2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
kızlar inanır mısınız göbeğim küçüldü inanılmaz
simdi de neden kücüldü diyorum bana yaranılmaz ama bariz küçüldü ya şoktayım
Bende sporcu sütyeni kullanıyorum bikac gündür. Göğüslerimi küçük gösteriyor zaten 80 numara zaten de. Göbeğim daha büyük görünüyor bu yüzden. Senin de kullandığın sütyen, tshirtten dolayı öle görünüyor olabilir mi?

Çok teşekkür ederim canım serklajı da yapacak yer ve Dr arayışındayız şuan. Zor kararlar, bide doğum parası ya bu operasyon. 10.000 den kapı açıyorlar
Serklaj riskli bir operasyon mu bilmiyorum Ben anmiosentez çok az da olsa riskli olduğu için çok iyi bir perinatoloji hocasına yaptırdım onikibini buldu özel laboratuar parasıyla Ama hiç gözümde değil yeter ki sonucu iyi olsun

Evet canım riskli. Bir arkadaşın serklaj sonrası 3. Gün kanaması gelmiş, suyu patlamış mesela. Burda bu konuyla alakalı bi grup var da ordan okumuştum.

Selaam herkese ben nisan anneleri grubundan geliyorum :) merak ettiğim burada 5-6 haftalıkken usg görüntülerinize bakarak ramzi teorisine göre tahminler yaptınızmı ve tuttumu eger anlayan varsa bende sizden yorum isteyeceğim 6+4 usg ile

Eklentiler

• 595D13B5-636D-4E0E-B564-7A79B0285DE4.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 41
yok kuzum bişeyimi değiştirmedim ben bildiğin göbek küçüldü eve gideyim detaylı ultrason yapcam kendime aynada

Gaz, wcye çıkamamak ödem çok etkiliyor benimde bir sabah uyanıyorum küçülmüş sonra akşama yeniden büyüyor
galiba ondan cünkü cok gazlı bi insanım zaten ama bu kadar da kücülmesine şaşırdım ay nazar ettiler hayınnnn insanlarrr

galiba ondan cünkü cok gazlı bi insanım zaten ama bu kadar da kücülmesine şaşırdım ay nazar ettiler hayınnnn insanlarrr
aynada bakinca gobus var ama bu hafta gecen haftaya gore banada gobegim toplanmis gibi geliyordu. sizi de okuyunca demek ki surecle alakali diye dusunuyorum sana o lafi eden insanlarin gozlerine gozluk lazim canim sallaa

Çok güldüm
Ben kendi doğum günümde evlendim bile isteye böyle hatırlanması kolay olur diye
Bizim düğünüde eşimin doğum gününe denk getirmiştik ona rağmen birkac sene önce doğum gününü kutlamayı unuttum hala söyler canı sagolasica

Çin, Rus, maya takvimi
Ramzi teorisi, nub teorisi
5 haftalık kese görüntüsü
Kızların kesesi yuvarlak, erkeklerin fasulye gibi olur derler benim hep yuvarlaktı.
Bunların hepsine kız dendi, sonuç erkek
Bu arada tatlıdan tiksindim, sürekli tuzlu ekşi şeyler yedim. Yediklerinle, içtiklerinle de hiçbir alakası yok. (Salak gibi doktora da sordum bunu, güldü bana hahjah) Karnım sivri değil yanlara doğru genişleyerek büyüyor. Bütün tezleri çürüttüm yani

ilahi hicbiri de tutmadi mi.. Ben inanmadigimdan ne takvim, ne goruntu vb bunlara bakmadim, 18.hafta oldu cinsiyetini bilmedigim halde hala kafa yormuyorum oncesinde hazirlik olmasa dogdugunda ogrenmeyi cok isterdim. grupta cinsiyet konusunda bi gamsiz benim herhalde

Tutmadı vallahi, işin kötü tarafı ben kız olduğuna o kadar emindim ki şu an oğlumun bir sürü elbisesi var

Aaa çok şaşırdım bana da insanların %99 u erkek diyor dediğin gibi tüm tezler erkek gösteriyor bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…