2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Benim de 32 amaa işte o açıklık görüntüsü işi bozuyor.. Operasyon olcak diye sabahtır aç susuzdum bide başım çatlıyor

Kötü bir seymiymis bu peki yoksa sadece bizi mi rahatsız ediyor

Canım bı de ben çok hareketsiz hayatı olan biriyim acaba bu his karın kaslarımin zayıf olmasından mı ileri geliyor ki diye düşündüm

Ben çok çok hareketliyimdir, şuan bildiğiniz koala misali eve yapışık yaşıyorum. Dışarı çıksam koşa koşa eve dönüyorum. Doktorum 3.gebeliğim sebebiyle bedenin yorulabilceğini daha zor geçebileceğini söyledi. Bir de bazen varisler rahimde olabiliyor bunu biz göremiyoruz bu sebepte ağrıyı tetikler dedi. Yürürken sanki dış dudak kısmıma basıyor bebek.

Bunları 2.gebeliğimde son 3 ayda yaşadım bu defa aşırı erken başlaması şaşırtıyor beni.
Magnezyum içersem daha iyi hissediyorum.
İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız bu günleri unuturuz

eeee profun çözüm önerisi neymiş acaba

Canım konuşan adam Prof diyorsun, işinin ehlidir dinlemek gerekir. Demek ki suyun patlar fln diye endişe etmiş olabilir, baya yakın baksana. Nasılsa rahım uzunluğun da iyi. 30 un üstü her halükarda iyi zaten. Rapor vs dedi mi peki ? Çalışarak mı geçireceksin ? Bi de probiyotik olarak marka fln önerdi mi sana ?

eeee profun çözüm önerisi neymiş acaba
10 günde 1 kontrol her ihtimale karşın antibiyotik (crp 7 buarada yani idrar temziş belli bi enfeksiyon yok) diş enfeksiyonu bile tetikler erken doğumu dedi hamur işi tatlı falan yeme dedi sanırım candida olmaması için. Probiyptik de dediğim gibi doğuma kadar kullan dedi
Rapor ben talep ettim o gerek yok dedi. Hamilelerin yatmasını istemiyoruz kesinlikle dedi. Ayakta durunca kasılmalarım artıyor dedim 1 saat dur ayakta 10 dk otur dedi. Erken doğum üzerine bilimsel hiçbir yanı yok dedi yatmanın. Nbl gynobiotic önerdi probiyotik. Ama yediklerin de hep probiyotik ve prebiyotik olsun dedi

Amin canim inşallah

Süper ya 50 kilo ile hamile kalmak. Sen merak etme bu haftadan sonra kilo almaya baslarsin canım . Kendine ve bebeğe faydalı şeyler yiyorsan varsın kilo alma önemli değil. Gerekli olan besinleri 3 kasık bile olsa yemeye calis yeter

anladım canım çok dikkat et kendine, eğer tüketebiliyorsan beslenmene sarımsak ekleyebilirsin o da enfeksiyon için çok iyi. doğal antibiyotik. inşallah tam zamanına kadar sorunsuz geçer

Onlardan biri de benim hiç kilo alamayanlar şu an ideal kilosundaysa dert etmesinler bence.
Bende 40 ile hamile kalmıştım zaten mide rahatsizligi sebebiyle alamıyordum. Hamilelikte 38'e düştüm sonra 39'a çıktım. Bugün diyetisyenden geliyorum öyle bir liste vermiş ki ben bunları mideme dokunmadan yiyebilsem zaten kilo alırdım. Yaşayan anlıyor bir tek bir kez daha anladım herkes yavaş yavaş mide hacmini arttır diyorlar ama benim tek sorunum midemin küçülmesi değil kronik gastrit sebebiyle inanılmaz derecede yaşadığım hazimsizlik. Hep tokum yersem kramplar çekiyorum.
Diyetisyenin söylediği tek mantıklı sey meyve yerine meyve suyu ic demesi oldu. Meyve sıkacağı alıp öyle yapacağım artık. Liflerinden mahrum kalacağım belki ama şu an ne kadar çok kalori o kadar faydalı olur.
Hiç kilo almayanlar mide probleminiz yoksa alırsınız hiç kendinize dert etmeyin bebek normal çıkıyorsa ☺

Canım arkadaşım kan da tertemiz değil ki, bilen arkadaşlar da yazsın lütfen, 0-5 arası normal değer. E senin 7 çıkmış. Olmazsa bi hafta sonra tekrar baktır. Bu da agrı yapar sende çünkü. Erken doğum üzerine bilimsel çalışmalar var ama bu konudaona niye ses etmiyor
1 saat ayakta mı kal dedi inanamıyorum ya. Kasılman varken otomatik olarak yatma ıhtıyacı hissedersin ki yalan mı ?? Kusura bakma da anası yatsın 10 dk bi zahmet. Sanki cebinden veriyor ya, verseydi rapor sana. Zaten evde olunca full yatmak mümkün mü ? Çamaşırı yemeği var en basit. Cocuk var zaten.
Valla sinir etti beni bu doktor gevşek gevşek konuşmuş gibi geldi İnan bana.
Yerınde olsam rapor işini zorlardım, haftaya tekrar test verirdim. Moralimi yüksek tutmaya çalışırdım. Agrın olunca magnezyum al, uzan ve nefes egzersızı yap bence.
Sirke tüketiyorum ben salatalarda fln. Ya da zeref in dediği gibi sarımsak fln. İnş şifa olur

Bence çoğu doktorlar hiç empati yapamıyor hatta belki naz olarak görüyorlar. Alışmışlar sanırım birazda.
Bencede başka doktora git canım rapor için illa veren çıkar, özelden alabilirsin.

Antibiyotik vajinal krem ve hap olarak verdi. Şimdi bunu kullanınca olmayan vajinal mantar sıkıntısı çıkacak. Vajinada ki probiyotik bakteriler de ölecek çünkü ortalık mantarlar kalacak. 3 gün idrar kültürünü de bekliyeyim olmazsa. Normal rapor hakkım 5 gün kaldı malesef. Tüp bebekti coviddi derken öncesinde bAya kullandım bana heyet raporu lazım. Gıda yüksek mühendisiyim zaten probiyotik prebiyotikler gıda takviyeleri vs. Aram iyi onlarla. Turşu tüketmek sirke tüketmek canıma minnet zaten bayılıyorum ama nbl de alıcam. Magnezyum da alıyordum ona da devam edeyim. Çok stres yaptık şu 1 haftadır öyle mi böyle mi 1 2 gün akışına bırakmak istiyoruz biraz düşünmeyelim. Olumlama yapalım dedik. Şuan eşim de ben de ilaç aldık baş ağrısından bi mola verelim belki kafa rahat stres az olunca daha iyi olur

Ne güzel mide bulantım geçmişti kaç gündür, bu demir ilacı beni kusturmaya başladı. Eczacı da midem bulanıyor diye bırakma lütfen diyor sürekli. Allah aşkına ne zaman geçiyor ilacın etkisi sinirim bozuldu iyice, açım yemek yiyemiyorum

Çok geçmiş olsun. Hakkında en doğru karar verilmiştir inşallah. Heyet raporu bende rahatsizim diye istedim ama alamadım bebekte risk olması gerekiyormus. Sen şu durumda alabilirsin belki.

Yatarken iç canım gün içinde kullanma faydası olur

ya bi de iş hayatı demek sadece ayakta durmak değil ki. bunun siniri var stresi var. bütün gün otursan bile stresten kasılıyorsun zaten direkt psikolojine yansıyor. bunlar da düşünülmesi gereken en önemli faktörler. ben de çalışıyorum ama çok daha farklı şekillerde hareket etmeliyiz bana göre iş yerinde değil

kızlar sizin de bebek hareketlerini hissetmediğiniz zamanlar oluyor mu? ben son zamanlarda baya fazla hissetmeye başlamıştım artık hep hissederim diye düşünmüştüm. ama birkaç gündür tık yok oynasın diye çikolata falan yedim yedikçe yiyorum ama yok

Kesinlikle katılıyorum sana ama Dr ların da böyle düşünmesi gerekiyor malesef hemfikir olamıyoruz. Bunu kaybedersem 2.trimester da ancak bundan sonraki de serklaj ve yatış olmalı diye düşünüyordu bugünkü prof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…