- 3 Eylül 2021
- 1.334
- 2.743
- 83
Sanda geçmiş olsun olsun canmKafeinsiz kahve çok kavrulur ve sağlık için oldukça riskli olan akrilamid oluşur. Tüketmemeliyiz yaniTürk kahvesini tam 1 ölçüyle yapmıyorum ben bi tık seyrettik yapıyorum vicdan rahatlatmak için
Canım 1 saat önce serklajdan çıktım. Kısalma çok yok ama sonunda mantıklı bi hoca buldum bebek ağırlığı arttıkça bası yapacak açıklık da artacak dedi. genel anestezi olsaydı keşke daha kolay olacaktı ama bebeğe geçmesin diye spinal yapıldı. İnş seninki daha kolay ağrısız geçer
Hayır yaşamadım. Gebelik öncesi tansiyonum genel olarak 10-6 seviyelerinde düşük tansiyonluydum. 12. gebelik haftası bitti tansiyonum yükselmeye başladı. Bende son zamanlarda tansiyona bide migren eşlik etmeye başladı. İnşallah kontrol altına alınır.Canım senin durumda sanirim benim eşimdeki durumla aynı eşim ilk bebeğine hamileyken öğrendiğimiz kan değeri yüksek diye korktu korku ve heycan beynine uyarı göndermiş sürekli tansiyonu şimdi 15 9 14 9 herseyde baktılar ama düşmüyor ha kendine bir etkisi yok baş dönmesi filan yok doktor psikolojik olduğunu söyledi sen anı korku heycan yasadinmi
Kasılmalarım vardı benim toplanma oluyordu sürekli onu söyleyince bakılmıştıYa kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
Ay cok pahali ben de bugun aldim randevuyu 21 ine 675 odedim1600 tl olmuş detaylı ultrason
Ek ilaç verdiler ancak ekstra
Vallahi tuzu şekeri herşeyi kestim. Alfamed’i günde 4 doza kadar kullanabilirmişiz. Ancak bu kadar tansiyon ilacına karşın neden düşmez kimse birşey söylemiyor. Çünkü bu gebeliğe bağlı oluşan tansiyon değil. Bebiş için 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdılar. Senin tansiyonun ilaçlardan sonra normale döndü mü peki?
Ah canim... gecmis olsun. Bu günleri anlatacaksın saglikla evladını alacaksin kucagina insallah. Bir sorun varsa bunu bilmek ve çözmek en hayirljsi. Hemencecik atlatırsın insallahKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Kontolden geldim bebeğim iyi şükür,, ama rahim boyum kısalmaya devam etmiş 24,21 gibi farklı ölçümler çıktı yarın serklaj olacağım hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:) Dualarınızda benide ekleyin
Bugun doktorda benden önceki kadin detaylisini gösteriyordu doktora ve gayet kilosu karni yerindeydi. Bunu sekreter kendi yanindan uydurmuş. Baskada lafa gerek yokYok kız kat sekreteri bunu diyendoktorumdan memnunum şükür
Bana da doktorum hiç birşey demedi acaba normal ultrasonda anlaşılıyor mu yoksa alttan mi bakılıyor. Bir dahaki kontrolde kendim sorucamYa kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
Kuzum benim ikinci gebeliğim ilki zamanında ve sorunsuz olduğu için rahim ağzıdır uzunluğudur hiç bakılmadı. Ama sorun olsa bakıyor doktor söylüyor zatenYa kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
Rahim uzunluğunu ölçmek için kasık bölgenize ultrason cihazını çok bastırarak bakıyor. Eğer güç uygulayıp bastırmışsa ölçmüş demektir. Salı günü gittiğimde benim öyle ölçtü nefesim kesildi resmenBana da doktorum hiç birşey demedi acaba normal ultrasonda anlaşılıyor mu yoksa alttan mi bakılıyor. Bir dahaki kontrolde kendim sorucam
benimki de hiç dile getirmediYa kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
Canim benim ilk gebeligimde de vardi ama büyümedigi icin bir sorun olusturmuyor dedi doktor. Sezeryanda almak istemis ama damara yapışık oldugi icin almamış. Su an yine var ama bir sikinti yok dedi doktorherkese merhaba:) bende şubat annesi olacağım Allah izin verirse yarın 17. haftaya giriyorum doktor büyük ihtimalle erkek dedi cinsiyetine ama bir kesinlik yok. benim rahimin tam üstünde dışında 9 cm miyom var ilk hamile kaldığımda 11 cmdi biraz küçüldü çok şükür o yüzden sık sık kontrole gittim ama şimdi 1 ay sonra gel dedi 21 haftada renkli ultrason çektir dedi doktorum. miyom ile hamile kalan var mı benim gibi
Aslinda kizimda dogumdan sonra vermistim baya subatta bir kurtajim oldu omdan kalma aslinda kilom ama insallah diyelimYine derse kendini tutma direk yolesin de korkmasın saglikla doğum yapınca emzirme döneminde güzel güzel verirsin kilolarını
Evet cok almadim ,hamile kaldigim kilo biraz fazla hatta okula baslayinca arkadaslarim anlamadi bila hamile olduğumu. Denk gelmemeye calisiyorum zaten cok da görüştüğümüz yok allahtanTerbiyesiz kadın ya hiç muhattap olma sen onunla. Ben pek öyle kuruyemiş felan yemiyorum çok soğudum . Çok tatlı meyveler sadece bir porsiyon yiyorum. 3 ana öğün yiyorum. Balık yağı multivitamin felan alıyorum. Ben kendime kilo almış gibi geliyorum ama çevrem çok fit oldugumu söylüyor bende şaşırdım. 60 kilo ile hamile kaldım 65 im şimdi.sende 4 kilo almışsın aslında
Onun da beebgi bir yaşında, aksama kadar ac gezip azicik kilo verdi diye zatwn bu şekilde konusuyor,cok muhattap oldugum görüştüğüm yok aslinda ama denk gelince boyle boş bos konusunca esim de kendince sakasina karsilik verince bir taraflari kalkiyor iste.Canım bende seninle aynıyım hatta sekreter 90 kilo üstüne detaylı ultrason yapılmıyor dedi, eşim bugün çok yersen detayliya giremezsin bak diyip gülüyorSağlıklı şeyler yedikten sonra kafana takma ben kendime liste hazirladim protein ağırlıklı bebeğimin kilosu 1 hafta geride çıktı çünkü..Eltin zayıf mi peki sende vur onu biseylerden ne bu terbiyesizlik Allah aşkına
Valla çok iyiymis ha bir dahakine aynen bunlari derimÇekilin elti dilinden ben anlarim
Hosbulduk laf sokan sende boyle rahatliyon ne yapacan iste de sussun bir ömür
Alındığını belli etmek istemiyorsan da ben olmasam neyle motive edecen kiz kendini de gul gec
Benim önceki hamileligimde yapilmsiti üç doz bebegim 21 aylik. Gecen gün saglik ocagi bebegin hareketlerini lhissediyorsan bir doz daha yapmamiz lazim dedi. Ama ben tam hissetmedigim icin beklemeyi tercih ettim.Kızlar günaydın tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksınız
Çok geçmiş olsun Hiç sıkınıtısız atlatmanızı dilerimKızlar herkese merhaba tüm bebişler iyidir inşaAllah
Kontolden geldim bebeğim iyi şükür,, ama rahim boyum kısalmaya devam etmiş 24,21 gibi farklı ölçümler çıktı yarın serklaj olacağım hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatır bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım:) Dualarınızda benide ekleyin
Benim de iki gunboyikca hissetmediğim oldu omceki gun gittim ama gauet iyiymism 21. Haftadan sonra faha rahat hissedersin dedi doktor, telas yapma istersenKızlar bebeklerinizin hareketlerini ne sıklıkla duyuyorsunuz. Ben akşamdan beri hissedemedim huzursuz oldum.
Çok geçmiş olsun Sürekli şüphe ile yaşamaktansa olup kurtuldunuz inşallah Rapor verdiler mi ? Bebişiniz rahat rahat büyüsün içerideKafeinsiz kahve çok kavrulur ve sağlık için oldukça riskli olan akrilamid oluşur. Tüketmemeliyiz yaniTürk kahvesini tam 1 ölçüyle yapmıyorum ben bi tık seyrettik yapıyorum vicdan rahatlatmak için
Canım 1 saat önce serklajdan çıktım. Kısalma çok yok ama sonunda mantıklı bi hoca buldum bebek ağırlığı arttıkça bası yapacak açıklık da artacak dedi. genel anestezi olsaydı keşke daha kolay olacaktı ama bebeğe geçmesin diye spinal yapıldı. İnş seninki daha kolay ağrısız geçer
Çok şükür size yazdıktan sonra tekme atmaya başladı oğluşum. Uyandı demekkiBenim de iki gunboyikca hissetmediğim oldu omceki gun gittim ama gauet iyiymism 21. Haftadan sonra faha rahat hissedersin dedi doktor, telas yapma istersen
Sağol cnm. Rapor işini taburculukta görüşürüz dedi sordum da.. Normal rapor hakkım yok heyet gerekiyor dedim asistan Dr a, hocanın uygun göreceği gün kadar veririz dedi. 45 verseler diye hayaller kuruyorum ben ama bakalım yarına öğrenicezÇok geçmiş olsun Sürekli şüphe ile yaşamaktansa olup kurtuldunuz inşallah Rapor verdiler mi ? Bebişiniz rahat rahat büyüsün içeride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?