2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    231
Şaşirdim bu bilgiye. Zaten troit hastasiyim sanirim pek bişey farketmez benim için

eşin ilk bebeğine hamileyken mi

Günde bir bardağa izin veriyorlar ama ben de kafeinsiz içiyordum. Bu arada kafeinsiz kahve üretmek için yapılan işlemlerin de son derece sağlıksız olabildiğini okudum o yüzden şimdi onu da içmiyorum haftada 1-2 Türk kahvesi tüketiyorum sadece (Türk kahvesinin telvesi dine çöktüğünden tamamen çözünen kahvelere oranla bir tık daha masum)
Çayı tamamen kestim çayla aram yoktur ordaki hakkımı haftada 1-2 kahveye kullanıyorum

aa bunu bilmiyordum hiç almiyim o zaman. bu benim çay kahveyi azaltmış halim önceden çok içerdim çünkü benim için bir mola bir keyif demekti şimdi keyif yapacak bir şey bulamıyorum. bitki
çaylarından da korkuyorum. doğurunca da ezmiriyoruz diye bir şey içemeyiz...

Ben de çok yeni öğrendim bu kafeinsiz kahve olayını Gerçi postta da söylemiş hepsi böyle değil sağlıklı üretilenler de var diye de ben genelde iş yerimdeki makineden kahve alıyordum onun da kalitesinden markasından emin olmadığım için boşver dedim

Kızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Kontolden geldim bebeğim iyi şükür,, ama rahim boyum kısalmaya devam etmiş 24,21 gibi farklı ölçümler çıktı yarın serklaj olacağım hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:) Dualarınızda benide ekleyin

Her sey yolunda gidecek insaAllah kuzum

Ay doktor benimkini ölçmedi ya, geçmiş olsun mı diyim ne diyim bilemedim. Bu cumanın yüzü suyu hürmetine inşallah sorunsuz şekilde atlatırsın inşallah canım benim. Dualarım seninle

Hiç hiç aram yok 14 aylık evliyim evimde sadece 5 kez icmisimdir desem inanır mısın küçüklükten gelen alışkanlık galiba

Geçmiş olsun canım sağ salim güzel doğumlar nasip etsin rabbim. İnşallah ikiniz için de çok iyi olur

Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah sağlıkla doğacak yavrum hep iyi ol

çok geçmiş olsun canım önemli olan bu durumun farkedilebilmesi o yüzden şanslısın Allah yardımcın olsun inşallah çok güzel bir şekilde atlatırsın

Nezle oldum ve bu bahaneyle kızçemi de göreyim ilaç yazdırayım diye doktora gittim 3 farklı doktordan da kız olduğunu teyitlemiş oldum böylelikle 2 hafta önden gidiyoruz dedi bende zaten kendimi 7 aylık gibi acaip şişmiş hissediyorum oğlumda doğuma bu göbekle gitmiştim ben detaylıya randevu alacağım şimdi inşallah hepimiz detaylıyı da sağ salim atlatıp yolumuza devam ederiz

Bazen 1 bazen 2 fincan ama mutlaka her gün içiyorum çay da içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…