- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Ya külotlu çorap mııı allahım delircemKaryola, bebek arabası, puset, ergonomik kanguru, elektrikli ve Manuel pompa, göğüs kalkanı, mama sandalyesi(hoş şuanda eltimde mama sandalyesi, bize sormadan kv nin evinde görüp almış Allah kimseyi görgüsüz yapmasın) oğlumdan kalanlar bunlar büyük başlarda. Çıtçıtlı body her aya ait baya var hm ler Mother care ler yepyeni duruyor ama 2 tane 5 li almışım ben hm nin geçen indiriminden 125tlydi 2 ay önce3 tane tulum, 2 parça yazlık bişiler, külotlu çorap ve dışarısı için kalın tulum aldım(bunu dolaptan aldım carters henüz gelmedi). Hmde de sepeti duruyor alsam mı almasam mı ekliyorum hala kararsızlıkla. Eşim al seneye en az 2 katı olacak diyor bilemedim çok beni vuran bi şey bulamadım
Bugün hm online da indirime başladı canım 250 civarı 5li ler. Ve anvelop olanlar yani yandan çıtçıtlı çok kullanışlı oluyor.
Birşey yaptırmayın. Benim de ilk üç ay riskli geçti yurtdışındayım ne yemeğimi ne temizliğimi yapacak biri var. 6 kez kusup acile gittiğim akşam evde yemeğimi yapıp gitmiştimSiz beni yanlış anladınız bence evime geldiğinde de durduramıyorum hep böyle otursun hiçbişey yapmasın istiyorum zaten sinirim bundan bu yüzden diyorum hem iş yapıyor hem ben ona sinirli davranmış oluyorum sonra vicdan azabı çekiyorım diyorum durmuyo hiç ev hanımı olduğu için nereye giderse gitsin kendisini kabul ettirmek için herkesin bi işini görmek zorunda hissediyor kendisini bu düşünceleri beni çok üzüyor o yüzden sinirleniyorum benim eve gelince durmadığı bi de benim evimin işini yapmaya çalıştığı için ben yanına gidiyorum sürekli bu sefer de sen benim evine gelmemi istemiyorsun diyor …
Ben perşembe günüKızlar bu hafta detaylıya girecek olan kimler
Zıbın, 3 tulum, iki de battaniye aldım şimdilik.Günaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Ay bunları okudukça uzağız diye şanslı olduğumu düşünüyorum bazen. Doğuma da gelmezlerse problemsiz atlatırız inşallah bu zor süreciValla öyle . O öyle bir dünya kurmuş ki kafasında kendi yalanına kendini inandırır gerçeklerle yüzleşmez. Çok şükür su bir aydır bana huzur veriyor artık . Bana öyle kötü bir 4 ay yaşattı ki hamileliğim ilk ayları zor geçti zaten bı de onunla uğraştık .
Fiyat artışından etkilenmemek için başlayacaksanız araba ve anakucağı gibi ithallerle başlayabilirsinizGünaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Güzel haberlerini alırız hep beraber inşallahBen perşembe günü
Ay çok heyecanlı dimiBen cuma günü sabah kısmetse
Ayy inşallah ben 21. Haftada hala bebeği hissetmediğim için aklıma geldikçe o kadar endişeleniyorum ki. Ama geçen hafta eve kontrolünde kalbini dinledik. Ben niye hissedemiyorum bebeğimi yaaaGüzel haberlerini alırız hep beraber inşallah
Kalptemiydi canım sizinki ? Büyüdükçe kapanacak çok önemli değil dedi benim de daha detaylıya çok var güzel haberlerle gelelim inş.bendim canım henüz detaylıya girmedim 2 hafta sonra gireceğim 21+6 ya almayı düşünüyorum. inşallah o güne kadar kaybolur diye umuyorum ben de. senin doktorun da kapanacak demiş bak. bazılarının da son haftalarda kayboluyormuş. detaylıya girdikten sonra yazarım zaten buraya ama zaman var daha
Senin ayrıntılıda mı gördü canım parlaklıklar tek başına değilde diğer bulgularla kombine ediliyormuş Rabbim tüm yavruları sağlıcakla kavuştursun inşallahBenim bebiste barsakta parlaklık gördü doktorum ayrıntılı ultrason yapacak doktora sormamı istedi o da inceledi baktı barsak parlaklığı diğer bulgularla beraber değerlendirilir diğer her şey normal gözüktüğü için kafana takacak bir şey yok minimal düzeyde önemseme onu dedi. Ama tabi kendi doktorum her kontrolde yine de takip edecek.
Annem hep der ki hareket geç eden bebek uslu olurmuş. 24 haftaya kadar normal kabul ediliyor canım içini ferah tutAyy inşallah ben 21. Haftada hala bebeği hissetmediğim için aklıma geldikçe o kadar endişeleniyorum ki. Ama geçen hafta eve kontrolünde kalbini dinledik. Ben niye hissedemiyorum bebeğimi yaaa
Bende 10 gün önce pıt yaptı diye çok sevindim ama 10 gündür tık yok 20.haftadayim canım çok sıkılıyorAyy inşallah ben 21. Haftada hala bebeği hissetmediğim için aklıma geldikçe o kadar endişeleniyorum ki. Ama geçen hafta eve kontrolünde kalbini dinledik. Ben niye hissedemiyorum bebeğimi yaaa
iç karnın geniştir canım stres yapma önümüzdeki haftaya kalmaz belli eder kendini.Gün içinde hareketliysen anlayamıyorsun zatenAyy inşallah ben 21. Haftada hala bebeği hissetmediğim için aklıma geldikçe o kadar endişeleniyorum ki. Ama geçen hafta eve kontrolünde kalbini dinledik. Ben niye hissedemiyorum bebeğimi yaaa
bagırsakta canım bizimki. aslında senin için çok erken daha böyle bişey söylenmesi için. gerci benim icin de erken de bizim detaylıdan önce son kontroldü, doktor görmedi gibi olmasın diye söyledi bence çünkü detaylıya başka doktor bakacak. biraz daha bekleyip söyleseler keşke belki hiçbir şey kalmayacakKalptemiydi canım sizinki ? Büyüdükçe kapanacak çok önemli değil dedi benim de daha detaylıya çok var güzel haberlerle gelelim inş.
Senin ayrıntılıda mı gördü canım parlaklıklar tek başına değilde diğer bulgularla kombine ediliyormuş Rabbim tüm yavruları sağlıcakla kavuştursun inşallah
Kız benimki 18de başladı çokta hareketli öyle demeeAnnem hep der ki hareket geç eden bebek uslu olurmuş. 24 haftaya kadar normal kabul ediliyor canım içini ferah tut
Benim ki de 16 da başladı şükürler olsun. Ondan bana yaramaz olcak diyoKız benimki 18de başladı çokta hareketli öyle demee
Benim ki de 16 da başladı şükürler olsun. Ondan bana yaramaz olcak diyo
Anammm benim kizim da 16 da basladii yandik deseneBenim ki de 16 da başladı şükürler olsun. Ondan bana yaramaz olcak diyo
Haklısın bende artık herşeyi hazırlayıp çağırıp denemeye karar verdimBirşey yaptırmayın. Benim de ilk üç ay riskli geçti yurtdışındayım ne yemeğimi ne temizliğimi yapacak biri var. 6 kez kusup acile gittiğim akşam evde yemeğimi yapıp gitmiştimyeri geldi tuvalet de temizlenmedi ne yapayım. Siz annenizi dinlemeyin çağırın temizlikçi. Bi iki çeşit yemek yapsın yeter. Birlikte vakit geçireceğinizde dışarıda kahvaltı yapın yemek yiyin evde kahve içersiniz. Bi de söyleyin “sen gelince hiç oturmuyorsun evimde daha çok yoruluyorsun diye üzülüyorum davet etmeye korkuyorum” diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?