2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Anneni yormak istememekte çok haklısın.O yüzden imkanın varsa eve birini çağırıp yaptır hem ihtiyacı olan çok insan var.geçen gün annem dedi camlarını ben silerim sen elleme sakın diye bende çağırdım birini hem annem hem temizlikçi abla hem ben yaptık balkonlara kadar yıkadım perdeleri falan da hallettik o arada kahve yaptım onlara sonra yemek vardı ısıttım yedik beraber yemek olmasa da dışardan söylerdim.ne annemi yorarım nede gelen ablayı ezerim elimden geldiğince destek oldum herkes mutlu ayrıldı gün sonunda.evde de boş durmuyorum elimi değdirdiğim yeri siliyorum topluyorum uzanıyorum arada.Bebek için de alışveriş yaptım 21.haftadan sonra yıkayıp ütüleyip hazırlayacağım son ana kalmasın kimse de gelip yardım etmesin telaşa düşmek istemiyorum.Elinden geldiğince herkes için işleri kolaylaştır annen sana kahve içmeye muhabbete gelsin evde eksik görünce kızını düşünen anneler boş durmaz el atar o yüzden önce evi temizlet anneni öyle çağır.Kocanın da manevi yardımı yoksa maddi olarak destek olsun kendini yorma.Unutma bu zamanlar geri gelmeyecek bir çoğumuz belki tekrar çocuk düşünüpte hamile bile kalmayacak tadını çıkaralım

Ben seni anlıyorum aslında çünkü benim annem de öyle. Mesela benim büyük ablam öğretmen ve annemin evinin yanında oturuyor annem Ona sürekli evini temizlemeye gider çocuklarını bakar falan filan. Ben biraz daha uzakta oturuyorum ve annem bana geldiğinde oturalım çay içelim istiyorum hep. Ama o yine ablamın evinde kendini perişan eder ve ben ablamla bu konuda çok kavga ederim. Bana geldiği zaman hemen odaya geçer ve temizliğe başlar ve ben ona kızarım otur ne temizliği ben yaparım derim ama o kendini buna mecbur hissediyor. Bazı anneler kendini çocuklarının hizmetçisi sanıyor ve ona göre yaşıyor. Sonra da kendi kendine tripleniyor. Senin ondan iş beklemediğin halde gelip direk işe kalkışması bile içinde ki tavrı gösteriyor. Üzülme onlar böyle aynı örneğini yaşadığım için anlıyorum çok iyi

Doğru canım haklısın sinirlenince çok idareci davranamadım tüm yorumlardan da anladığım benim süreci yönetemediğim ben evime daha çok vakit ayırmalıyım sanırım

Aynen o kadar. Nasıl ki eşinden bekleyemiyorsan yemek temizlik , ki eş bence anneden daha yakın , bak çocuğu onunla yapmışsın en basiti, başkasından da beklememek lazım.
Ne mutlu esin de anlayışlı. Erkekler ıkıncı hamilelikte cok daha bilinçli olduklarından , daha iyi geçiyor şükür günler de.
Bende öle. Dün kahvaltıyı geç yapınca şekerim düştü. Son mınık bi işim kaldı. Temizlikçiye yap desem mi demesem mi diye düşündüm. Sonunda dedim de şükür Yapıma ters. Saolsun benim eşim de tatlı yaptı. Canım istedi. Yorulmuştum da baya. Yaptıkları cennette önüne gelsin diye dua ettim.

Ay sağol ya tam böyle işte durum

Ben mobilyaya girişmemek için zor tutuyorum kendimi ama erken diyolar nesi erken şurda kalmış 4 aycık bebek arabası ve anakucağı aldım sadece bi kaç parçada kıyafet zıbın falan sarte mobilya diye bir hesap buldum instagramdan ürünlerine bayıldım ama mağazaları yok sanırım üretim yeri samsunmuş yorumlar iyi ama bilemiyem

Ben oda yapmiycam su an ya yaza kendi evime gececem insaAllah o zaman yapacam o yonden rahatim

Kızlar e bebeğin internet sitesi cok kötü. Yakın zamanda gitmiş olanınız varsa, çıtçıtlı bodyler ne kadar ? Mesela lcw da 5lisi 300 lira, hmde 360 civarı. E bebeğinkilerde ilk zamanlar için iyi oluyor da. Ona göre kafamda bi şeyler oluşsun istiyorum.

Valla öyle . O öyle bir dünya kurmuş ki kafasında kendi yalanına kendini inandırır gerçeklerle yüzleşmez. Çok şükür su bir aydır bana huzur veriyor artık . Bana öyle kötü bir 4 ay yaşattı ki hamileliğim ilk ayları zor geçti zaten bı de onunla uğraştık .

Günaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Ben eşimin bekarlıktan kalma 5 senelik ama hiç kullanmadığı (üniversitede olduğumuz için kendi evinde zaten kalamadı kaç yıl ) dolabını kendi evime taşıdım üç kapılı çekmeceli koca dolap tertemiz. Kapaklarını da pembiş olsun diye yapışkan kağıtla kapladım. Bi tane de park beşik alacağım tamam oldu bitti. Bebekler zaten oda yapsak da bir ton para harcasak da fark etmicekler. Bilecek yaşa geldiğinde kendi beğendiği bı genç odası takımını almak istiyorum. Böylece sırf kendi zevkim için boş yere bebek odası masrafı yapmış olmayacağım tabi herkesin Kendi görüşü

Bende öyle düşünerek çok bişi almadım sağ olsunlar daha üç beş zıbından başka bişi getiren olmadı ckckkckc

Günaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Karyola, bebek arabası, puset, ergonomik kanguru, elektrikli ve Manuel pompa, göğüs kalkanı, mama sandalyesi(hoş şuanda eltimde mama sandalyesi, bize sormadan kv nin evinde görüp almış Allah kimseyi görgüsüz yapmasın) oğlumdan kalanlar bunlar büyük başlarda. Çıtçıtlı body her aya ait baya var hm ler Mother care ler yepyeni duruyor ama 2 tane 5 li almışım ben hm nin geçen indiriminden 125tlydi 2 ay önce 3 tane tulum, 2 parça yazlık bişiler, külotlu çorap ve dışarısı için kalın tulum aldım(bunu dolaptan aldım carters henüz gelmedi). Hmde de sepeti duruyor alsam mı almasam mı ekliyorum hala kararsızlıkla. Eşim al seneye en az 2 katı olacak diyor bilemedim çok beni vuran bi şey bulamadım
Bugün hm online da indirime başladı canım 250 civarı 5li ler. Ve anvelop olanlar yani yandan çıtçıtlı çok kullanışlı oluyor.

Sepettekiler de bunlar, hep yazlık. Ben kışlık alt üst takım yada muflon tulum falan istiyordum girmesi indirime girse de bedeni bana uygun olmadı

Eklentiler

• Screenshot_20220927_125718_com.hm.goe.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20220927_125712_com.hm.goe.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…