2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bana da doktorum hiç birşey demedi acaba normal ultrasonda anlaşılıyor mu yoksa alttan mi bakılıyor. Bir dahaki kontrolde kendim sorucam
Benim de ilk gebeliğimde de ölçüm olmadı diye hatırlıyorum bu gebeliğimde de bahsetmedi doktorum da 10 sene oldu yine aynı ben mi sorsam bilemedim.
Teşekkür ederim kızlar. Benim 16 haftalık bir kaybım olduğu için takip deydik şimdi kısalma artınca rahimde Serklaj yapıp inşallah erken doğum riskin yok edeceğiz
Tekrar geçmiş olsun canım tez vakit atlatacaksın .

Ya kızlar rahim ağzı uzunluğu ölçtürmeyen tek ben değilim dimi? Şikayetiniz var mıydı öncesinde de baktı doktorlar? İşkillendim.
Rahim ağzı uzunlugu diye hic soylemedi ama son terk ettiğim doktorum her gitmeme rahim boyu iyi rahim ağzı kapalı diye sormadan söylüyordu adam.
Ama rahim.boyunun ne kadar olduğunu ne kadar olmasi gerektiğini vs soylemedi.

Ay cok pahali ben de bugun aldim randevuyu 21 ine 675 odedim
Nerede doktorunuz? Ben oğlumda gittiğime gideyim dedim çok memnun kaldım diye 2 sene önce 600 ödemişim bu piyasa şartlarında normal dedi eşim benim şaşırdığım kadar o şaşırmadı

Ya bana son iki gidişimde ölçücem dedi vajinal olarak sonra ölçmedi, sonra detaylı da bakarız dedi. Ne bileyim ya.
Rahim ağzı uzunlugunu ve kapalı olup olmadığını vajinal değil karından da ölçebilir.. detaylı ultrasona kaldı az zaman zaten her şey ortaya çıkacak dediği gibi gönlünü ferah tut kötü bişi görse hiç kaçırmadan söylerdi merak etme

Bana da yazdi doktor 3 şişe ama dün bi içeyim dedim ögurdum , yansın daha iyi dedim

N
Sagol canım bilmiyordum peki @mimozagerbera nin paylaştığı takımda da tela kalıyor mu?
akış varsa arkasında kesin bir sertlik dikiş veya telalı bişey olur. Ama belki bunda eriyen tela kullanmışlardır. Ama o da pamuk kumaşta yıkayınca çekme oluyorya kullanılmıyor diye biliyorum . Yani bir yıkamada böyle yamuk yumuk oluyor pamuk kumaşta tela kullanmazsan. Sen direk tene temas eden body gibi şeyleri değil hırkası yeleği battaniye onları nakışlı yaptır bence. mesela bonesinede olur ikikat ya tam katlama yerine yapmışlar tenine temas etmez , ama eldivene kesin temas eder.

Bende de çok fazla oldu hatta şu yeşili renginde de oldu. Hijyenik ped falan kullandım ancak yetti. Çok rahatsız ediyordu. Sabahları aç karnına 1 şu bardağı suya 1 tatlı kaşığı ORGANİK elma sirkesi karıştırıp içiyorum. 2. Günde etkisini gösterdi 4. Günde hiç akıntı kalmadı o kadar rahatladım ki.. Denemenin tavsiye ederim.

Benimki açılmadan kaynaklıydı cnm enfeksiyon falan yoktu hiç pembe kahveyi renk de. Nişana benzettiğim için zaten Dr a gitmiştim o şekilde anlaşılmıştır açılmam

Yok hiç öyle fark edecegim şekilde bastırmadı hatırlamıyorum ben en iyisi ekimdeki kontrolümde sorayim . Kontrollerim de hep ayda bir. Kafama takılan şeyleri zaman gelene kadar unutuyorum

Yok hiç öyle fark edecegim şekilde bastırmadı hatırlamıyorum ben en iyisi ekimdeki kontrolümde sorayim . Kontrollerim de hep ayda bir. Kafama takılan şeyleri zaman gelene kadar unutuyorum
Arkadaşların da dediği gibi doktor ölçüyor sorun varsa söyler zaten. Mesela biz kontrollere gidiyoruz ya her gittiğimizde bebeği incelemek için belirli protokol uyguluyorlar. Mesela 18 haftalık mı baş göbek bacak kol rahim uzunluğu filan. Ona göre ayda 1 filan çağrılıyoruz

Günaydın kızlar
Bebeğin kilosu ile ilgili Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim. Diyor ki, bir bebeğin ana rahmine düştüğü andan itibaren kilosu genetik olarak zaten bellidir. Bunun yediğinizle içtiğinizle pek alakası yok. Tabii ki bebeğe fazla kilo aldırabilirsiniz çok fazla yerseniz ama bu sağlıklı ve gerekli değil üstelik hem kendinize hem bebeğe gereksiz kilo aldırmış olursunuz. 2.5 kg ve 4 kg bebek doktor gözünde aynıdır, önemli olan bebeğin sağlığı ve bu da kilo ile ölçülmez diyor.

Kağan kpcatepe yi ben de takip ediyom, valla ankara’da olsaydı kesinlikle en az bir kere muayenesine giderdim. Adam rahat bana böyle doktor lazım. Gerçi benim doktorum da iyi şükür ama kağan kocatepe elde edemediğim sevgili gibi

Aynen ya hoca gercekten iyi her hafta o haftanin videosunu izliyorun youtube kanalindan bilgi verirken ayni zamanda terapi de yapiyor ben de cok begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…