2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Bana esom diye tablet verdi doktor sabahları bir tane iç rahat edersin dedi daha başlamadım

Çok geçmiş olsun canım. Düzenli olarak yedikten sonra uzanmamaya çalış mide rahatsizligi konusunda uzmanlastim biliyosunuz artik bir saat derler ya ben iki buçuk saate uzattım. Kahvaltı, öğle atıştırmasi, akşam yemeği fark etmeksizin iki buçuk saat uzanmıyorum. Yatarken de yemem sadece süt içerim o da laktozsuz. Gaviskon zaten 10.haftadan beri eşlikcim

ben 1’yıl önce tetanoz aşısı olmuştum elim kesildiği için hastanede zorunlu olarak yaptılar. acaba yine olmam gerekir mi. gidip soracağım ama üşeniyorum

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne sıklıkla duyuyorsunuz. Ben akşamdan beri hissedemedim huzursuz oldum.

Doktor rennie duo şurup dedi, gaviscon daha mı etkili onu mu alayım? Valla hiç uzanmıyorum üç gündür :/ çok fenayım. Gece bile dik uyuyorum

Selam canim. Bende 3 haftadir alfamed sabah aksam kullaniyorum. Benim ki 14.9 civarında oluyordu. Doktor tuzlu herseyden uzak durmami peyniri tuzsuz tuketmemi soyledi. Bide yemeklerde pembe himalaya tuzu kullaniyordum o da cok yükseltmiyor. 14 den yukarısı tehlikeli dengede tutar bu ilac dedj. Ama alfamedi 3 sabah 3 aksam içen bile duydum. Senin içmeye rağmen yukseliyorsa belki dozu yükseltir veya ilac ekler. Birde tansiyon ilk uyandığında yüksek oluyor. Bir tur dolaşıp oyle ölçerek daha doğru sonuç alirsin. Bide sana kendi tavsiyem kontrole gitmek için bir ayi bekleme. 2 haftada bir en geç 3 haftada bir git canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…