Ben de öyleyim tahmin tam cikisinda 2 cm di doktoruma her defasında söylemeyi unutuyorum normal doğuma engel olur muherkese merhaba:) bende şubat annesi olacağım Allah izin verirse yarın 17. haftaya giriyorum doktor büyük ihtimalle erkek dedi cinsiyetine ama bir kesinlik yok. benim rahimin tam üstünde dışında 9 cm miyom var ilk hamile kaldığımda 11 cmdi biraz küçüldü çok şükür o yüzden sık sık kontrole gittim ama şimdi 1 ay sonra gel dedi 21 haftada renkli ultrason çektir dedi doktorum. miyom ile hamile kalan var mı benim gibi
Bı yerde okumuştum kan hacmi arttığı için burun kanaması ve baş ağrısı görülebilir diye ama siz doktorunuza mutlaka danışınKiz ben buna kendi kendime bahane buluyordum. Her halde kasidim diyordum. Baya silince vs kanlı geliyor. Bir kere aktif kanadı ondan sonrada sadece temizlerken fark ettim.
Farkındalık oluşturdun bende
gecmis olsun canim gebelik reflusu deniyor, bazen midedeki asit bogaza kadar ciktigi icinde bogazda yanma oksuruk yapiyorselam kizlar
malesef benim de mide yanması şikayetlerim başladı hatta bazen o kadar yanıyor ki öksürüyorumbilmiyorum başınıza geldi mi, göğsümden yukarı öyle bir yanma çıkıyor ki öksürtüyor beni ama ben hala acı yemekten vazgeçemiyorum...
bende bu tarz sormustum 10 lu takima bin kusur demisti, sende fiyati ogrenince bizimle paylasir misin vee battaniyenin fotosunu da lutfennnKızlar böyle işlemeli nakışlı şeyleri çok severim burayı da takip ediyorum. Fiyat sordum bakalım ne kadar bebeğime yaptırmak isterim nasipse. Birde patchwork çok seviyorum bir tane battaniye siparişi verdim daha önce yastık yaptırmıştım yatak odama
Eki Görüntüle 3130261
Yine derse kendini tutma direk yolKizlarkilodan bahsetmissiniz ben de dertliyim valla . Az once esimcok yiyorsun beni de yemenden korkuyorum dedimoralimi bozdu ya. Aslinda cok yemiyorum uc ana öğün arada atistirmalik meyve cerez falan. Kizkmda 63 ile hamule kalmistim bunda 72 ile ,su an 76 cok almadim ama korkuyorum davul gibi olursam. Eltim de beni her gördüğünde şişko geldi diyor. Saçını başını yolmamak icin kendimi zor tutuyorum
İçim gidiyor tüm pembelereKiz bebek ürünleri cok baska❤
Bende nakışlı bir battaniye yaptıracam. Ama takım konusuna tam karar vermedim daha
10 lu takıma 750 tl dediler canım. Battaniye açık hali yok galiba. Bugün sipariş verdim 1 ay içinde geliyormuş gelince detaylı resim atarımbende bu tarz sormustum 10 lu takima bin kusur demisti, sende fiyati ogrenince bizimle paylasir misin vee battaniyenin fotosunu da lutfennn
Fiyatta çok iyiymiş, burası online mi yoksa tanıdık mi?İçim gidiyor tüm pembeleremutfak dolaplarımı da pembe yaptırmıştım ben
10 lu takıma 750 tl dediler canım. Battaniye açık hali yok galiba. Bugün sipariş verdim 1 ay içinde geliyormuş gelince detaylı resim atarım
Çok beğendim, ne kadarmış kumaşı neymiş falan bilgi alınca bize de söyle. Patik yerindeki gülleri yerim ne güzel süslemişler. Ben de alıp böyle işlesem mi dedim işte ama fiyatı uygunsa uğraşmaya değmez. Yapan da kazansın hakkıyla.Kızlar böyle işlemeli nakışlı şeyleri çok severim burayı da takip ediyorum. Fiyat sordum bakalım ne kadar bebeğime yaptırmak isterim nasipse. Birde patchwork çok seviyorum bir tane battaniye siparişi verdim daha önce yastık yaptırmıştım yatak odama
Eki Görüntüle 3130261
Bu o çiçekli tasarımın fiyatımıymış çok iyi, bak buna atlanır. Ben buna bakiim.Fiyatta çok iyiymiş, burası online mi yoksa tanıdık mi?
Bu o çiçekli tasarımın fiyatımıymış çok iyi, bak buna atlanır. Ben buna bakiim.
Terbiyesiz kadın ya hiç muhattap olma sen onunla. Ben pek öyle kuruyemiş felan yemiyorum çok soğudum . Çok tatlı meyveler sadece bir porsiyon yiyorum. 3 ana öğün yiyorum. Balık yağı multivitamin felan alıyorum. Ben kendime kilo almış gibi geliyorum ama çevrem çok fit oldugumu söylüyor bende şaşırdım. 60 kilo ile hamile kaldım 65 im şimdi.sende 4 kilo almışsın aslındaKizlarkilodan bahsetmissiniz ben de dertliyim valla . Az once esimcok yiyorsun beni de yemenden korkuyorum dedimoralimi bozdu ya. Aslinda cok yemiyorum uc ana öğün arada atistirmalik meyve cerez falan. Kizkmda 63 ile hamule kalmistim bunda 72 ile ,su an 76 cok almadim ama korkuyorum davul gibi olursam. Eltim de beni her gördüğünde şişko geldi diyor. Saçını başını yolmamak icin kendimi zor tutuyorum
Kışlık istiyorum bende bunlardanEki Görüntüle 3130557 Benim sorduğumda bu takımdı bu set ₺1200 4 lu set ₺750 dediler. 2 ay önceden sipariş alıyorlar
Ilk gebelıgımde aktıf sakır sakır burun kanaması yasadım ben hastaneye gittik o derece durmadı kanama emofix krem yazdı doktor sımdı de arada kan fark edıyorum sıddetlencek dıye korkuna o kremden aldım suruyorumOnlar bizden çok hamile canısıbizden daha çok aşeriyorlar bizden fazla sırt bel ağrısı çekiyorlar mesela doğurunca ben çok yoruldum yana kay bende yatayım diyecek diye korkuyorum
Bu arada son 2 3 haftadır burun kanaması yaşıyorum. Ama dışa doğru kanama değil içten kanıyor burnum tıkanık diye temizlerken farkediyorum. Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Doktorunuz perinatolog’sa detaylı ultrasona gerek görmemiş olabilir ama değilse nasıl bu kararı vermiş şaşırdım doğrusu..Bugün kontörüm vardı arkadaşlar 284 gram kilosu boyu 20 cm çıktı hersey yolunda dedi kendi detaylı bakti ayriyeten yaptırmamaya gerek olmadığını söyledi. Sizinle paylaşmak istedim
Canım bende seninle aynıyım hatta sekreter 90 kilo üstüne detaylı ultrason yapılmıyor dedi, eşim bugün çok yersen detayliya giremezsin bak diyip gülüyorKizlarkilodan bahsetmissiniz ben de dertliyim valla . Az once esimcok yiyorsun beni de yemenden korkuyorum dedimoralimi bozdu ya. Aslinda cok yemiyorum uc ana öğün arada atistirmalik meyve cerez falan. Kizkmda 63 ile hamule kalmistim bunda 72 ile ,su an 76 cok almadim ama korkuyorum davul gibi olursam. Eltim de beni her gördüğünde şişko geldi diyor. Saçını başını yolmamak icin kendimi zor tutuyorum
Arkadaşım 120 kg detaylı ultrasona girdi nasıl yapamıyorlarCanım bende seninle aynıyım hatta sekreter 90 kilo üstüne detaylı ultrason yapılmıyor dedi, eşim bugün çok yersen detayliya giremezsin bak diyip gülüyorSağlıklı şeyler yedikten sonra kafana takma ben kendime liste hazirladim protein ağırlıklı bebeğimin kilosu 1 hafta geride çıktı çünkü..Eltin zayıf mi peki sende vur onu biseylerden ne bu terbiyesizlik Allah aşkına
eltilik müessesesiKizlarkilodan bahsetmissiniz ben de dertliyim valla . Az once esimcok yiyorsun beni de yemenden korkuyorum dedimoralimi bozdu ya. Aslinda cok yemiyorum uc ana öğün arada atistirmalik meyve cerez falan. Kizkmda 63 ile hamule kalmistim bunda 72 ile ,su an 76 cok almadim ama korkuyorum davul gibi olursam. Eltim de beni her gördüğünde şişko geldi diyor. Saçını başını yolmamak icin kendimi zor tutuyorum
Fazla konuşma seni de yerim derim elti hanımaKizlarkilodan bahsetmissiniz ben de dertliyim valla . Az once esimcok yiyorsun beni de yemenden korkuyorum dedimoralimi bozdu ya. Aslinda cok yemiyorum uc ana öğün arada atistirmalik meyve cerez falan. Kizkmda 63 ile hamule kalmistim bunda 72 ile ,su an 76 cok almadim ama korkuyorum davul gibi olursam. Eltim de beni her gördüğünde şişko geldi diyor. Saçını başını yolmamak icin kendimi zor tutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?