- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Bugun 21. Haftaya girdim mesela sabah gozumu acar acmaz yatakta dinliyorum oyle bi muptelalikBen de izliyom
Baştan beri Aylin diyordum ama Selin de sonradan hoşuma gitmeye başladı. Doğuma kadar değişmez inşallahAylin söylemesi daha kolay sankikızlar geç hissettiriyor kendini oğlum çok haraketliydi 14.haftada hissetmiştim
Benim 2 öğrencimin kızkardeşleriniz ismi Aylin di. Ordan kalma benimki. Tabi bir de senin bahsettiğin Aylin varben oyumu aylin olarak kullanıyorum çünkü son zamanlarda sürekli “öyle bir geçer zaman ki”ye sardığım için
bunu bu sefer ben de başardım ama çok zor oldu anlık ataklar geldi doktora gitcem diyeama gitmedim hatta abartıp randevumu iptal edip detaylıya kadar uzatabilirim bilmiyorum ama o kadar da dayanamam heralde
Evet canım yerleştim. Okula da başladık. Sabah ben, öğlen eşim bakıyor oğluşa. Düzeni oturttuk gibi şükür. Göbek yok hala canım, ben söylemesem kimsenin haberi olmayacak. Senin göbek ödem olmasın? Çünkü bende bu ara sağ kol ve elde ödem oluyor. Oğlumun adı Mehmet, soyadımız -an ile bitiyor . Seslerin kalınlık inceliğine göre Aylin soyadımızla daha uygunO hoşgeldin canım yerlestinmi masallah kocam olmuş bebişin benim göbek aldı başı gitti halaya bile ayrı duracak kıvamdabende daha hissetmiyorum ya kizimda 19 haftada hissetim bakalom bunda nezmana olacak iki isimde güzel oglusunun adı neydi ona uyumlu soyleyelim
E bu ben yaBugun 21. Haftaya girdim mesela sabah gozumu acar acmaz yatakta dinliyorum oyle bi muptelalik
İple cekiyorum her cumartesiyiE bu ben ya
Ben de çarşambaİple cekiyorum her cumartesiyi
6 aya kadar yüzüstü yatmakta bi sakınca yokmuş canım korkma, tabi bu kişinin göbek büyüklüğüne göre değişir ama senin vücudun demek ki o an rahat olduğuna göre senin için bir sıkıntı yok demektirGünaydın güzel anneler . Ben geceleri sürekli yüz üstü yatıyorum hamilelikte dikkat etmeye çok çalışıyorum ama gözümü bi açıyorum yine karın üstüDün bi uyandım bebeğin olduğu yerde bi acı belirdi çok korkttum daha tam hareketlerini net hissetmiyorum 16+3 sırt üstü yatında çok çok az minicik kıpırtı gb oluyor ama çikolata yedim sırt üstü yattım o da yok bugün inş bi sıkıntı yoktur .
Canım işte o acı ile uyandım değişik bir acıydı o korkuttu beni inş bi an önce kıpırdama hissederim de rahatlarım haftaya cuma kontrolümüz var.6 aya kadar yüzüstü yatmakta bi sakınca yokmuş canım korkma, tabi bu kişinin göbek büyüklüğüne göre değişir ama senin vücudun demek ki o an rahat olduğuna göre senin için bir sıkıntı yok demekti
Hiç korkma bebek rahatsız olduğu zaman yatırmıcak seni yüz üstü, bende yüz üstü yatmayı çok severdim 19. Haftaya girdiğimden beri yatamıyorumGünaydın güzel anneler . Ben geceleri sürekli yüz üstü yatıyorum hamilelikte dikkat etmeye çok çalışıyorum ama gözümü bi açıyorum yine karın üstüDün bi uyandım bebeğin olduğu yerde bi acı belirdi çok korkttum daha tam hareketlerini net hissetmiyorum 16+3 sırt üstü yatında çok çok az minicik kıpırtı gb oluyor ama çikolata yedim sırt üstü yattım o da yok bugün inş bi sıkıntı yoktur .
Bebeğin gelişimi güzel gidiyorsa annenin kilo vermesinin çok bir önemi yok eminimki bebişinde iyidir ben de 2 kilo verdim kusmalarım devam ediyor fakat ben sıvı kusuyorum açken bir süre sonra kilo alımı başlayacaktır .Ya kızlar ben 170 boy 53 kg ile hamile kaldım. İlk 3 ay 47 ye kadar düştüm şuan stabil 50 kg yum hiç kilo almadım 5. Aya girdik bu beni tedirgin ediyor. Doktor randevuma da dha var benim gibi olan var mı
Ben de aşırı düşkünüm illlaki karın üstü yatıcam yoksa uyumak imkansız gb geliyorHiç korkma bebek rahatsız olduğu zaman yatırmıcak seni yüz üstü, bende yüz üstü yatmayı çok severdim 19. Haftaya girdiğimden beri yatamıyorumtadını çıkar 3 hafta daha tabi ben kilolu hamile kaldım, yoksa daha uzun süre yatabilirdim belki
Benimde mide bulantılarım devam ediyor prillam alıyorum gece ama artık bırakmak istiyorumBebeğin gelişimi güzel gidiyorsa annenin kilo vermesinin çok bir önemi yok eminimki bebişinde iyidir ben de 2 kilo verdim kusmalarım devam ediyor fakat ben sıvı kusuyorum açken bir süre sonra kilo alımı başlayacaktır .
Ben de aşırı düşkünüm illlaki karın üstü yatıcam yoksa uyumak imkansız gb geliyorama benim minik gece beni korkuttu işte canım ben de 62 kiloyum öyle çok zayıfta değilim .
Bende prilam içtim ama 25 gün önce bıraktım çünkü acıkınca her türlü kusuyorum içsemde içmesemde bir de aşırı sık acıkma var bende .Benimde mide bulantılarım devam ediyor prillam alıyorum gece ama artık bırakmak istiyorum
Canım bir sıkıntı yok endişe etme. Göbeğin belli bir büyüklüğe geldiğinde istesen de yüzüstü yatamayacaksınGünaydın güzel anneler . Ben geceleri sürekli yüz üstü yatıyorum hamilelikte dikkat etmeye çok çalışıyorum ama gözümü bi açıyorum yine karın üstüDün bi uyandım bebeğin olduğu yerde bi acı belirdi çok korkttum daha tam hareketlerini net hissetmiyorum 16+3 sırt üstü yatında çok çok az minicik kıpırtı gb oluyor ama çikolata yedim sırt üstü yattım o da yok bugün inş bi sıkıntı yoktur .
Benim kilosuna 1 hafta geride dediğinde sağlıksız demedi ama minyon doğar dedi insanın ister istemez bişey geride veya eksik lafını duyunca canın sıkılıyor işteGünaydın kızlar
Bebeğin kilosu ile ilgili Kağan Kocatepe’nin videosunu izledim. Diyor ki, bir bebeğin ana rahmine düştüğü andan itibaren kilosu genetik olarak zaten bellidir. Bunun yediğinizle içtiğinizle pek alakası yok. Tabii ki bebeğe fazla kilo aldırabilirsiniz çok fazla yerseniz ama bu sağlıklı ve gerekli değil üstelik hem kendinize hem bebeğe gereksiz kilo aldırmış olursunuz. 2.5 kg ve 4 kg bebek doktor gözünde aynıdır, önemli olan bebeğin sağlığı ve bu da kilo ile ölçülmez diyor.
Canım ben de baştan bugüne 3 kilo verdim. Normal besleniyorum, vitaminlerimi içiyorum aslında almam gerekir ama alamıyorum . Kilolu hamile kaldım. Oğlumdayken 17. Haftada 2-3 kilo almıştım bile. Bu farklı demek ki. Doktora gittiğimde bir sıkıntı yok dediYa kızlar ben 170 boy 53 kg ile hamile kaldım. İlk 3 ay 47 ye kadar düştüm şuan stabil 50 kg yum hiç kilo almadım 5. Aya girdik bu beni tedirgin ediyor. Doktor randevuma da dha var benim gibi olan var mı
Önemli olan bebeğinizin gramı gelişimi siz hiç almasanizda olur bende 20 haftadayim 1 kilo aldımYa kızlar ben 170 boy 53 kg ile hamile kaldım. İlk 3 ay 47 ye kadar düştüm şuan stabil 50 kg yum hiç kilo almadım 5. Aya girdik bu beni tedirgin ediyor. Doktor randevuma da dha var benim gibi olan var mı
Tamamen genetik . Ben 3800 ve uzun doğmuşum. Şu an 170 cm boyum. Oğlum da iri ve uzun doğdu. Kızım da kilolu olmasına gerek yok uzun boylu doğsun lütfen pleaseeeBenim kilosuna 1 hafta geride dediğinde sağlıksız demedi ama minyon doğar dedi insanın ister istemez bişey geride veya eksik lafını duyunca canın sıkılıyor işte
Aaa ne güzel bakTamamen genetik . Ben 3800 ve uzun doğmuşum. Şu an 170 cm boyum. Oğlum da iri ve uzun doğdu. Kızım da kilolu olmasına gerek yok uzun boylu doğsun lütfen pleaseee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?