2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Eki Görüntüle 3130557 Benim sorduğumda bu takımdı bu set ₺1200 4 lu set ₺750 dediler. 2 ay önceden sipariş alıyorlar
Nakışta böyle arkasında sertlik oluyor telası kalıyor, o bebeği rahatsız eder bence. Ben sadece battaniye yaptırırım eğer yaptırırsam. 750 tl lik 4 lü set daha mantıklı

Kiz ben buna kendi kendime bahane buluyordum. Her halde kasidim diyordum. Baya silince vs kanlı geliyor. Bir kere aktif kanadı ondan sonrada sadece temizlerken fark ettim.
Farkındalık oluşturdun bende
Yok bacım baya bu da hamilelikten oluyormuş. Ne garip şeyler yaşıyoruz vücutta

Allah korusun inşallah tekrarlamaz. Bugün serum fizyolojikten bı fıs sıktım burnuma daha rahat nefes alıp veriyorum kanama devam ediyor ona yapacak bişey yok ama en azından nefes alış verişim biraz daha iyi

iyi geceler kızlar
midemin yanmasından ve paranoyaklıktan uyuyamıyorum eşimi de illallah ettirdim artık gereksiz kuruntularımdan... ben de bıktım.. burda baska bi topicde biri yazmıştı “hamilelik insanın sağlıklı düşünebildiği bir zaman değil” diye. ne alaka demiştim. alakayı yaşıyorum şimdi

%100 pamuk canım kumaşı. Fiyatı da 10 lu hastane çıkışı 750 tl

Çekilin elti dilinden ben anlarim

Hosbulduk laf sokan sende boyle rahatliyon ne yapacan iste de sussun bir ömür

Alındığını belli etmek istemiyorsan da ben olmasam neyle motive edecen kiz kendini de gul gec

Nakışta böyle arkasında sertlik oluyor telası kalıyor, o bebeği rahatsız eder bence. Ben sadece battaniye yaptırırım eğer yaptırırsam. 750 tl lik 4 lü set daha mantıklı
Ya ben ilk baya takim sevdalisiydim da simdi battaniye yada nevresim kilifi süs yastığı yaptirma fikri daha parlak gelmeye başladı

ilk defa duydum neden 90 üstüne yapılmıyormuş

Kızlar selam, gebeliğin erken dönemlerinde tansiyon yüksekliği yaşayan var mı? Gebelik öncesi 10-6 olan tansiyonum 16-10 altına düşmüyor. Dr. sabah akşam Adalat, öğlenleri de 2 adet Alfamet tansiyon ilacı verdi. Az önce uykudan uyandım ölçeyim dedim, ilaçlara rağmen yine çıkmış 16’lara. Şuan 16+5’teyim. Çevrenizde bu şekilde gebeliğini tamamlayabilen oldu mu?

İlaçlara rağmen düşmediğini doktorunuzla paylaşın gebelik kan tahlıllerınızı ve ıdrar da proteın acıgı baktırın mutlaka

Hiç bilmiyorum, internetten baktım bişey bulamadım, bunu özel hastanede dediler bide, benim boyum 160 .belki boy kilo orantisiyla demiş olabilirler
Ben ilk hamileliğimde 91 ile doğuma girdim kimse ayrıntılıya sokamayız onu bunu yapamayız demedi. Belki göbek yağlanması kötü etkiliyordur ultrasonu görmek zor oluyorsa bilmiyorum ki

Yüksek tansiyon iyi değil canım muhtemelen ilacını değiştirecekler. Doktorunu bilgilendir mutlaka geçmiş olsun

Oy kızlar oy dağlar mide yanmasından ölüyorum gece oturarak uyudum, gece çok kötüydüm rennie içtim kustum
, en son anamın sütünü içmiştim soğuk süt önerdiler bir bardak dikledim yine kustum, kustuktan sonra daha da fena oldum gecem kabus gibiydi. Şimdi uyandım açım ama korkuyorum yemek yemeye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…