2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sanda geçmiş olsun olsun canm

Hayır yaşamadım. Gebelik öncesi tansiyonum genel olarak 10-6 seviyelerinde düşük tansiyonluydum. 12. gebelik haftası bitti tansiyonum yükselmeye başladı. Bende son zamanlarda tansiyona bide migren eşlik etmeye başladı. İnşallah kontrol altına alınır.

Bazan ne yapsan da yükseliyor canim sana tavsiyem şekerden serbetten yağdan uzak dur. Bide bol bol su iç. En iyi su düşürüyor.
Benim ki de öyle aman aman düşmedi. Bende ilac cok etkili değil. Onceden 13 9 14 9 çıkıyordu simdi gun icinde 12 8 cikiyor ama bende herseye dikkat ediyorum. Cok sevdiğim tuşuyla bile arama tuz girdj. Tuzsuzu da hic guzel değil. Cesaret edip yiyemiyorum. Doktor korkuttu. Yüksek tehlikeli bebegim plesentadan ayrılır vs diye.
Insallah iyi olur canim. Stres yaptıkça daha çok artıyor. Sakinleşmeye bak. Ve bol bol su

Ah canim... gecmis olsun. Bu günleri anlatacaksın saglikla evladını alacaksin kucagina insallah. Bir sorun varsa bunu bilmek ve çözmek en hayirljsi. Hemencecik atlatırsın insallah

Yok kız kat sekreteri bunu diyen doktorumdan memnunum şükür
Bugun doktorda benden önceki kadin detaylisini gösteriyordu doktora ve gayet kilosu karni yerindeydi. Bunu sekreter kendi yanindan uydurmuş. Baskada lafa gerek yok

Kizlar 4. Doktor denemem de sonunda doktorumu buldum cok sukur. İlgiliydi ve beni dinleyip anladigini düşündüm. Insallah bunda dogururum
Bugun kontrole gittim. Miminigim kesin erkek Hic oran felan vermedi
3 hafta önce 1 gun gerideydi bugun 5 gun geride çıktı. Büyümüyor bu bebikom ya minyon mu olacak. Esimde dalga geçiyor zaten boyu sana çekmez insallah diye.
Halsızıkten bayılacam, basim dönüyor, yorgunum midem yanıyor, iştahsızim vs diye ne varsa sıraladım doktora oda yaptirmam için bir dünya test verip yolladi beni. Haftaya kotrolde ona gore ilac yazacak.

Ya ama bu minikler nasil boyle büyüyor Allahim yarattığına verdiğine şükürler olsun
Bu bir mucize

Bu arada ayrıntılı icin 21. Haftada gitmelisin dedi bana. Haftaya randevu alirim insallah

Ya kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
Kuzum benim ikinci gebeliğim ilki zamanında ve sorunsuz olduğu için rahim ağzıdır uzunluğudur hiç bakılmadı. Ama sorun olsa bakıyor doktor söylüyor zaten

Bana da doktorum hiç birşey demedi acaba normal ultrasonda anlaşılıyor mu yoksa alttan mi bakılıyor. Bir dahaki kontrolde kendim sorucam
Rahim uzunluğunu ölçmek için kasık bölgenize ultrason cihazını çok bastırarak bakıyor. Eğer güç uygulayıp bastırmışsa ölçmüş demektir. Salı günü gittiğimde benim öyle ölçtü nefesim kesildi resmen

Ya kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
benimki de hiç dile getirmedi
ama bence senin doktor bakmıştır o adamdan kaçmaz diye düşünüyorum

Canim benim ilk gebeligimde de vardi ama büyümedigi icin bir sorun olusturmuyor dedi doktor. Sezeryanda almak istemis ama damara yapışık oldugi icin almamış. Su an yine var ama bir sikinti yok dedi doktor

Yine derse kendini tutma direk yol esin de korkmasın saglikla doğum yapınca emzirme döneminde güzel güzel verirsin kilolarını
Aslinda kizimda dogumdan sonra vermistim baya subatta bir kurtajim oldu omdan kalma aslinda kilom ama insallah diyelim
Evet cok almadim ,hamile kaldigim kilo biraz fazla hatta okula baslayinca arkadaslarim anlamadi bila hamile olduğumu. Denk gelmemeye calisiyorum zaten cok da görüştüğümüz yok allahtan
Onun da beebgi bir yaşında, aksama kadar ac gezip azicik kilo verdi diye zatwn bu şekilde konusuyor,cok muhattap oldugum görüştüğüm yok aslinda ama denk gelince boyle boş bos konusunca esim de kendince sakasina karsilik verince bir taraflari kalkiyor iste.

Çekilin elti dilinden ben anlarim

Hosbulduk laf sokan sende boyle rahatliyon ne yapacan iste de sussun bir ömür

Alındığını belli etmek istemiyorsan da ben olmasam neyle motive edecen kiz kendini de gul gec
Valla çok iyiymis ha bir dahakine aynen bunlari derim

Kızlar günaydın tetenoz aşısını ne zaman yaptıracaksınız
Benim önceki hamileligimde yapilmsiti üç doz bebegim 21 aylik. Gecen gün saglik ocagi bebegin hareketlerini lhissediyorsan bir doz daha yapmamiz lazim dedi. Ama ben tam hissetmedigim icin beklemeyi tercih ettim.

Çok geçmiş olsun Hiç sıkınıtısız atlatmanızı dilerim

Kızlar bebeklerinizin hareketlerini ne sıklıkla duyuyorsunuz. Ben akşamdan beri hissedemedim huzursuz oldum.
Benim de iki gunboyikca hissetmediğim oldu omceki gun gittim ama gauet iyiymism 21. Haftadan sonra faha rahat hissedersin dedi doktor, telas yapma istersen

Çok geçmiş olsun Sürekli şüphe ile yaşamaktansa olup kurtuldunuz inşallah Rapor verdiler mi ? Bebişiniz rahat rahat büyüsün içeride

Çok geçmiş olsun Sürekli şüphe ile yaşamaktansa olup kurtuldunuz inşallah Rapor verdiler mi ? Bebişiniz rahat rahat büyüsün içeride
Sağol cnm. Rapor işini taburculukta görüşürüz dedi sordum da.. Normal rapor hakkım yok heyet gerekiyor dedim asistan Dr a, hocanın uygun göreceği gün kadar veririz dedi. 45 verseler diye hayaller kuruyorum ben ama bakalım yarına öğrenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…