 Dr 32mm, 1 Dr 41mm ölmüştü. Bu Dr da 37mm ölçtü (şehirdeki bütün Dr lara gittim sanırım) ama bu abdominal ölçtü. Transvajinal bakmayalım yeterince rahatsız edilmiş bebek dedi. 30un altına düşmedikçe yüksek risk yok ama 4mm açıklık ve ilk doğumun 30 haftalık oluşu serklaj düşündürüyor dedi.

Kızlar bir sorum olucak doktorunuz ayrıntılı ultrason için ne zaman çağırdı 23 üne randevu aldım 19+3 olucam o zaman

Maşallah önlemini alırsan hiçbi şey olmaz bak. Sen olumlu taraftan bak. Ya bilmeseydin ya farkedemeseydin. Bir gece yatar çıkarsın hastanede. Şimdiden geçmiş olsun

canım 4 cm acıklık su an mı var sende yoksa önceki gebeliğindeki açıklıktan mı bahsediyorsun?

Evet uzunluk çok iyi canım demekki açıklıktan serklaj öneriyor

Öagnezyum kullanıyomusun benimde oluyor ağrım olduğunda sabah akşam içiyorum doktor tavsiyesiyle geçiyor bir sor istersen doktoruna mavimabella
Kuzum iciyorum ama her gun degil her gun icmem lazim sanirim
Benimde bacaklarım çok ağrıyor magnezyumda içiyorım yinede geçmedi ama kramp gibi değil sadece gece yatarken ağrıyor üst taraflar
Benim de sol bacagimin ust kismina giriyo kramp her gun degil ama 3 gundur vu saatlerde bi giriyo sonra geciyo

Kızlar 15. Haftadayız ben hareket hissedemiyorum kızımda sanki daha erken hissetmiştim siz 15. Haftada hissetmeye başladınızmı ?
hissetsen bile düzenli hissetmezsin ki çok küçük daha
ilk gebelikte daha geç hissediliyor diyor uzmanlar sen nasıl erken hissettin kız

Kızlar erkenci olur derler bakalım benim zaten sezeryan kesin o yüzden isterim 14 şubatta doğsun ama o zamana kadar bile bekletmez doktor
yaa olabilir aslinda cünkü 1 hafta erken olmuş oluyor. ama bence 14 subatta olmasın sevgililer günü hediyesiyle doğum günü hediyesi tek seferde aradan çıkmış olacak ilerde büyüdüğünde mesela benim doğum günüm bazen anneler gününe tam denk geliyor bazen de birkaç gün öncesi veya sonrası. hep üzülürdüm anne olunca tek seferde aradan cıkaracaklar beni diye

Ben zaten hediye almayı hiç sevmem doğum günümde bile hoşuma gitmez hep masraf gibi gelir hele ki sevgililer günü falan hiç ısınamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…