- 9 Haziran 2022
- 9
- 5
- 1
- 29
Yaşını bilmiyorum ama ozaman da okadar erken doğmaya çok şükür sağlıklısın, benim gibi erken doğum endişesi olanlara umutsun bence pembişimAaa ne güzel bakgenetikse eğer ben prematüre doğdum 26 haftalık 1.300 kiloda, yani benim şimdiki haftamdan 8 hafta sonra doğurmuş annem beni, inşallah o konuda bana benzemez
Bence 18+6yım ve ben de 6 7 kilo aldım aşırı da yemiyorum ama hareketsizlikten sanırımSelam kizlar, 20. Haftadayim kac kilo aldiniz simdiye kadar?
Ben cok aldim gibi hissediyorum 6-7 kilo almisim.
4 gün sonra 24 e giriyorum canımYaşını bilmiyorum ama ozaman da okadar erken doğmaya çok şükür sağlıklısın, benim gibi erken doğum endişesi olanlara umutsun bence pembişim
Ya ne güzel gencecik anne oluyorsun4 gün sonra 24 e giriyorum canımçok şükür yaşaması 1000 de 1 mucize olur duanızı edin demişler , şimdi kendi kızımı bekliyorum Allah büyük bi laf var yiyecek ekmeği varmış dünyada diye , hiç endişen olmasın her şey olacağına varır
Amin canım herkesin vakitlice sağlıkla gelir inşallah , şimdi doktorlar en küçük bi riskten korkuyor Allah korusun bebişlerimiziYa ne güzel gencecik anne oluyorsuninş annişine benzemez seninki vakitlice sağlıkla gelir ilk doğumum 30 haftalık diyince buradaki Dr lar önce yaşıyor mu diyor, sonra sağlıklı mı. Evet diyince şaşırıyorlar. Gözünü sevdiğimin İstanbul medipolü, 8 sene önce oradaki teknolojiyi, sağlık kalitesini buralar hala yakalayamamış.
ay maşallah çok etkilendim. işte aslında hiçbir şeyi takmayıp rahat olmak lazım. can veren rabbim yaşatıyor, hiçbir şey bizim elimizde değilAaa ne güzel bakgenetikse eğer ben prematüre doğdum 26 haftalık 1.300 kiloda, yani benim şimdiki haftamdan 8 hafta sonra doğurmuş annem beni, inşallah o konuda bana benzemez
ay maşallah çok etkilendim. işte aslında hiçbir şeyi takmayıp rahat olmak lazım. can veren rabbim yaşatıyor, hiçbir şey bizim elimizde değil
Bende kilo almadım.1.78 boyum 55 kiloyum basketbol topu yutmuş gibi oluyorum gerçi bi önceki hamileliğim de 5 kilo aldım bebeğim 3.245 kg doğdu gayet iyiydi doktor 9 ila 12 kilo arası almalısın yeni doğum yaptın depoların dolmalı dedi bilmiyorum bunda ne olur önemli olan bebiş kilo alsin sağlıklı olsun öğün atlama sadeceYa kızlar ben 170 boy 53 kg ile hamile kaldım. İlk 3 ay 47 ye kadar düştüm şuan stabil 50 kg yum hiç kilo almadım 5. Aya girdik bu beni tedirgin ediyor. Doktor randevuma da dha var benim gibi olan var mı
Vakumlanma gibi mi?Bilgisi olan kızlar ve tecrübeli anneler size bir şey sormak istiyorum. Bugün sabah ezanından sonra bişey fark ettim hala yaşıyorum. Böyle sanki rahim ağzına anlık batma gibi elektiklenme gibi kramp gibi tam manasıyla anlatamıyorum bişey hissediyorum. Böyle anlık bir sn felan sürüyor. Nedir bu
Yok canım ya böyle rahim ağzına iğne batması gibi anlık oluyorVakumlanma gibi mi?
Vakumla olunca ne oluyor pekiVakumlanma gibi mi?
rahim ağzı değil de vajina olabilir mi?Bilgisi olan kızlar ve tecrübeli anneler size bir şey sormak istiyorum. Bugün sabah ezanından sonra bişey fark ettim hala yaşıyorum. Böyle sanki rahim ağzına anlık batma gibi elektiklenme gibi kramp gibi tam manasıyla anlatamıyorum bişey hissediyorum. Böyle anlık bir sn felan sürüyor. Nedir bu
Kuzum olabilir valla hiç bilmediğim bir durum ayırt edemiyorumdur belki vajinal batmayirahim ağzı değil de vajina olabilir mi?
eğer öyleyse
o bende de çok oluyor anlık bıçak saplanması gibi bir şey sanki iğne batması gibi
normal diye biliyorum hormonlar sebebiyle oluyormuş
adetken de oluyordu bu bende
aynı şeyden bahsediyoruz muhtemelenKuzum olabilir valla hiç bilmediğim bir durum ayırt edemiyorumdur belki vajinal batmayi
Bende oluyo da bebek hareketiymis o o yuzden sordum batmalar falan oluurdu bende de ben cok onemsemedim normal rahim devamli buyuyorVakumla olunca ne oluyor peki
Aaa aynısı bende de oldu dün hamile kalmadan önce de oluyordu geçiyordu hatta o batan yere bastırma ihtiyacı duyuyorum, ne olduğunu bilmiyorum enfeksiyon falan mı acabaBilgisi olan kızlar ve tecrübeli anneler size bir şey sormak istiyorum. Bugün sabah ezanından sonra bişey fark ettim hala yaşıyorum. Böyle sanki rahim ağzına anlık batma gibi elektiklenme gibi kramp gibi tam manasıyla anlatamıyorum bişey hissediyorum. Böyle anlık bir sn felan sürüyor. Nedir bu
Tamam canim ondandır o zaman bebek bugün sürekli döndü durdu hiç sabit yerinde durmadı bugünBende oluyo da bebek hareketiymis o o yuzden sordum batmalar falan oluurdu bende de ben cok onemsemedim normal rahim devamli buyuyor
Bebek hareketi olunca oluyormuş bir hanim öyle dediAaa aynısı bende de oldu dün hamile kalmadan önce de oluyordu geçiyordu hatta o batan yere bastırma ihtiyacı duyuyorum, ne olduğunu bilmiyorum enfeksiyon falan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?