2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Ben de öyleyim tahmin tam cikisinda 2 cm di doktoruma her defasında söylemeyi unutuyorum normal doğuma engel olur mu

Kiz ben buna kendi kendime bahane buluyordum. Her halde kasidim diyordum. Baya silince vs kanlı geliyor. Bir kere aktif kanadı ondan sonrada sadece temizlerken fark ettim.
Farkındalık oluşturdun bende
Bı yerde okumuştum kan hacmi arttığı için burun kanaması ve baş ağrısı görülebilir diye ama siz doktorunuza mutlaka danışın

gecmis olsun canim gebelik reflusu deniyor, bazen midedeki asit bogaza kadar ciktigi icinde bogazda yanma oksuruk yapiyor aci yemedigim halde bende cekiyordum ilaca basladim artik.

bende bu tarz sormustum 10 lu takima bin kusur demisti, sende fiyati ogrenince bizimle paylasir misin vee battaniyenin fotosunu da lutfennn

Kizlarkilodan bahsetmissiniz ben de dertliyim valla . Az once esimcok yiyorsun beni de yemenden korkuyorum dedi moralimi bozdu ya. Aslinda cok yemiyorum uc ana öğün arada atistirmalik meyve cerez falan. Kizkmda 63 ile hamule kalmistim bunda 72 ile ,su an 76 cok almadim ama korkuyorum davul gibi olursam. Eltim de beni her gördüğünde şişko geldi diyor. Saçını başını yolmamak icin kendimi zor tutuyorum

Yine derse kendini tutma direk yol esin de korkmasın saglikla doğum yapınca emzirme döneminde güzel güzel verirsin kilolarını

Kiz bebek ürünleri cok baska
Bende nakışlı bir battaniye yaptıracam. Ama takım konusuna tam karar vermedim daha
İçim gidiyor tüm pembelere mutfak dolaplarımı da pembe yaptırmıştım ben
bende bu tarz sormustum 10 lu takima bin kusur demisti, sende fiyati ogrenince bizimle paylasir misin vee battaniyenin fotosunu da lutfennn
10 lu takıma 750 tl dediler canım. Battaniye açık hali yok galiba. Bugün sipariş verdim 1 ay içinde geliyormuş gelince detaylı resim atarım

Çok beğendim, ne kadarmış kumaşı neymiş falan bilgi alınca bize de söyle. Patik yerindeki gülleri yerim ne güzel süslemişler. Ben de alıp böyle işlesem mi dedim işte ama fiyatı uygunsa uğraşmaya değmez. Yapan da kazansın hakkıyla.

Terbiyesiz kadın ya hiç muhattap olma sen onunla. Ben pek öyle kuruyemiş felan yemiyorum çok soğudum . Çok tatlı meyveler sadece bir porsiyon yiyorum. 3 ana öğün yiyorum. Balık yağı multivitamin felan alıyorum. Ben kendime kilo almış gibi geliyorum ama çevrem çok fit oldugumu söylüyor bende şaşırdım. 60 kilo ile hamile kaldım 65 im şimdi.sende 4 kilo almışsın aslında

Ilk gebelıgımde aktıf sakır sakır burun kanaması yasadım ben hastaneye gittik o derece durmadı kanama emofix krem yazdı doktor sımdı de arada kan fark edıyorum sıddetlencek dıye korkuna o kremden aldım suruyorum

Bugün kontörüm vardı arkadaşlar 284 gram kilosu boyu 20 cm çıktı hersey yolunda dedi kendi detaylı bakti ayriyeten yaptırmamaya gerek olmadığını söyledi. Sizinle paylaşmak istedim
Doktorunuz perinatolog’sa detaylı ultrasona gerek görmemiş olabilir ama değilse nasıl bu kararı vermiş şaşırdım doğrusu..

Canım bende seninle aynıyım hatta sekreter 90 kilo üstüne detaylı ultrason yapılmıyor dedi, eşim bugün çok yersen detayliya giremezsin bak diyip gülüyor Sağlıklı şeyler yedikten sonra kafana takma ben kendime liste hazirladim protein ağırlıklı bebeğimin kilosu 1 hafta geride çıktı çünkü..Eltin zayıf mi peki sende vur onu biseylerden ne bu terbiyesizlik Allah aşkına

Arkadaşım 120 kg detaylı ultrasona girdi nasıl yapamıyorlar

eltilik müessesesi

Fazla konuşma seni de yerim derim elti hanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…