2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Merhaba kızlar , uzun zamandır yazamıyorum gruba.Ev, okul, bebek, hamilelik derken vakit olmuyor hiç. 17 haftalık olduk ama hala kıpırtı falan hissetmiyorum. Ve göbekte büyüme de yok. İlk doğumdan birazcık göbek kalmıştı, ondan farkedilmiyor sanırım şimdilik aileler ve okul idaresi dışında kimsenin haberi yok hamileliğimden. Geri kalanlar doğurunca öğrenirler artık bir de bu ara kızıma isim düşünüyorum. Aylin ve Selin arasında kaldım, doğuma kadar değişmezse bu iki isimden birini koymak istiyorum

Aylin söylemesi daha kolay sanki kızlar geç hissettiriyor kendini oğlum çok haraketliydi 14.haftada hissetmiştim

ben oyumu aylin olarak kullanıyorum çünkü son zamanlarda sürekli “öyle bir geçer zaman ki”ye sardığım için
İcin rahat olsun kuşum 3 gun hic hissetmedigim oldu ama muthis bi teslimiyet var bende ya ilk etaptan beri kontrolleri 1 aya uzatarak basardim bunu
bunu bu sefer ben de başardım ama çok zor oldu anlık ataklar geldi doktora gitcem diye ama gitmedim hatta abartıp randevumu iptal edip detaylıya kadar uzatabilirim bilmiyorum ama o kadar da dayanamam heralde

Her zaman hissedilmez canım yeri değişiyor yoruluyor dersin ki içeride taş mı taşıyor ama yoruluyo sıpalar büyüdüğünde de öyle korkutuyorlar çok. Bi gidiyorsun doktora ki uyuyor.
Benim ki taş taşıyor kesinlikle hala tık yok hep uyuyo tembel bu ya aynı ben

Bende günde iki gincan türk kahvesi içiyodum bebek sürekli karnımda top top oluyodu sonra bi yerde kafeinin kasıkma yaptığını okudum şimdi haftada bir iki içiyorum. Belkide alakası yok kahveyle ama eskisi gibi top top olmuyor bebü artık

Ben bıraktım sayılır çay haftasonu kahvaltıda kahve haftada bir belki

Alerji ve ümminoloji uzmanı Alişan yıldıran hocayı takip etmenizi öneririm Hamilelere yapılan tatanoz aşısı tiroit problemine yol açıyor.. Kadınlarda tiroit probleminin çok olmasının nedeni bu. En yakın örneği ablamda hiçbir problem yokken ilk hamileliğinsw yaptırdığı tatanoz aşısı sonucunda tiroit problemi oluştu. Şimdi bir ömür boyu sabahları aç karnına ilaç kullanmak zorunda

Yüksek tansiyon iyi değil canım muhtemelen ilacını değiştirecekler. Doktorunu bilgilendir mutlaka geçmiş olsun
Ek ilaç verdiler ancak ekstra
Vallahi tuzu şekeri herşeyi kestim. Alfamed’i günde 4 doza kadar kullanabilirmişiz. Ancak bu kadar tansiyon ilacına karşın neden düşmez kimse birşey söylemiyor. Çünkü bu gebeliğe bağlı oluşan tansiyon değil. Bebiş için 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar. Senin tansiyonun ilaçlardan sonra normale döndü mü peki?

O hoşgeldin canım yerlestinmi masallah kocam olmuş bebişin benim göbek aldı başı gitti halaya bile ayrı duracak kıvamda bende daha hissetmiyorum ya kizimda 19 haftada hissetim bakalom bunda nezmana olacak iki isimde güzel oglusunun adı neydi ona uyumlu soyleyelim

Arkadaşlar işyerimden yazı geldi kısa süre sonra covid aşısı hatırlatma dozu elimizde olacak çalışanlarımıza öneriyoruz diye
Bu konuyu doktorla konuşanınız oldu mu?

Canım senin durumda sanirim benim eşimdeki durumla aynı eşim ilk bebeğine hamileyken öğrendiğimiz kan değeri yüksek diye korktu korku ve heycan beynine uyarı göndermiş sürekli tansiyonu şimdi 15 9 14 9 herseyde baktılar ama düşmüyor ha kendine bir etkisi yok baş dönmesi filan yok doktor psikolojik olduğunu söyledi sen anı korku heycan yasadinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…