Canım belki rahmin geniştir ondanBende 10 gün önce pıt yaptı diye çok sevindim ama 10 gündür tık yok 20.haftadayim canım çok sıkılıyor
Ben biraz kestirdim ya aman çok dökülüyor zaten dedim belki toparlar .Ben de kestireceğim valla hiç takılmıyorum böyle şeylere siz neye inanırsanız onu gercek kılarsınız sağlıklı ve kolay doğum olacağına bebeğinizin mutlulukla geleceğine inanın
Ay biz korkumuza hiç yapmadık . Alınan haz rahimde kasilmalara neden oluyormuş hiç ağrınız olmuyor mukızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
ben her ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum
bi sıkıntım olmuyor ama bebeği rahatsız ettiğimizi düşünüyorum
internette bebek rahatsız olmaz diyor
hatta normal doğumu kolaylaştırır diyor
ama nasıl rahatsız olmaz ki...
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
Aman bişey olmaz ya senin gibi eşinde dört gözle bebeğin sağlıkli doğmasını bekliyordur aslında erkeklerde korkuyor bebeğe bişey olacak diye . Eşim o kadar titizki gözünden sakiniyorYa siz tecrübelisiniz benimde bu konuda çekincelerim var hamileliği öğrendiğimizfen beri hiç olmadı muhtemelen doğuma kadar da olmicakama böyle giderse doğumdan sonra da gardaş gibi takılcaz diye korkuyom eskiye dönülüyor dimi
Benim zaten ivf sat 8 mayıs en iyi ihtimalle son çalışma 4 5 mayıs falandırYa siz tecrübelisiniz benimde bu konuda çekincelerim var hamileliği öğrendiğimizfen beri hiç olmadı muhtemelen doğuma kadar da olmicakama böyle giderse doğumdan sonra da gardaş gibi takılcaz diye korkuyom eskiye dönülüyor dimi
Sağlıklı olsun da, aklıma getirmemeye çalışıyorumCanım belki rahmin geniştir ondan
Benim kızım da 2013 doğumlu burda 2013 annelerindenim zalim zaman hatta hala görüştüğüm anneler varBenim kızım 2013 doğumlu canım burda 2013 annelerindenim hey gidi günlerKızım çok kız istiyordu biraz bir burukluk yaşadı Ne güzel senin kızında sanada bebeğede çok yardımcı olur. Ben de gün gün değişiyor hissetmeler daha minişleeeer
Saolasın canım. Bende hmden aldım az önce 5 li anvelopelardan. Fiyatı 233 TL tuttu cok uygun. Göbek bağı doğumdan sonrakı ilk hafta içinde düşüyor. Ama dusmedıgı zaman, göbek deliği acımasın ve gıydırmesı rahat olsun diye bu şekilde yandan çıtçıtlı gıysın ılk ay diye düşündüm. Sonrakı aylar için e bebek kısa kol alırım. Uzun kol pek kullanmadım ben. Üstüne de tulum goyecek nasılsa. Sürekli klima açık zaten evde.Uzun kollular 38 39 TL bence. Kisa kollularda 25 TL diye gördüm geçen hafta. Ama tulumlar takımlar en düşük 120 den basliyor 300 400 e kadar cikiyor. Kiyafet olarak sanki lcw dekiler daha yumuşak gibi. Sadece oyle bakındım.
Benimde vaji geçmişim var hatta daha da kötüsü yeneli iki ay geçtikten sonra hamile kaldım daha düzene bile oturmamıştı:/ ama şu an çok korkuyorum zarar gelicekmis gibi geliyor evet ilişki zarar vermez ama ters yanlış bir hareket yaparız karnima doğru korkuyorum daha çok ben. Böyle de ıcime sinmiyorKiz sakincali bi durum yoksa bisey olmaz merka etme bebege zarar vermesi gibi bi durum soz kpnusu degil rahim agzi kapali serviks uzunlugu var arada yani kasma. Valla vajinismus gecmisim oldugundan ben iliskiye ara vermiyorum kizlar zaten vermemekte lazim bence sonucta evliligin onemli bi kismini olusturuyor cinsellik
Yarin kestiricem
Hayirli olsun canim iyi yapmışsın.. gule gule kullanın.Saolasın canım. Bende hmden aldım az önce 5 li anvelopelardan. Fiyatı 233 TL tuttu cok uygun. Göbek bağı doğumdan sonrakı ilk hafta içinde düşüyor. Ama dusmedıgı zaman, göbek deliği acımasın ve gıydırmesı rahat olsun diye bu şekilde yandan çıtçıtlı gıysın ılk ay diye düşündüm. Sonrakı aylar için e bebek kısa kol alırım. Uzun kol pek kullanmadım ben. Üstüne de tulum goyecek nasılsa. Sürekli klima açık zaten evde.
Hm tulumları da uygun. Fermuarlı olanlar da var. Ama ben next alırım yıne cok memnundum yağız da cunku onları kullanırken.
Sen aldın mı bi şeyler ?
6 çıtçıtlı badi yetmez 2 alt aslaaa yetmez. Hatta 4 çorap da yetmez. Kaka taşıyor, kusma oluyor bu kadarcık kıyafet 1 bilemedin 2 gün. Hergün çamaşır yıka kurut katla ütüle uğraşamam benHayirli olsun canim iyi yapmışsın.. gule gule kullanın.
Benim bu sene derslerimi cocuk giysileri konusunda seçtimbebege hazırlık için değil de kalıp ölçülerini kullanmak adına 1 tane tulum. 1 zinin ve bir altüst takim aldım. Öğrencilere anlatirke yardımcı olmak adına o dersi de isledik bitti bana kaldılar
Ya birsey soracam. Bu yotube deki ablalar ihtiyaç videosu cekiyoar. 3 uzun kollu 3 kısa kollu zibin 4 tane tulum. 2 alt ust 4 tane corap 2 eldive 2 bere cocuk icin yeter dedibu kadar az mı gercekten. Hep kirletecek diye düşünüyorum ben
Ben seni hatirliyorum canim burda bi ozel msj grubumuz vardi sen de vardin orda. Ben yendikten 16 ay sonra hamile kaldim baya bekledim ama en azindan iliski oturdu normal dogum dusunebilir hale geldim diye seviniyorum.Benimde vaji geçmişim var hatta daha da kötüsü yeneli iki ay geçtikten sonra hamile kaldım daha düzene bile oturmamıştı:/ ama şu an çok korkuyorum zarar gelicekmis gibi geliyor evet ilişki zarar vermez ama ters yanlış bir hareket yaparız karnima doğru korkuyorum daha çok ben. Böyle de ıcime sinmiyor
Canım ben olsam 19+ gibi alırdım en erken ama almışsın artık aldığın doktora da bağlı birazMerhaba doktorum 18. Haftadan sonra gelebilirsin dedi detaylı ultrason için. Bende 18+2 aldım çok mu erken
6 çıtçıtlı badi yetmez 2 alt aslaaa yetmez. Hatta 4 çorap da yetmez. Kaka taşıyor, kusma oluyor bu kadarcık kıyafet 1 bilemedin 2 gün. Hergün çamaşır yıka kurut katla ütüle uğraşamam ben
Ayrıntılıda değil kendi doktorum normal kontrolde gördü ayrıntılı ultrasonu yapan doktora sor ama kafanı takacagin bir şey değil demişti.ben de ayrıntılı yapan doktora sordum o da aynı şeyi dedi diğer her şey normal göründüğü için minimal düzeyde dedi kendi doktorum her kontrolde takip edecek yine .Kalptemiydi canım sizinki ? Büyüdükçe kapanacak çok önemli değil dedi benim de daha detaylıya çok var güzel haberlerle gelelim inş.
Senin ayrıntılıda mı gördü canım parlaklıklar tek başına değilde diğer bulgularla kombine ediliyormuş Rabbim tüm yavruları sağlıcakla kavuştursun inşallah
Ben tadını çıkar diyorum, biz kocacığımla en son çocuk yaptık herhaldekızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
ben her ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum
bi sıkıntım olmuyor ama bebeği rahatsız ettiğimizi düşünüyorum
internette bebek rahatsız olmaz diyor
hatta normal doğumu kolaylaştırır diyor
ama nasıl rahatsız olmaz ki...
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
Aahahha anne sen miisn? Bugün 5li takım aldım annem diyor ki o ne ki 20 tane lazım sana6 çıtçıtlı badi yetmez 2 alt aslaaa yetmez. Hatta 4 çorap da yetmez. Kaka taşıyor, kusma oluyor bu kadarcık kıyafet 1 bilemedin 2 gün. Hergün çamaşır yıka kurut katla ütüle uğraşamam ben
Ay gerçekten kac tane lazım yaAahahha anne sen miisn? Bugün 5li takım aldım annem diyor ki o ne ki 20 tane lazım sana
Ooo süpersinBen mobilyaya girişmemek için zor tutuyorum kendimi ama erken diyolar nesi erken şurda kalmış 4 aycıkbebek arabası ve anakucağı aldım sadece bi kaç parçada kıyafet zıbın falan sarte mobilya diye bir hesap buldum instagramdan ürünlerine bayıldım ama mağazaları yok sanırım üretim yeri samsunmuş yorumlar iyi ama bilemiyem
Ya günde 1 kere değişse bile 5 takım az en azından bunu söyleyebilirimAy gerçekten kac tane lazım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?