- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Şaşirdim bu bilgiye. Zaten troit hastasiyim sanirim pek bişey farketmez benim içinAlerji ve ümminoloji uzmanı Alişan yıldıran hocayı takip etmenizi öneririm Hamilelere yapılan tatanoz aşısı tiroit problemine yol açıyor.. Kadınlarda tiroit probleminin çok olmasının nedeni bu. En yakın örneği ablamda hiçbir problem yokken ilk hamileliğinsw yaptırdığı tatanoz aşısı sonucunda tiroit problemi oluştu. Şimdi bir ömür boyu sabahları aç karnına ilaç kullanmak zorunda
eşin ilk bebeğine hamileyken miCanım senin durumda sanirim benim eşimdeki durumla aynı eşim ilk bebeğine hamileyken öğrendiğimiz kan değeri yüksek diye korktu korku ve heycan beynine uyarı göndermiş sürekli tansiyonu şimdi 15 9 14 9 herseyde baktılar ama düşmüyor ha kendine bir etkisi yok baş dönmesi filan yok doktor psikolojik olduğunu söyledi sen anı korku heycan yasadinmi
Günde bir bardağa izin veriyorlar ama ben de kafeinsiz içiyordum. Bu arada kafeinsiz kahve üretmek için yapılan işlemlerin de son derece sağlıksız olabildiğini okudum o yüzden şimdi onu da içmiyorum haftada 1-2 Türk kahvesi tüketiyorum sadece (Türk kahvesinin telvesi dine çöktüğünden tamamen çözünen kahvelere oranla bir tık daha masum)kızlar kahve içiyor musunuz?
ben hergün en az 1’fincan türk kahvesi içiyorum çay da içiyorum 1-2 bardak. kafeinsiz kahve içenleri görünce yanlış mı yapıyorum acaba dedimonun da tadının iyi olduğunu söylüyorlar
aa bunu bilmiyordum hiç almiyim o zaman. bu benim çay kahveyi azaltmış halim önceden çok içerdim çünkü benim için bir mola bir keyif demektiGünde bir bardağa izin veriyorlar ama ben de kafeinsiz içiyordum. Bu arada kafeinsiz kahve üretmek için yapılan işlemlerin de son derece sağlıksız olabildiğini okudum o yüzden şimdi onu da içmiyorum haftada 1-2 Türk kahvesi tüketiyorum sadece (Türk kahvesinin telvesi dine çöktüğünden tamamen çözünen kahvelere oranla bir tık daha masum)
Çayı tamamen kestim çayla aram yoktur ordaki hakkımı haftada 1-2 kahveye kullanıyorum
aa bunu bilmiyordum hiç almiyim o zaman. bu benim çay kahveyi azaltmış halim önceden çok içerdim çünkü benim için bir mola bir keyif demektişimdi keyif yapacak bir şey bulamıyorum. bitki
çaylarından da korkuyorum. doğurunca da ezmiriyoruz diye bir şey içemeyiz...
Bende öyle hipertroidim var kafam karıştı daha kötü olur mu kiŞaşirdim bu bilgiye. Zaten troit hastasiyim sanirim pek bişey farketmez benim için
Her sey yolunda gidecek insaAllah kuzumKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Kontolden geldim bebeğim iyi şükür,, ama rahim boyum kısalmaya devam etmiş 24,21 gibi farklı ölçümler çıktı yarın serklaj olacağım hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:) Dualarınızda benide ekleyin
Ilk bebegime hamileyken klavye hatasiieşin ilk bebeğine hamileyken mi
Ay doktor benimkini ölçmedi ya, geçmiş olsun mı diyim ne diyim bilemedim. Bu cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah sorunsuz şekilde atlatırsın inşallah canım benim. Dualarım seninleKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Kontolden geldim bebeğim iyi şükür,, ama rahim boyum kısalmaya devam etmiş 24,21 gibi farklı ölçümler çıktı yarın serklaj olacağım hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:) Dualarınızda benide ekleyin
Ben 1.sini 17. Haftada yaptırdım 2.sini 19 ekime randevu verdilerAy bide bu var dimi? Kaçıncı haftalarda yapılıyor biliyor musunuz?
Hiç hiç aram yok 14 aylık evliyim evimde sadece 5 kez icmisimdir desem inanır mısın küçüklükten gelen alışkanlık galibakızlar kahve içiyor musunuz?
ben hergün en az 1’fincan türk kahvesi içiyorum çay da içiyorum 1-2 bardak. kafeinsiz kahve içenleri görünce yanlış mı yapıyorum acaba dedimonun da tadının iyi olduğunu söylüyorlar
Geçmiş olsun canım sağ salim güzel doğumlar nasip etsin rabbim. İnşallah ikiniz için de çok iyi olurKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah sağlıkla doğacak yavrum hep iyi olKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Yok kız kat sekreteri bunu diyenYinede doktorunu değiştir canım içine sinmezse. Kiloya takanları bende sevmiyorum hiç belki kilolu hamile kaldım ondandır
çok geçmiş olsun canım önemli olan bu durumun farkedilebilmesi o yüzden şanslısın Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel bir şekilde atlatırsınKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Hanhaa elleme mölesinKızlar dün akşam midem yanıyordu diye süt içmiştim ağzımda hala tadı var sanki içimde inek mölüyor
Bazen 1 bazen 2 fincan ama mutlaka her gün içiyorum çay da içiyorumkızlar kahve içiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?