2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Kızlar çok sevindim gelinimiz de hamile galiba kardeşimin eşi. Onların da ikinci evliliği 2 ay ara ile evlendik biz. Kardeşimin oğlu 8 yaşında gelinimizin kızı 6 yaşında. Bu da süpriz oldu. Aramızda 3 ay olacak bebişler doğduğunda. Birde aynı binada oturuyoruz biz. Kardeşim birinci katta ben 3.katta.bina da bebek sesleri çoğalacak ne güzel

İnşallah umutsuz değilim canım :) teşekkür ederim temennin için. Bebeklerin dna'sındaki kök hücreler annede, anneninki bebekte gezermiş. Ve nerede bir sorun, hastalık varsa tedavi edebilirmiş. Çok duygulanmıştım bunu okuduğumda hatta doğum sonrasında da bazı bebeğimizin hücreleri bizde kalacak. O yüzden anneler hisseder çünkü bebeklerinden bir parça taşır derler. Ve hamilelikle birlikte bazı kadınların hastalıklarım geçti diye anlatma sebebi de bu. Umarım bende de olur diye dua ediyorum:) hastalık bir yana, bebekle bu kadar bütünleşmek çok mucizevi ve çok güzel.

Ah bende çok duygulandım ne güzel bilgiler bunlar

Canım şu an rahminde mi var bu açıklık?
iyiki gittin, tedavini olursan riskler ortadan kalkar umarım, bebeğin de çok tatlı.
Evet canım rahim ağzında 4mm. Diğer drlar da açıklık var diyordu ama hiç ne kadar olduğu söylememişti ben de o sırada abandone olduğumdan sormak aklıma gelmiyordu.

Hayırlı olsun , ömür boyu birlikte güzel bi aile olsunlar

Bitanesin sen iyi ki varsın

Çok güldüm
Ben kendi doğum günümde evlendim bile isteye böyle hatırlanması kolay olur diye

Q Queen_bee17 bebeğiniz ne tatlı çıkmış ultrasonda . Serklaj ameliyatınız kolayca geçsin bebeğiniz sağlıkla büyüsün annesinin karnında
Çok teşekkür ederim canım serklajı da yapacak yer ve Dr arayışındayız şuan. Zor kararlar, bide doğum parası ya bu operasyon. 10.000 den kapı açıyorlar

Ben 11 bin verdim
Ya doğru sen de yaptırmıştın. Nerede yaptırdın canım? Bulunduğum şehirde üniversite yapıyor, yarın sabah gidip konuşucaz hocalar mı yapıyor asistanlar mı diye.. Aynı şehirde olursam hem operasyon sonrası 2 3 saat yol sıkıntım olmayacak hem de yok kan geldi yok su mu geldi giderim diyorum.. Bir yandan perinatolog olsun diyoruz ama uzaklık masraflar aynı işlem hepsinin de yapacağı dedi bugünkü Dr ama

Kızlar sizinde yürürken rahminiz ağır geliyor mu? Benim rahmim ağır gibi hissediyorum bide yürürken bebek kasık altımda oluyor oyle mi sizinde
Benimde aynı bu ağrıları 2.gebeliğimde 7.aydan itibaren yaşamıştım bu çok çok erken başladı. Yürüdükçe ya da fazla oturduğumda sanki aşağıya daha çok ağırlık çöküyor. Doktorum biz dışardan göremesekte bazen rahimde varisler olabiliyor o da tetikleyebilir dedi.

Kötü bir seymiymis bu peki yoksa sadece bizi mi rahatsız ediyor

Canım bı de ben çok hareketsiz hayatı olan biriyim acaba bu his karın kaslarımin zayıf olmasından mı ileri geliyor ki diye düşündüm

Aslında ben de mantıken seninle aynıyım. Ben kıbrıstayım. Burda yaptırdım bi doktora. Doktorun hocasını tanıyoruz biz, o yüzden güvenmiştik. İlk serklajımı da o yaptı.
Sen asistana zaten olma. Çünkü bak asagıdaymış ya senin. Nolur nolmaz risk alma. İster doktor ister perinatolog ama tecrübeli biri yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…