2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de genel de hepsi kız çıkıyordu aşırı turşucuyum hep öyleydim zaten kızımda da çok ekşi yedim kesin kız dedik ismini bile bulduk ama oğluş çıktı isim de bulamıyorum erkek bebişe isim bulmak zormuş canım sağlıcakla gelsinler zaman çok hızlı geçiyor heyecanım artıyor valla

Hamilelikte kullanmadım ama öncesinde kullanmıştım Dozajı birazcık bile fazla kaçsa ishal yapar çok etkili

Ya tam tersi oluyor ben de kızıma isim ararken hep erkek isimleri çıkıyor güzel değişik Bir de abisi ile uyumlu bir isim olsun istiyoruz

Kızlar kasık ağrınız var mı bebek daha çok altta sanki baskı yapıyor afedersiniz lavboya oturunca dahi bir acı var .
Benim de aynı şekilde. Neredeyse 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum, ayağa kalktığımda karnım yere düşecekmiş gibi oluyor bazen. Bebek kasılıyor ortaya toplanıyor semsert oluyor, gaz sancımda var offf vallahi sinirden ağlıyorum artık bende mi problem var normal mi anlayamıyorum

Enfeksiyon mu var acaba kuzu

Benim tursuyla pek alakam yoktu. Simdi o kornisonlari leblebi gibi yiyorum. Sade sade mümkün değil yiyemezdim. Bizde kiz ismi bulmuştuk. Simdi hicbir isim uymuyor ya bebeğime isim bulmak çok zor bir iş gerçekten..

Kızlar kasık ağrınız var mı bebek daha çok altta sanki baskı yapıyor afedersiniz lavboya oturunca dahi bir acı var .

Benim bu hafta baya artti eskiye göre. Artik mevcut yerine sığmıyor ondan mi agriyor diyorjm. Namaz kılarken edildiğimde felan cok sertlik oluyor. Sanki yeni hamileymiş.gibi bas donmesi bıçak sağlanması vs yaşadım. Ama doktor bir sorun gormedi. Bence kaslar geriliyor artik esneme bitti.

Kuzum.idrar tobanin uzerinde mi konumu. Oyle olunca surekli gitmek istiyorsun. Bide bizimkiler tam yukari cikmadi daha o yuzden baskı yapıyor olabilir.
Benimde yürüyünce is yapinca cok eğilip kalkınca kaskatı kesilip toplanıyor resmen. Uzanıyorum biraz kremliyorum yada ovaliyorum. Hic is yapmayi sevmiyor benim oglusum. Keyfci olacak herhalde.

Ya tam tersi oluyor ben de kızıma isim ararken hep erkek isimleri çıkıyor güzel değişik Bir de abisi ile uyumlu bir isim olsun istiyoruz
Evet abiyle uyumlu olursa çok daha güzel olur benim kızımın adı derin nehir uyumlu ne olur bilemedim
Ağlama canım bence normal süreçlerimiz bunlar benim de geçen hafta kasılmam çoktu yazmıştım buraya top gb oluyor diye geçecek Allah’ın izniyle .
Selam kızlar

Dün cinsiyetimizi doktorumuz zarfa yazmıştı . Bugün de cinsiyet partimizi yaptık

oğlumuz oluyor

M MaviFeslegen tabloya yazabilirsin canım
Oooo bir oğluş daha geliyor gözünüz aydın canım oğluşlar düşündükleri isimleri yazsınlar
Benim tursuyla pek alakam yoktu. Simdi o kornisonlari leblebi gibi yiyorum. Sade sade mümkün değil yiyemezdim. Bizde kiz ismi bulmuştuk. Simdi hicbir isim uymuyor ya bebeğime isim bulmak çok zor bir iş gerçekten..
Ben de isim buluyorum ama nedense içime tam sinmiyor başka isim arayışına geçiyorum canım zormuş hakikaten
Bebişler büyüdükçe kaslar geriliyor ister istemez baskı da alttan artıyor kalçam , belm kemiklerim de ağrıyor benim resmen .

Hareketleri göbek deliğimin oralarda oluyor genelde aşağıda şişlik nadir oluyor. Erken doğum rahim kasılması bilmem ne bir şeyler okuyorum bu sertlikle ilgili psikolojim bozuldu. Benimki yatarken yapıyor o toplanmayı genelde, gün içinde anca 1 saat hareketsiz duruyor, bunları yapmasa her gün soluğu acilde alıcam Allah korusun. Doktor seninle işimiz var çok evhamlısın diyor, Google araştırmalarını yasaklamıştı bana ama dayanamam

Tekrar geçmiş olsun canım dikkat et Ben wc ye sürekli sıkışıyorum özellikle gece .
Ben sıkışırsam daha çok ağrım oluyor canım o yüzden sık sık gidiyorum gece uykum çok hafif zaten. Kasık ağrıları şiddetli olmadığı sürece normal çünkü rahim giderek büyüyor. Bende de var ağrı, iğne gibi saplanma, sancı bunları ayırmak lazım. İdrar yolu enfeksiyonu yoksa ağrı fazla değilse normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…