- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Anneni yormak istememekte çok haklısın.O yüzden imkanın varsa eve birini çağırıp yaptır hem ihtiyacı olan çok insan var.geçen gün annem dedi camlarını ben silerim sen elleme sakın diye bende çağırdım birini hem annem hem temizlikçi abla hem ben yaptık balkonlara kadar yıkadım perdeleri falan da hallettik o arada kahve yaptım onlara sonra yemek vardı ısıttım yedik beraber yemek olmasa da dışardan söylerdim.ne annemi yorarım nede gelen ablayı ezerim elimden geldiğince destek oldum herkes mutlu ayrıldı gün sonunda.evde de boş durmuyorum elimi değdirdiğim yeri siliyorum topluyorum uzanıyorum arada.Bebek için de alışveriş yaptım 21.haftadan sonra yıkayıp ütüleyip hazırlayacağım son ana kalmasın kimse de gelip yardım etmesin telaşa düşmek istemiyorum.Elinden geldiğince herkes için işleri kolaylaştır annen sana kahve içmeye muhabbete gelsin evde eksik görünce kızını düşünen anneler boş durmaz el atar o yüzden önce evi temizlet anneni öyle çağır.Kocanın da manevi yardımı yoksa maddi olarak destek olsun kendini yorma.Unutma bu zamanlar geri gelmeyecek bir çoğumuz belki tekrar çocuk düşünüpte hamile bile kalmayacak tadını çıkaralımHiperaktif mi yoksa kendisini her yerde iş yapmak zorunda mı hissediyo değişik bi düşüncesi var bende buna sinir oluyorum kayınvalidem geldiğinde nasıl kraliçe gibi oturuyosa annem de otursun istiyorum o hizmetçi gibi davranıyor benim de çok zoruma gidiyor ona evimi temizletmek
Hiç bişe almadık dahaGünaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Ben seni anlıyorum aslında çünkü benim annem de öyle. Mesela benim büyük ablam öğretmen ve annemin evinin yanında oturuyor annem Ona sürekli evini temizlemeye gider çocuklarını bakar falan filan. Ben biraz daha uzakta oturuyorum ve annem bana geldiğinde oturalım çay içelim istiyorum hep. Ama o yine ablamın evinde kendini perişan eder ve ben ablamla bu konuda çok kavga ederim. Bana geldiği zaman hemen odaya geçer ve temizliğe başlar ve ben ona kızarım otur ne temizliği ben yaparım derim ama o kendini buna mecbur hissediyor. Bazı anneler kendini çocuklarının hizmetçisi sanıyor ve ona göre yaşıyor. Sonra da kendi kendine tripleniyor. Senin ondan iş beklemediğin halde gelip direk işe kalkışması bile içinde ki tavrı gösteriyor. Üzülme onlar böyle aynı örneğini yaşadığım için anlıyorum çok iyiSiz beni yanlış anladınız bence evime geldiğinde de durduramıyorum hep böyle otursun hiçbişey yapmasın istiyorum zaten sinirim bundan bu yüzden diyorum hem iş yapıyor hem ben ona sinirli davranmış oluyorum sonra vicdan azabı çekiyorım diyorum durmuyo hiç ev hanımı olduğu için nereye giderse gitsin kendisini kabul ettirmek için herkesin bi işini görmek zorunda hissediyor kendisini bu düşünceleri beni çok üzüyor o yüzden sinirleniyorum benim eve gelince durmadığı bi de benim evimin işini yapmaya çalıştığı için ben yanına gidiyorum sürekli bu sefer de sen benim evine gelmemi istemiyorsun diyor …
Doğru canım haklısın sinirlenince çok idareci davranamadım tüm yorumlardan da anladığım benim süreci yönetemediğim ben evime daha çok vakit ayırmalıyım sanırımAnneni yormak istememekte çok haklısın.O yüzden imkanın varsa eve birini çağırıp yaptır hem ihtiyacı olan çok insan var.geçen gün annem dedi camlarını ben silerim sen elleme sakın diye bende çağırdım birini hem annem hem temizlikçi abla hem ben yaptık balkonlara kadar yıkadım perdeleri falan da hallettik o arada kahve yaptım onlara sonra yemek vardı ısıttım yedik beraber yemek olmasa da dışardan söylerdim.ne annemi yorarım nede gelen ablayı ezerim elimden geldiğince destek oldum herkes mutlu ayrıldı gün sonunda.evde de boş durmuyorum elimi değdirdiğim yeri siliyorum topluyorum uzanıyorum arada.Bebek için de alışveriş yaptım 21.haftadan sonra yıkayıp ütüleyip hazırlayacağım son ana kalmasın kimse de gelip yardım etmesin telaşa düşmek istemiyorum.Elinden geldiğince herkes için işleri kolaylaştır annen sana kahve içmeye muhabbete gelsin evde eksik görünce kızını düşünen anneler boş durmaz el atar o yüzden önce evi temizlet anneni öyle çağır.Kocanın da manevi yardımı yoksa maddi olarak destek olsun kendini yorma.Unutma bu zamanlar geri gelmeyecek bir çoğumuz belki tekrar çocuk düşünüpte hamile bile kalmayacak tadını çıkaralım
Ben de sadece kıyafet alıyorum şuanlıkGünaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Aynen o kadar. Nasıl ki eşinden bekleyemiyorsan yemek temizlik , ki eş bence anneden daha yakın , bak çocuğu onunla yapmışsın en basiti, başkasından da beklememek lazım.Bence arkadaş iş hayatındaki sıkıntıları atamıyor ne yazıkki evine ailesine yansıtıyor, önce herşeyden uzaklaşmalı derin nefes almalı ve kimseden birşey beklememeli,, dediğin gibi şu serklajlı halimle yemeğimi yapıyorum kızımın ödevleri anne özlemini gidermek için o gelmeden az az işleri bitiriyorum, eşim dışında kimseden bişey beklemiyorum, ki sağolsun istesem herşeyi yapacak insanda çok ama birinden bişey istemek karakterime ters Allah muhtaç etmesin eşime sağlık versin en büyük destekçim o Allah yanımdan eksiketmesin.
Ay sağol ya tam böyle işte durumBen seni anlıyorum aslında çünkü benim annem de öyle. Mesela benim büyük ablam öğretmen ve annemin evinin yanında oturuyor annem Ona sürekli evini temizlemeye gider çocuklarını bakar falan filan. Ben biraz daha uzakta oturuyorum ve annem bana geldiğinde oturalım çay içelim istiyorum hep. Ama o yine ablamın evinde kendini perişan eder ve ben ablamla bu konuda çok kavga ederim. Bana geldiği zaman hemen odaya geçer ve temizliğe başlar ve ben ona kızarım otur ne temizliği ben yaparım derim ama o kendini buna mecbur hissediyor. Bazı anneler kendini çocuklarının hizmetçisi sanıyor ve ona göre yaşıyor. Sonra da kendi kendine tripleniyor. Senin ondan iş beklemediğin halde gelip direk işe kalkışması bile içinde ki tavrı gösteriyor. Üzülme onlar böyle aynı örneğini yaşadığım için anlıyorum çok iyi
Biraz kiyafet aldim cantasini kangurusunu aldim heralde ekim itibariyle diger eksiklerini de alirizGünaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Ben oda yapmiycam su an ya yaza kendi evime gececem insaAllah o zaman yapacam o yonden rahatimBen mobilyaya girişmemek için zor tutuyorum kendimi ama erken diyolar nesi erken şurda kalmış 4 aycıkbebek arabası ve anakucağı aldım sadece bi kaç parçada kıyafet zıbın falan sarte mobilya diye bir hesap buldum instagramdan ürünlerine bayıldım ama mağazaları yok sanırım üretim yeri samsunmuş yorumlar iyi ama bilemiyem
Valla öyle . O öyle bir dünya kurmuş ki kafasında kendi yalanına kendini inandırır gerçeklerle yüzleşmez. Çok şükür su bir aydır bana huzur veriyor artık . Bana öyle kötü bir 4 ay yaşattı ki hamileliğim ilk ayları zor geçti zaten bı de onunla uğraştık .
Evliliğin ilk zamanları , normalde oğullarına değer vermeyen aileler, evlenince paha biçilemez pırlantaya dönüşüyor oğulları nedense, ve bi diş geçirme baskısı başlıyor geline karşı. Her istediğimizi yaptıralım, baştan nasıl başlarsa öle gider diye. Ama bu da tam tersi etki yaratıyor. Nerdeyse gelin ve damadın aılesi arasında selam verilmeyecek ya da dusmanlık derecsınde gelişiyor duygular.
Noldu sankı sana yeni evliyken misafir ağırlattı da ne gectı eline ? Sen soğudun, kullanıldığını farkettin bi kere. Ve gözünü açman gerektıgını, karsındakının ıyı nıyetlı olmadığını keşfettin. Oğlunu sevdiğin için bi süre sessiz kaldın tmm ama sonrasında bak genişleyen bi aile oluyorsunuz. Kendisi kaybetti yazık. Her türlü sen kazandın bebeğim
Ben eşimin bekarlıktan kalma 5 senelik ama hiç kullanmadığı (üniversitede olduğumuz için kendi evinde zaten kalamadı kaç yıl ) dolabını kendi evime taşıdım üç kapılı çekmeceli koca dolap tertemiz. Kapaklarını da pembiş olsun diye yapışkan kağıtla kapladım. Bi tane de park beşik alacağım tamam oldu bitti.Günaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Bende öyle düşünerek çok bişi almadım sağ olsunlar daha üç beş zıbından başka bişi getiren olmadıBen daha kıyafet bile almaya başlamadım. Ama sağolsunlar çevremizdekiler hediye getirmeye başladı bile bi küçük hurç dolusu eşya oldu şimdiden önümüzdeki ay zıbından başlayarak almaya başlayacağım
Karyola, bebek arabası, puset, ergonomik kanguru, elektrikli ve Manuel pompa, göğüs kalkanı, mama sandalyesi(hoş şuanda eltimde mama sandalyesi, bize sormadan kv nin evinde görüp almış Allah kimseyi görgüsüz yapmasın) oğlumdan kalanlar bunlar büyük başlarda. Çıtçıtlı body her aya ait baya var hm ler Mother care ler yepyeni duruyor ama 2 tane 5 li almışım ben hm nin geçen indiriminden 125tlydi 2 ay önceGünaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Bugün hm online da indirime başladı canım 250 civarı 5li ler. Ve anvelop olanlar yani yandan çıtçıtlı çok kullanışlı oluyor.Kızlar e bebeğin internet sitesi cok kötü. Yakın zamanda gitmiş olanınız varsa, çıtçıtlı bodyler ne kadar ? Mesela lcw da 5lisi 300 lira, hmde 360 civarı. E bebeğinkilerde ilk zamanlar için iyi oluyor da. Ona göre kafamda bi şeyler oluşsun istiyorum.
Ben cuma günü sabah kısmetseKızlar bu hafta detaylıya girecek olan kimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?