2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Yüz üstü istemeden mi yatıyorsun. Ben o haftalarda rahmim sağa sola savruluyor gibi acıyordu. Valla iyi yapmışsın . Ama ben göbekliyim biraz belki de ondan

Kim öyle değil ki . Güya herkes iyiliğin için söylüyor bunları.

Benim Dr TSH çok önemsiyor mesela.

Günaydın kızlar. Sırt üstü yatmayı hiç sevmeyen biriyim genelde sağıma yatardım yada yüz üstü.dün gece tuvalete kalktığımda iki kere sırt üstü buldum kendimi. Bu da bir dönem demekki vücut istemsiz yapıyor

Bende de oluyor hatta bu mevsimde soğuklardan artabilir, bir nevi doğuma hazırlıkmis o akıntı

Günaydın. Ben de öyleyim, normalde asla sırt üstü yatmam. Hafif yüz üstü yatıyorum gece, ne zaman uyansam sırt üstüyüm. Demek ki rahatsız olup dönüyoruz

Günaydın. Ben de öyleyim, normalde asla sırt üstü yatmam. Hafif yüz üstü yatıyorum gece, ne zaman uyansam sırt üstüyüm. Demek ki rahatsız olup dönüyoruz
Ben bu durumu soyle dusunuyorum benim belim yanlarim agriyor 1 haftadir. Belimi yapistirmak istiyorum yataga bazen iste yanlarim agriyinca sirt ustu yatmak istiyorum bence bunla ilgili

Ben bu durumu soyle dusunuyorum benim belim yanlarim agriyor 1 haftadir. Belimi yapistirmak istiyorum yataga bazen iste yanlarim agriyinca sirt ustu yatmak istiyorum bence bunla ilgili
Evet sebebi bu muhtemelen. Bir de göğüs ucu acısı oluyor mu sizde? Ben südyen kullanmıyorum, giydiklerime sürttüğü içinde olabilir bilmiyorum ama bazen inanılmaz acıyor nasıl bebek emziricem diye düşünüyorum

Bende oluyo kuzum 20 gundur falan ben basindan beri normla sutyeni biraktim bustiyer tarzi kullaniyorum bi anda cok buyudu gogusler ama bu aci sizi gibi sey baya tuhaf koyu renkli kisimdan uc kisma dogru geliyo en cok uç kisminda oluyo ama

Yaa yara olur tatlım sütyen giymezsen. Bir de sarkar artık ağırlaştı onlarda

Doktora danışın göğüs ucu için krem versin. İlk hamileliğimde 7.ayda başlattı doktor kreme. Göğüs ucunu yumuşatıyormuş sürersen bebek emdiğinde acımaz yarıklar olulmaz demişti doktor. Ben sorun yaşamadım emzirirken. Yine 7.ayda falan başlayacağım sürmeye.

Yaa yara olur tatlım sütyen giymezsen. Bir de sarkar artık ağırlaştı onlarda
Giyince biri beni kemerle sıkıyormuş gibi hissediyorum yıllardır hiç sevmem hamileliğin başında bez gibi sütyenler oluyor ya onlardan almıştım, onu bile çıkarınca inanılmaz sızlıyor alışamıyorum sütyene. M mimozagerbera dediği gibi krem kullanayım artık

Kızlar kabızlık için drum magnesie calcinee verdi çokta iyi geldi aklınızda bulunsun. Bundan kullanan var mı daha önce bunu kullanırken magnezyuma devam etmeme gerek var mı sormak aklıma gelmedi dra o da bişi demedi

Yüz üstü istemeden mi yatıyorsun. Ben o haftalarda rahmim sağa sola savruluyor gibi acıyordu. Valla iyi yapmışsın . Ama ben göbekliyim biraz belki de ondan
Normalde hep karın üstü yatıyordum gebelikte dikkat etmeye hep hayret ediyorum ama gözümü açtığımda yine aynı ve acıyor artık yavaştan .
Canım ben de var ama gebelik öncesinde de oluyordu bu ara biraz arttı doktorada söylemeyi unutttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…