ilahi hicbiri de tutmadi mi.. Ben inanmadigimdan ne takvim, ne goruntu vb bunlara bakmadim, 18.hafta oldu cinsiyetini bilmedigim halde hala kafa yormuyorum oncesinde hazirlik olmasa dogdugunda ogrenmeyi cok isterdim. grupta cinsiyet konusunda bi gamsiz benim herhalde
Bu anlamsız uyanmalar 6.aydan sonra olur deniyordu ama bizde erken başladı sanki, son iki gündür kesintisiz uyuyorum diye sevinir oldum ama bu zamanları da çok ariycaz inşallah evde talcid falan varsa al bitane mide yanmasına iyi geliyor
Ben de oyleydim kuzu yasamak icin yiyodum resmen zaten kilolu hamile kaldim ama 10 da kahvalti 7 bucuk 8 gibi aksma yemegi yiyoruz 1 haftadir 3 gibi falan ogun yaoiyorum cunku midem resmen bukuluyo acliktan aksam mesela az yerim minik minik genelde kahvaltimi guzel yaparim
Bende biraz kilolu hamile kaldım ve günde 2 öğün bazen 1 öğün yapıyorum ama öğün dediğime bakma atıştırmak gibi. Çok aciktigim zaman önümde ne bulursan yerim genelde tatlı bir şey bakalım 6. Aya girince iştahım açılır belki.
Canım kusura bakmayın bayadir geride kaldım mesajların yazamadım, bacaklarını sımsıkı kapatmış açmıyor ama kıza benzettim büyük ihtimalle kız dedi doktor, ben de 20. Haftayı bekliyorum
Kızlar uykusuz kalınca elimde telefon bi şey buldum siz de okuyun istedim
Çevremizde hep böyle insanlar bulunsun inş bu dönemde
Herkese günaydın bu arada ama inş uyurum gene
Selaam herkese ben nisan anneleri grubundan geliyorum :) merak ettiğim burada 5-6 haftalıkken usg görüntülerinize bakarak ramzi teorisine göre tahminler yaptınızmı ve tuttumu eger anlayan varsa bende sizden yorum isteyeceğim 6+4 usg ile
Çin, Rus, maya takvimi
Ramzi teorisi, nub teorisi
5 haftalık kese görüntüsü
Kızların kesesi yuvarlak, erkeklerin fasulye gibi olur derler benim hep yuvarlaktı.
Bunların hepsine kız dendi, sonuç erkek
Bu arada tatlıdan tiksindim, sürekli tuzlu ekşi şeyler yedim. Yediklerinle, içtiklerinle de hiçbir alakası yok. (Salak gibi doktora da sordum bunu, güldü bana hahjah) Karnım sivri değil yanlara doğru genişleyerek büyüyor. Bütün tezleri çürüttüm yani
Ben de henüz almadım doktorum birşey demedi Bebek büyüyorsa sorun yoktur bence Hatta iyi beslenemiyorumdur diye diyetisyene başladım Hatta biraz zayıfladım gibi Göbek olsa da hala normal kıyafetlerimi giyiyorum