2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Doktor rennie duo şurup dedi, gaviscon daha mı etkili onu mu alayım? Valla hiç uzanmıyorum üç gündür :/ çok fenayım. Gece bile dik uyuyorum
Aynıdır etkileri bana gaviskon yazdığı için onunla devam ettim. Anlıyorum mide çok zor hayattan soğutuyor cidden. Yemeklerden sonra alışkanlık edersen normalleşir inşallah bir süre sonra yatışır ☺

Doktor rennie duo şurup dedi, gaviscon daha mı etkili onu mu alayım? Valla hiç uzanmıyorum üç gündür :/ çok fenayım. Gece bile dik uyuyorum
dün akşam ben de yatınca çok kötü oldum burnuma kadar yandım resmen. sonra bir yerlerde uyuyakalmışım

kızlar kahve içiyor musunuz?
ben hergün en az 1’fincan türk kahvesi içiyorum çay da içiyorum 1-2 bardak. kafeinsiz kahve içenleri görünce yanlış mı yapıyorum acaba dedim onun da tadının iyi olduğunu söylüyorlar

Çayla aram yoktu kahve çok severdim ondan da uzaklaştım haftada bir anca içiyorumdur

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne sıklıkla duyuyorsunuz. Ben akşamdan beri hissedemedim huzursuz oldum.
Kuzum normal endise etme hareket halindeyken pek hissetmezsin zaten ben sabah hissedersim 7 gibi sonra kahvalti ya da yemek sonrasi biraz pitirti aksam uzanirken biraz yine ama bi kac gundur daha net hissediyorum tekmelerini falan
Kahve icmiyorum ama cay icerim cokta takilmiyorum ben oyle seylere
ne güzel herkesin bünyesi zararlı şeylerden tiksindiriyor benimki de kahvenin yanına sigara aşeriyor
Ayyy ben de tiksindigim donem tiksintiden istemiyodu ama su an sogumusum sigaradan tiksinmem olmadigi halde istemiyo canim bazen aklima gelmiyo degil ama atlattik artik

Ne bilim o hareket beni iyi olduğuna inandırdığı için korktum belki de

Bende çok severim ama su ve süt tüketebilmek için bırakmıştım uzun zamandır yoksa midem doluyor ve suya bile yer kalmıyor. Şu an canım çok çay çekti demliyorum☺herhalde bir aydır icmemisimdir . Doktorlar günlük bir iki bardağa musade ediyorlar canım.

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne sıklıkla duyuyorsunuz. Ben akşamdan beri hissedemedim huzursuz oldum.
Her zaman hissedilmez canım yeri değişiyor yoruluyor dersin ki içeride taş mı taşıyor ama yoruluyo sıpalar büyüdüğünde de öyle korkutuyorlar çok. Bi gidiyorsun doktora ki uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…