2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya külotlu çorap mııı allahım delircem minnak ayaklarına ve bezli koca poposuna külotlu çorap almamız gerek dimi

Birşey yaptırmayın. Benim de ilk üç ay riskli geçti yurtdışındayım ne yemeğimi ne temizliğimi yapacak biri var. 6 kez kusup acile gittiğim akşam evde yemeğimi yapıp gitmiştim yeri geldi tuvalet de temizlenmedi ne yapayım. Siz annenizi dinlemeyin çağırın temizlikçi. Bi iki çeşit yemek yapsın yeter. Birlikte vakit geçireceğinizde dışarıda kahvaltı yapın yemek yiyin evde kahve içersiniz. Bi de söyleyin “sen gelince hiç oturmuyorsun evimde daha çok yoruluyorsun diye üzülüyorum davet etmeye korkuyorum” diye

Günaydın kızçeler bebüğe eşya neler aldınız beşik dolap vs giriştiniz mi daha erken mi fiyatlar ha bire artıyor
Zıbın, 3 tulum, iki de battaniye aldım şimdilik.
Çok az daha zıbınlarının devamı için h&m e bakacağım zarf şeklinde istiyorum
Beşiğine baktık ama almadık sanırım doğuma yakın alırım. Aynı şekilde anakucağı da belli ama o da doğuma yakın alınacak.

Ay bunları okudukça uzağız diye şanslı olduğumu düşünüyorum bazen. Doğuma da gelmezlerse problemsiz atlatırız inşallah bu zor süreci

Kuzeyimin bebek arabası, beşiği, anne yanı beşiği ,beşik kenar koruyucuları ,nevresimleri, yorganı ,puseti hepsi duruyor hiç yoksa 10 da battaniye var.bir kaç parça kıyafet aldım ablamda göndermiş yiğenimden kalma 0-3 aylık 3-6 aylık 6-9 aylık bir dünya kıyafet var temiz.Ben bez ,ıslak mendil, biberon, göğüs pompası,bebek bakım çantası,şampuan,deterjan alıcam sadece.

Kalptemiydi canım sizinki ? Büyüdükçe kapanacak çok önemli değil dedi benim de daha detaylıya çok var güzel haberlerle gelelim inş.
Senin ayrıntılıda mı gördü canım parlaklıklar tek başına değilde diğer bulgularla kombine ediliyormuş Rabbim tüm yavruları sağlıcakla kavuştursun inşallah

Ayy inşallah ben 21. Haftada hala bebeği hissetmediğim için aklıma geldikçe o kadar endişeleniyorum ki. Ama geçen hafta eve kontrolünde kalbini dinledik. Ben niye hissedemiyorum bebeğimi yaaa
Annem hep der ki hareket geç eden bebek uslu olurmuş. 24 haftaya kadar normal kabul ediliyor canım içini ferah tut

Ayy inşallah ben 21. Haftada hala bebeği hissetmediğim için aklıma geldikçe o kadar endişeleniyorum ki. Ama geçen hafta eve kontrolünde kalbini dinledik. Ben niye hissedemiyorum bebeğimi yaaa
Bende 10 gün önce pıt yaptı diye çok sevindim ama 10 gündür tık yok 20.haftadayim canım çok sıkılıyor

iç karnın geniştir canım stres yapma önümüzdeki haftaya kalmaz belli eder kendini.Gün içinde hareketliysen anlayamıyorsun zaten

bagırsakta canım bizimki. aslında senin için çok erken daha böyle bişey söylenmesi için. gerci benim icin de erken de bizim detaylıdan önce son kontroldü, doktor görmedi gibi olmasın diye söyledi bence çünkü detaylıya başka doktor bakacak. biraz daha bekleyip söyleseler keşke belki hiçbir şey kalmayacak

Haklısın bende artık herşeyi hazırlayıp çağırıp denemeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…