- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
İcin rahat olsun kuşum 3 gun hic hissetmedigim oldu ama muthis bi teslimiyet var bende ya ilk etaptan beri kontrolleri 1 aya uzatarak basardim bunuNe bilim o hareket beni iyi olduğuna inandırdığı için korktum belki de
Yaptırabilirsin canım misafir olarak giriyorlar sistemeYa bişi
Daha sorucam memlekete gidicem ordaki sağlık ocağında yaptırabilir miyim acaba? Bilginiz var mı?
Aylin söylemesi daha kolay sankiMerhaba kızlar , uzun zamandır yazamıyorum gruba.Ev, okul, bebek, hamilelik derken vakit olmuyor hiç. 17 haftalık olduk ama hala kıpırtı falan hissetmiyorum. Ve göbekte büyüme de yok. İlk doğumdan birazcık göbek kalmıştı, ondan farkedilmiyor sanırımşimdilik aileler ve okul idaresi dışında kimsenin haberi yok hamileliğimden. Geri kalanlar doğurunca öğrenirler artık bir de bu ara kızıma isim düşünüyorum. Aylin ve Selin arasında kaldım, doğuma kadar değişmezse bu iki isimden birini koymak istiyorum
Sağolun kızlar iyi ki varsınızHer zaman hissedilmez canım yeri değişiyor yoruluyor dersin ki içeride taş mı taşıyor ama yoruluyo sıpalarbüyüdüğünde de öyle korkutuyorlar çok. Bi gidiyorsun doktora ki uyuyor.
ben oyumu aylin olarak kullanıyorum çünkü son zamanlarda sürekli “öyle bir geçer zaman ki”ye sardığım içinMerhaba kızlar , uzun zamandır yazamıyorum gruba.Ev, okul, bebek, hamilelik derken vakit olmuyor hiç. 17 haftalık olduk ama hala kıpırtı falan hissetmiyorum. Ve göbekte büyüme de yok. İlk doğumdan birazcık göbek kalmıştı, ondan farkedilmiyor sanırımşimdilik aileler ve okul idaresi dışında kimsenin haberi yok hamileliğimden. Geri kalanlar doğurunca öğrenirler artık bir de bu ara kızıma isim düşünüyorum. Aylin ve Selin arasında kaldım, doğuma kadar değişmezse bu iki isimden birini koymak istiyorum
bunu bu sefer ben de başardım ama çok zor oldu anlık ataklar geldi doktora gitcem diyeİcin rahat olsun kuşum 3 gun hic hissetmedigim oldu ama muthis bi teslimiyet var bende ya ilk etaptan beri kontrolleri 1 aya uzatarak basardim bunu
Benim ki taş taşıyor kesinlikle hala tık yok hep uyuyo tembel bu ya aynı benHer zaman hissedilmez canım yeri değişiyor yoruluyor dersin ki içeride taş mı taşıyor ama yoruluyo sıpalarbüyüdüğünde de öyle korkutuyorlar çok. Bi gidiyorsun doktora ki uyuyor.
Bana ebe 20. Haftadan sonra dedi haftaya gdicem çok tırsıyom yaptıran var mı acıyo mu çokKızlar günaydın tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksınız
Ay geçmiş olsun iyice korktum şimdiAyy ben salı yaptırdım 4 gün oldu hala ağrıyor üstüne yatamadım
Bende günde iki gincan türk kahvesi içiyodum bebek sürekli karnımda top top oluyodu sonra bi yerde kafeinin kasıkma yaptığını okudum şimdi haftada bir iki içiyorum. Belkide alakası yok kahveyle ama eskisi gibi top top olmuyor bebü artıkkızlar kahve içiyor musunuz?
ben hergün en az 1’fincan türk kahvesi içiyorum çay da içiyorum 1-2 bardak. kafeinsiz kahve içenleri görünce yanlış mı yapıyorum acaba dedimonun da tadının iyi olduğunu söylüyorlar
Ben bıraktım sayılır çay haftasonu kahvaltıda kahve haftada bir belkikızlar kahve içiyor musunuz?
ben hergün en az 1’fincan türk kahvesi içiyorum çay da içiyorum 1-2 bardak. kafeinsiz kahve içenleri görünce yanlış mı yapıyorum acaba dedimonun da tadının iyi olduğunu söylüyorlar
Benim ki taş taşıyor kesinlikle hala tık yok hep uyuyo tembel bu ya aynı ben
yapılırken acımıyo daha sonrasında kolda ağrı oluyo bi de bende hafif hastalık gibi bişey yapmıştıBana ebe 20. Haftadan sonra dedi haftaya gdicem çok tırsıyom yaptıran var mı acıyo mu çok
Acımıyor canım ama aşıdan sonra yaptırdığın kolun 3-4 gün ağrıyor kaldırırken biri dokunduğunda hele üstüne hayatta yatamazsınAy geçmiş olsun iyice korktum şimdi
Düşmediği için ek olarak Alfamet verdi. Protein kaçağı yok şuan için. İnşallah öyle bir problemde yaşamam.İlaçlara rağmen düşmediğini doktorunuzla paylaşın gebelik kan tahlıllerınızı ve ıdrar da proteın acıgı baktırın mutlaka
Alerji ve ümminoloji uzmanı Alişan yıldıran hocayı takip etmenizi öneririm Hamilelere yapılan tatanoz aşısı tiroit problemine yol açıyor.. Kadınlarda tiroit probleminin çok olmasının nedeni bu. En yakın örneği ablamda hiçbir problem yokken ilk hamileliğinsw yaptırdığı tatanoz aşısı sonucunda tiroit problemi oluştu. Şimdi bir ömür boyu sabahları aç karnına ilaç kullanmak zorundaNeden?
Ek ilaç verdiler ancak ekstraYüksek tansiyon iyi değil canım muhtemelen ilacını değiştirecekler. Doktorunu bilgilendir mutlaka geçmiş olsun
Vallahi tuzu şekeri herşeyi kestim. Alfamed’i günde 4 doza kadar kullanabilirmişiz. Ancak bu kadar tansiyon ilacına karşın neden düşmez kimse birşey söylemiyor. Çünkü bu gebeliğe bağlı oluşan tansiyon değil. Bebiş için 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar. Senin tansiyonun ilaçlardan sonra normale döndü mü peki?Selam canim. Bende 3 haftadir alfamed sabah aksam kullaniyorum. Benim ki 14.9 civarında oluyordu. Doktor tuzlu herseyden uzak durmami peyniri tuzsuz tuketmemi soyledi. Bide yemeklerde pembe himalaya tuzu kullaniyordum o da cok yükseltmiyor. 14 den yukarısı tehlikeli dengede tutar bu ilac dedj. Ama alfamedi 3 sabah 3 aksam içen bile duydum. Senin içmeye rağmen yukseliyorsa belki dozu yükseltir veya ilac ekler. Birde tansiyon ilk uyandığında yüksek oluyor. Bir tur dolaşıp oyle ölçerek daha doğru sonuç alirsin. Bide sana kendi tavsiyem kontrole gitmek için bir ayi bekleme. 2 haftada bir en geç 3 haftada bir git canim.
O hoşgeldin canım yerlestinmi masallah kocam olmuş bebişin benim göbek aldı başı gitti halaya bile ayrı duracak kıvamdaMerhaba kızlar , uzun zamandır yazamıyorum gruba.Ev, okul, bebek, hamilelik derken vakit olmuyor hiç. 17 haftalık olduk ama hala kıpırtı falan hissetmiyorum. Ve göbekte büyüme de yok. İlk doğumdan birazcık göbek kalmıştı, ondan farkedilmiyor sanırımşimdilik aileler ve okul idaresi dışında kimsenin haberi yok hamileliğimden. Geri kalanlar doğurunca öğrenirler artık bir de bu ara kızıma isim düşünüyorum. Aylin ve Selin arasında kaldım, doğuma kadar değişmezse bu iki isimden birini koymak istiyorum
Canım senin durumda sanirim benim eşimdeki durumla aynı eşim ilk bebeğine hamileyken öğrendiğimiz kan değeri yüksek diye korktu korku ve heycan beynine uyarı göndermiş sürekli tansiyonu şimdi 15 9 14 9 herseyde baktılar ama düşmüyor ha kendine bir etkisi yok baş dönmesi filan yok doktor psikolojik olduğunu söyledi sen anı korku heycan yasadinmiEk ilaç verdiler ancak ekstra
Vallahi tuzu şekeri herşeyi kestim. Alfamed’i günde 4 doza kadar kullanabilirmişiz. Ancak bu kadar tansiyon ilacına karşın neden düşmez kimse birşey söylemiyor. Çünkü bu gebeliğe bağlı oluşan tansiyon değil. Bebiş için 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar. Senin tansiyonun ilaçlardan sonra normale döndü mü peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?