- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Bence öyle bişi demek istemeidm amaBelki de hissetmiyordur uyurken olabilir dimi ama
Ya siz tecrübelisiniz benimde bu konuda çekincelerim var hamileliği öğrendiğimizfen beri hiç olmadı muhtemelen doğuma kadar da olmicakO neydi gıssssbiz bilmiyor nasıl yapılıyor 5 aydır falan unuttuk. 4 5 ay sonra 0 dan başlarız artık.. Şaka bi yana erken doğum riskin, kasılmalar yada enfeksiyon falan yoksa sıkıntı yok canım yola devam
Al benden de o kadar 5 aydır tık yok hahah. Biz alıştık bu şekilde aslında sıkıntı yokYa siz tecrübelisiniz benimde bu konuda çekincelerim var hamileliği öğrendiğimizfen beri hiç olmadı muhtemelen doğuma kadar da olmicakama böyle giderse doğumdan sonra da gardaş gibi takılcaz diye korkuyom eskiye dönülüyor dimi
İnşallah benim de öyle olur canımMerhaba benimde 18. Haftada arada bir hissettiren kıpırtılarla başladı bi gün oldu bi gün olmadı falan derken giderek arttı hareketler
Maşallah canım kızına bir de erkek kardeş geliyor küçük anne gibi bakar ona herhalde. Kiz çocukları Sever kardeşi olsun ister. Oğlun çok şanslı olacak ablası olacağı için. Benim de kızım bana çok destek olacak gibime geliyor. Çok istiyordu şimdi yerinde bile duramıyor. Sürekli hareket eder diyw bakıyor ama ben bile hissetmiyorum :))))Evet Şubat anneleri ağırlıklı olarak erkekMaşallah kız çocuklarına ayrı bayılıyorum gözünüz aydın benim de kızım var cinsiyetimiz oğluş
Ya bende hiç aramıyorum nedenseAl benden de o kadar 5 aydır tık yok hahah. Biz alıştık bu şekilde aslında sıkıntı yok
Kiz sakincali bi durum yoksa bisey olmaz merka etme bebege zarar vermesi gibi bi durum soz kpnusu degil rahim agzi kapali serviks uzunlugu var arada yani kasma. Valla vajinismus gecmisim oldugundan ben iliskiye ara vermiyorum kizlar zaten vermemekte lazim bence sonucta evliligin onemli bi kismini olusturuyor cinsellikkızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
ben her ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum
bi sıkıntım olmuyor ama bebeği rahatsız ettiğimizi düşünüyorum
internette bebek rahatsız olmaz diyor
hatta normal doğumu kolaylaştırır diyor
ama nasıl rahatsız olmaz ki...
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
Yarin kestiricemArkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz
Yok niye rahatsız olsun ki sonuçta ikisi farklı yerlerde doktor risk görmediyse devam ve evet normal doğumu kolaylaştırıyorkızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
Ben de kestireceğim valla hiç takılmıyorum böyle şeylere siz neye inanırsanız onu gercek kılarsınız sağlıklı ve kolay doğum olacağına bebeğinizin mutlulukla geleceğine inanınArkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz
Aynen benim de dikkatimi anveloplar cekti. Bende alıyım ondan. Trendyolda da görmüştüm ama bunlar daha güzel. Belli resimden bile kalıtesi.Karyola, bebek arabası, puset, ergonomik kanguru, elektrikli ve Manuel pompa, göğüs kalkanı, mama sandalyesi(hoş şuanda eltimde mama sandalyesi, bize sormadan kv nin evinde görüp almış Allah kimseyi görgüsüz yapmasın) oğlumdan kalanlar bunlar büyük başlarda. Çıtçıtlı body her aya ait baya var hm ler Mother care ler yepyeni duruyor ama 2 tane 5 li almışım ben hm nin geçen indiriminden 125tlydi 2 ay önce3 tane tulum, 2 parça yazlık bişiler, külotlu çorap ve dışarısı için kalın tulum aldım(bunu dolaptan aldım carters henüz gelmedi). Hmde de sepeti duruyor alsam mı almasam mı ekliyorum hala kararsızlıkla. Eşim al seneye en az 2 katı olacak diyor bilemedim çok beni vuran bi şey bulamadım
Bugün hm online da indirime başladı canım 250 civarı 5li ler. Ve anvelop olanlar yani yandan çıtçıtlı çok kullanışlı oluyor.
Psikolojik olarak bende senin gibi düşünüyordum aslında da neyseki doktorum en baştan yasakladıkızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
Uzun kollular 38 39 TL bence. Kisa kollularda 25 TL diye gördüm geçen hafta. Ama tulumlar takımlar en düşük 120 den basliyor 300 400 e kadar cikiyor. Kiyafet olarak sanki lcw dekiler daha yumuşak gibi. Sadece oyle bakındım.Kızlar e bebeğin internet sitesi cok kötü. Yakın zamanda gitmiş olanınız varsa, çıtçıtlı bodyler ne kadar ? Mesela lcw da 5lisi 300 lira, hmde 360 civarı. E bebeğinkilerde ilk zamanlar için iyi oluyor da. Ona göre kafamda bi şeyler oluşsun istiyorum.
21. Haftada gel dedi bana daBugün sağlık ocağına gittim 24. Haftada gel aşını yapalım dedi ebe
Hiç bişe almadık dahabikaç zıbın o kadar sen başla ben hep seni takip ediyom
Doğru canım haklısın sinirlenince çok idareci davranamadım tüm yorumlardan da anladığım benim süreci yönetemediğim ben evime daha çok vakit ayırmalıyım sanırım
Kiz sakincali bi durum yoksa bisey olmaz merka etme bebege zarar vermesi gibi bi durum soz kpnusu degil rahim agzi kapali serviks uzunlugu var arada yani kasma. Valla vajinismus gecmisim oldugundan ben iliskiye ara vermiyorum kizlar zaten vermemekte lazim bence sonucta evliligin onemli bi kismini olusturuyor cinsellik
Yarin kestiricem
kızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
İnan bende öle düşünüyordum hep ama o ufack sacma sapan bilgi insanı kötü hissettriyor yaBen de kestireceğim valla hiç takılmıyorum böyle şeylere siz neye inanırsanız onu gercek kılarsınız sağlıklı ve kolay doğum olacağına bebeğinizin mutlulukla geleceğine inanın
Sanırım bende kestricem yaaKiz sakincali bi durum yoksa bisey olmaz merka etme bebege zarar vermesi gibi bi durum soz kpnusu degil rahim agzi kapali serviks uzunlugu var arada yani kasma. Valla vajinismus gecmisim oldugundan ben iliskiye ara vermiyorum kizlar zaten vermemekte lazim bence sonucta evliligin onemli bi kismini olusturuyor cinsellik
Yarin kestiricem
Canım benim doktor bana söylemedi aslında sekretere rapor gb bişey yazdırıyorlar ya kilosu boyu sonra kalbe baktı opak izlendi dedi sonrasında gelişim güzel dedi bende kalple alakalı bir durum mu var hocam dedim önemli olmadığı için sana söylemedim dedi .bagırsakta canım bizimki. aslında senin için çok erken daha böyle bişey söylenmesi için. gerci benim icin de erken de bizim detaylıdan önce son kontroldü, doktor görmedi gibi olmasın diye söyledi bence çünkü detaylıya başka doktor bakacak. biraz daha bekleyip söyleseler keşke belki hiçbir şey kalmayacak
Canım bu konuda ben de eşimde kaçınıyoruz birde benim kasıklarım çok ağrıyor sanki bebek çok altta baskı var korkuyorum ama bebekler rahatsız olmaz benimkisi korku .kızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
Ah ah çevremde bir tek benimki böyle tatlım . Herkesin kv bal bal yemin ederim. Bı benim ki dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Biyle kadinlarin kızı olsun ya hiç oğlu olmasın elalemin kızlarına imtihan olarak mi geldiler dünyaya bilmiyorum. Çevremdeki herkes bı kv anlatıyor anneleri gibi ya. Kimi annesinden daha yakın buluyor. Gerçi benim eşim de benim annemi çok seviyor keşke benim annemde böyle anne olsaydı der dünyanın en mutlu çocuğu belki de ben olurdum der. İstediği olmadığı zaman hep böyle huysuzluk yapar kendini çok zeki herkesi çok aptal saniyor der. Daha neler neler ama çok üzülürüm eşime benim yaşadığım huzurlu bir ailede annesi yüzünden hiç yaşamamış.Ay bunları okudukça uzağız diye şanslı olduğumu düşünüyorum bazen. Doğuma da gelmezlerse problemsiz atlatırız inşallah bu zor süreci
Benim kızım 2013 doğumlu canım burda 2013 annelerindenim hey gidi günlerMaşallah canım kızına bir de erkek kardeş geliyor küçük anne gibi bakar ona herhalde. Kiz çocukları Sever kardeşi olsun ister. Oğlun çok şanslı olacak ablası olacağı için. Benim de kızım bana çok destek olacak gibime geliyor. Çok istiyordu şimdi yerinde bile duramıyor. Sürekli hareket eder diyw bakıyor ama ben bile hissetmiyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?