2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Canım kusura bakmayın bayadir geride kaldım mesajların yazamadım, bacaklarını sımsıkı kapatmış açmıyor ama kıza benzettim büyük ihtimalle kız dedi doktor, ben de 20. Haftayı bekliyorum
Ayy hadi gönlünüzce olsun dilerim. Bana da erkeğe benziyor dedi iki ayrı Dr.ama ben kız hissediyor ve kız istiyorum .16.hafta öle dedi bende 20.haftada tekrar gidicem.

Rüyamda doğurmuştum, annem bebekle ayrı evde ben ayrı evdeydim. Annemi arayıp bebek dün 11den beri emmedi bugün de saat kaç oldu diye kızıyordum ona. O arada da baklava dağıtıyordum. Yine kızıyordum ne alaka abi o kadar kişi varken lohusa lohusa bana mı kaldı baklava dağıtmak diye. Eşim de ortalıkta yoktu sabah uyandım ona sardım neden yanımda yoktun bebeğim aç kaldı diye galiba annelik hormonları yükleniyor kızlar hı?

Ay ne güzel dimi. Ben de geçen gece doğurmuşum beyaz tenli kirpikleri uzun kara gözlü kara kaşlı. Uzun uzun baktım ona çok güzeldi ya. Allah ım biliyor ya günüm onunla güzelleşiyor. Bi hareketini hissedince o gün yüzüm gülüyor çok şükür

Kızlar merhaba. 18+3 teyim. Henüz hiç kilo almadım ama karnım bariz belli büyüdü. Bu haftaya kadar kilo almamak normal mi?
Ben 50 kiloyla başladım 8 kilo verdim mide bulantısı kusmam çok oldu ilk haftalar. Sadece verdiğim kilolardan 5 kilo aldım yani normal kiloma daha ulaşamadım. Benim gibi hatta daha da zayıflayan kilo alamayanlar bile var burda. Bu kilo olayına baya takığız. Yarın doktora gideceğim eğer kilom haftama göre zayıfsa bir diyet uygulayacağını söylemişti. Bence doktoruna danışmalısın. Ben yediğim halde kilo almıyorum . Normal mi bilmiyorum. Ama yarın belli olucak yazıcam burdan zaten.

bence normal. hatta harika bir şey
vücut sağlığı ile kilo doğru orantılı değil ve benim gözlemime göre zayıf insanlar daha sağlıklı oluyor. istisnalar olabilir tabi hamileyken de vücuda yeterli ve gerekli besinler giriyorsa bebek zaten onları alır, kilo olarak kalıp kalmaması önemli değil diye düşünüyorum

kızlar ben izmirde prof. perinatolog ile görüştüm 850₺ dedi fiyat için. çok şaşırdım prof olunca baya yüksek bi fiyat bekliyordum. burada olan varsa isim veririm

ne güzel moral veriyosun .. sarıldım sana sevgiyle.
Ama almalıyım bence yaaa, bu gidişle bastonun ucuna karpuz oturtmuşsun gibi görünücem. Bacaklarım o kadar zayıf ki 8. Ay falan nasıl taşicam bebeği yaw iki dakikada hemen yorulurum

işte o görüntü kimilerinin hayali mesela benim takma canim kafana gelecek kilolar artık bu aylardan sonra hem de çok hızlı bir şekilde geliyormuş son zamanlara doğru 3er 5er

Bende ilk hamileliğimde leblebi yutmuş solucan gibiydim

Çok teşekkür ederim canım serklajı da yapacak yer ve Dr arayışındayız şuan. Zor kararlar, bide doğum parası ya bu operasyon. 10.000 den kapı açıyorlar
Nasıl yaaa sayfaları okurken detaylı ultrasonun ekstra ücreti olmasına şaşırıyordum şimdi bi de serklaj ücretini öğrenip iyice şaşırdım. Özel sigorta da mı bunları karşılamıyor? Veya devlete gidip detaylı ultrason istiyorum derseniz biz bakamayız mı diyorla

kızlar ben izmirde prof. perinatolog ile görüştüm 850₺ dedi fiyat için. çok şaşırdım prof olunca baya yüksek bi fiyat bekliyordum. burada olan varsa isim veririm
Bana yaz canım. İzmir menemendeyim özel hastaneye gidiyorum ama ayrıntılı ne kadar kim bakıyor sormadım. Usg odası vardı orda bakıyorlardı ama cahillik zamanında ne doktoru olduklarını hiç sormadan baktırmıştım ilk hamilelikte.

Devlet bakıyor detaylıya ama anladığım kadarıyla çoğu kişi özele gidiyor. Serklaj da devlette ücretsiz ama işte tek bir doktora bağlı kalamıyorsun devlette. Sürekli randevu bulunmuyor. Bi gittiğin doktora bi daha sıra bulamıyorsun. Randevular 5 dk felan filaaaan

Bu Dr ların elinde perişanlık vol 836382 bence yine yaşadığım. Üniversiteye geldik sabah, asistan Dr yatış verdi serklaj yapılacak diye gittim eşyalarımı topladım geldimprof yapacak işlemi. Azönce prof muayene etti bu servikse 3.5 hatta 4 cm serklaj öneremem asla dedi. Tedbir amaçlı da olması için önceki doğumun 2.trimesterda olması gerekiyor 30.haftada olmuş dedi. Nasıl Dr dan Dr a 180derece değişiyor insanı da kararsız bırakıyorlar enfeksiyona dikkat et hamilelik sonuna kadar probiyotik kullan dedi. Şimdi kan idrar ve idrar kültürü verdim. Nst de çekip taburcu edecekler.. Çok sık yaptığımız bi işlem burada ama bu durumda değil dedi prof ısrarla

Hayırlısı olsun canm ama bi drun dediği diğerine değişiyor, insanın kafası karışıyor farklı şeyler söyleyince

Devlette radyolog bakıyor ama tercihen perinatolog isteniyor oyüzden özel arıyoruz. Serklaj devlet yapıyor ama ikna olması lazım özel muayenehane perinatologlarda özels sağlık sigortası bile olmuyor

Ben pazartesi Recep Has a gitmiştim İşinde çok iyi ve meşhur bir hoca Perinatolog yakın bir arkadaşım önermişti Serviks uzunluğu 32 mm ölçmüş Demek ki normal birşey söylemedi Bugün verdikleri cd e bakarken gördüm

Eyvahlar olsun bu yorumu alıp hemen bizim nisan anneleri grubumuza götürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…