2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yeni doğan fotoları oluyor ya çiçekli böcekli, bizimkine akülü doblo alıp atletle fotosunu çekme fikri geldi şu an hakahajah
Ahsjha kış olmasa çekilirdi valla
Ben de ilerde çocuğa seni karlı bir kış günü çöpten aldık diye şaka yapmak istediğim için çöpün yanımda fotoğrafını çekicem sitenin önünde ahsjahshjs inşallah o an polis felan çağırmazlar

kiz bu neee maşallah minik tosun
Ben de diyorum niye durmadan tepiniyor sığamıyor heralde koca göbeğiyle
Komşular camdan fotonu çeksin de akşam Show habere düş bide ay çok güldüm

Boyu kilosuna göre mi önden gidiyor diyor doktor onu çözemedim bir türlü

Kafeinsiz kahve çok kavrulur ve sağlık için oldukça riskli olan akrilamid oluşur. Tüketmemeliyiz yani Türk kahvesini tam 1 ölçüyle yapmıyorum ben bi tık seyrettik yapıyorum vicdan rahatlatmak için
Canım 1 saat önce serklajdan çıktım. Kısalma çok yok ama sonunda mantıklı bi hoca buldum bebek ağırlığı arttıkça bası yapacak açıklık da artacak dedi. genel anestezi olsaydı keşke daha kolay olacaktı ama bebeğe geçmesin diye spinal yapıldı. İnş seninki daha kolay ağrısız geçer

Ya kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
Rahim ağzı uzunluğunu rutin kontrolde ölçüyorlar zaten dikkatini çekecek azalma vs olduğunda muhakkak doktorun söyler senin ekstra bir şey yapmana gerek yok bir şey demiyorsa zaten uzunluk iyidir demektir

Rahim ağzı uzunluğunu rutin kontrolde ölçüyorlar zaten dikkatini çekecek azalma vs olduğunda muhakkak doktorun söyler senin ekstra bir şey yapmana gerek yok bir şey demiyorsa zaten uzunluk iyidir demektir
Ya bana son iki gidişimde ölçücem dedi vajinal olarak sonra ölçmedi, sonra detaylı da bakarız dedi. Ne bileyim ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…