2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
O neydi gıssss biz bilmiyor nasıl yapılıyor 5 aydır falan unuttuk. 4 5 ay sonra 0 dan başlarız artık.. Şaka bi yana erken doğum riskin, kasılmalar yada enfeksiyon falan yoksa sıkıntı yok canım yola devam
Ya siz tecrübelisiniz benimde bu konuda çekincelerim var hamileliği öğrendiğimizfen beri hiç olmadı muhtemelen doğuma kadar da olmicak ama böyle giderse doğumdan sonra da gardaş gibi takılcaz diye korkuyom eskiye dönülüyor dimi

Al benden de o kadar 5 aydır tık yok hahah. Biz alıştık bu şekilde aslında sıkıntı yok

Evet Şubat anneleri ağırlıklı olarak erkek Maşallah kız çocuklarına ayrı bayılıyorum gözünüz aydın benim de kızım var cinsiyetimiz oğluş
Maşallah canım kızına bir de erkek kardeş geliyor küçük anne gibi bakar ona herhalde. Kiz çocukları Sever kardeşi olsun ister. Oğlun çok şanslı olacak ablası olacağı için. Benim de kızım bana çok destek olacak gibime geliyor. Çok istiyordu şimdi yerinde bile duramıyor. Sürekli hareket eder diyw bakıyor ama ben bile hissetmiyorum :))))

Kiz sakincali bi durum yoksa bisey olmaz merka etme bebege zarar vermesi gibi bi durum soz kpnusu degil rahim agzi kapali serviks uzunlugu var arada yani kasma. Valla vajinismus gecmisim oldugundan ben iliskiye ara vermiyorum kizlar zaten vermemekte lazim bence sonucta evliligin onemli bi kismini olusturuyor cinsellik
Arkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz
Yarin kestiricem

Yok niye rahatsız olsun ki sonuçta ikisi farklı yerlerde doktor risk görmediyse devam ve evet normal doğumu kolaylaştırıyor

Arkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz
Ben de kestireceğim valla hiç takılmıyorum böyle şeylere siz neye inanırsanız onu gercek kılarsınız sağlıklı ve kolay doğum olacağına bebeğinizin mutlulukla geleceğine inanın

Aynen benim de dikkatimi anveloplar cekti. Bende alıyım ondan. Trendyolda da görmüştüm ama bunlar daha güzel. Belli resimden bile kalıtesi.

Psikolojik olarak bende senin gibi düşünüyordum aslında da neyseki doktorum en baştan yasakladı
Sen nasıl iyi hissediyorsan öle ilerlemeli bence

Uzun kollular 38 39 TL bence. Kisa kollularda 25 TL diye gördüm geçen hafta. Ama tulumlar takımlar en düşük 120 den basliyor 300 400 e kadar cikiyor. Kiyafet olarak sanki lcw dekiler daha yumuşak gibi. Sadece oyle bakındım.

Bugün sağlık ocağına gittim 24. Haftada gel aşını yapalım dedi ebe
21. Haftada gel dedi bana da

Hiç bişe almadık daha bikaç zıbın o kadar sen başla ben hep seni takip ediyom

Ay bende sizleri takip ediyorum sonda olduğum.icjn. daha kimse birsey almadi deyip deyip duruyorum

Doğru canım haklısın sinirlenince çok idareci davranamadım tüm yorumlardan da anladığım benim süreci yönetemediğim ben evime daha çok vakit ayırmalıyım sanırım

Bende çalışan bir insanım. Esimde pek is yapmaz. Ama bu süreçte benden iste beklemiyor. Benim.tranvalarla ve aglama.krizleriyle dolu bir süreç gecirdim. Eskiden beri yemek yapmayı mutfakta zaman geçirmeyi de hic sevmem. 3 yıldır evliyim insanın kendi düzeni kendi mutfağı sonucta yemek yapmak cokta zor olmamalı diye düşünüyorum. Ve o yemekler bebegim icin lazim diye daha kolay yapiyor insan. Bide yemekleri fazla yap yada aksamdan yap yarin geldiğinde hemen hazir olunca mutlu oluyorsun. Kendini iyi hissedince buzluğa konservelere birseyler yap.
Zerre anlamazdım ve sevmem mutfak islerini ama düzenli yasam pratik yemekler videosu izlemekten artik birseyler kolay geliyor..

Ilk 15 haftaya kadar acim ben diye ağladığımı biliyorum. Simit peynir yiyorduk kocamla. Bugunde yemek yapmak istemedim sana yemek ısmarlayim dedim disardan yedik.
Giden psikolojimden gitmesin de parada gitsin.
Zorluk hissettiğim isleri kendim yapmak zorunda kaldım dedin. O isleride bir şekilde ucundan kocan tutar ya. Hadi tutmuyorsada yapma ortada kalsin oyle. Yapacak birsey yok. Kendini de kasma elimden gelen bu kadar deyip kabullenin daha mutlu oluyorsun.
Annende belki aman yardımcı olamadım diye bir pskolijiye giriyordur. Eşinden ailesinden bu şekilde baskı aldıysa durduramazsın. Olabildiğince tolere etmeye çalışacaksın.
Normal zamanda ondan yardım beklediğini hissettirdiysen suçluluk hissetmiş olabilir.

Ayni gecmis bende de var .oda başlı başına ayri dert .

Son düzenleme:

doktorunuz sakincali bulmuyorsa olmasının daha saglikli olduğunu söylüyorlar..

Son düzenleme:
Sanırım bende kestricem yaa

Canım benim doktor bana söylemedi aslında sekretere rapor gb bişey yazdırıyorlar ya kilosu boyu sonra kalbe baktı opak izlendi dedi sonrasında gelişim güzel dedi bende kalple alakalı bir durum mu var hocam dedim önemli olmadığı için sana söylemedim dedi .
Canım bu konuda ben de eşimde kaçınıyoruz birde benim kasıklarım çok ağrıyor sanki bebek çok altta baskı var korkuyorum ama bebekler rahatsız olmaz benimkisi korku .

Ay bunları okudukça uzağız diye şanslı olduğumu düşünüyorum bazen. Doğuma da gelmezlerse problemsiz atlatırız inşallah bu zor süreci
Ah ah çevremde bir tek benimki böyle tatlım . Herkesin kv bal bal yemin ederim. Bı benim ki dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Biyle kadinlarin kızı olsun ya hiç oğlu olmasın elalemin kızlarına imtihan olarak mi geldiler dünyaya bilmiyorum. Çevremdeki herkes bı kv anlatıyor anneleri gibi ya. Kimi annesinden daha yakın buluyor. Gerçi benim eşim de benim annemi çok seviyor keşke benim annemde böyle anne olsaydı der dünyanın en mutlu çocuğu belki de ben olurdum der. İstediği olmadığı zaman hep böyle huysuzluk yapar kendini çok zeki herkesi çok aptal saniyor der. Daha neler neler ama çok üzülürüm eşime benim yaşadığım huzurlu bir ailede annesi yüzünden hiç yaşamamış.

Benim kızım 2013 doğumlu canım burda 2013 annelerindenim hey gidi günler Kızım çok kız istiyordu biraz bir burukluk yaşadı Ne güzel senin kızında sanada bebeğede çok yardımcı olur. Ben de gün gün değişiyor hissetmeler daha minişleeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…