2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya sizin ki kız mı ağlıcam şu kıyafetlere bak ya
Evettt kız yani inş. bu cuma detaylı var süpriz bi pipi çıkmaz diye düşünüyorum oğluma alışveriş yaparken hep kızardık hm hariç erkek kıyafetleri çok kötü ama kızlarınki ne kadar güzel diye. Her şeyi pembe ve fırfırlı almak istiyorum duramıyorummm

Yok ya ben 13. Haftadan beri pipi görüyorum pipi hemen gösteriyor kendini
Valla ben de bakıyorum sanki kıza alışveriş yapıcakmışım gibi gözüm elim hep kıza gidiyor

kızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
ben her ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum
bi sıkıntım olmuyor ama bebeği rahatsız ettiğimizi düşünüyorum
internette bebek rahatsız olmaz diyor
hatta normal doğumu kolaylaştırır diyor
ama nasıl rahatsız olmaz ki...
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?

Arkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz

Oğlum ilk hamilelik olmasına rağmen 15. 16.haftada hissetmiştim. O gün bugündür 8 yıldır hala totosunun üstünde durmuyor. Yemek yerken bile sabit kalamıyor kurtlu
Korkutmayın gözümü kizceler bende çok erken hissettim hatta daha da erken ama inanmadım kendime. Şimdi anlıyorum. Benimde oğlum olacak ☺ ama belkide zayıfım diye hissettim teselli veriyim kendime

Bende böyleyim çoğunlukla kaçınıyorum hep korkuyorum bisey olur diye. Tamam ilişki sorun değilmiş ama o an yanlış bir hareket olur bisey olur diye korkuyorum çözüm bulamadım

O neydi gıssss biz bilmiyor nasıl yapılıyor 5 aydır falan unuttuk. 4 5 ay sonra 0 dan başlarız artık.. Şaka bi yana erken doğum riskin, kasılmalar yada enfeksiyon falan yoksa sıkıntı yok canım yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…