2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay biz korkumuza hiç yapmadık . Alınan haz rahimde kasilmalara neden oluyormuş hiç ağrınız olmuyor mu

Aman bişey olmaz ya senin gibi eşinde dört gözle bebeğin sağlıkli doğmasını bekliyordur aslında erkeklerde korkuyor bebeğe bişey olacak diye . Eşim o kadar titizki gözünden sakiniyor

Benim zaten ivf sat 8 mayıs en iyi ihtimalle son çalışma 4 5 mayıs falandır öncesi erken doğum olduğundan bu da ivf olunca Dr tavsiye etmiyorum demişti. Üstüne kasılmalar ve açılma da başlayınca zaten komple asker arkadaşı olduk ben de çok aramıyorum öyle düşkün olduğum bir konu değil ama arada ruhen de sanırım ihtiyaç duyulan bir şey o yakınlaşma. Neyse 2-2.5 yıldır çocuk çalışması yaparken peşin ödedik biz diye avutuyorum koca kişisin de sahalara dönüşümüz muhteşem olcak merak etme. kırmızı patikli kız gidecek kırmızı gecelikli kız gelecekdoğumdan 6 ay sonra uykular düzene girinceeee

Benim kızım da 2013 doğumlu burda 2013 annelerindenim zalim zaman hatta hala görüştüğüm anneler var

Saolasın canım. Bende hmden aldım az önce 5 li anvelopelardan. Fiyatı 233 TL tuttu cok uygun. Göbek bağı doğumdan sonrakı ilk hafta içinde düşüyor. Ama dusmedıgı zaman, göbek deliği acımasın ve gıydırmesı rahat olsun diye bu şekilde yandan çıtçıtlı gıysın ılk ay diye düşündüm. Sonrakı aylar için e bebek kısa kol alırım. Uzun kol pek kullanmadım ben. Üstüne de tulum goyecek nasılsa. Sürekli klima açık zaten evde.
Hm tulumları da uygun. Fermuarlı olanlar da var. Ama ben next alırım yıne cok memnundum yağız da cunku onları kullanırken.
Sen aldın mı bi şeyler ?

Benimde vaji geçmişim var hatta daha da kötüsü yeneli iki ay geçtikten sonra hamile kaldım daha düzene bile oturmamıştı:/ ama şu an çok korkuyorum zarar gelicekmis gibi geliyor evet ilişki zarar vermez ama ters yanlış bir hareket yaparız karnima doğru korkuyorum daha çok ben. Böyle de ıcime sinmiyor

Hayirli olsun canim iyi yapmışsın.. gule gule kullanın.

Benim bu sene derslerimi cocuk giysileri konusunda seçtim bebege hazırlık için değil de kalıp ölçülerini kullanmak adına 1 tane tulum. 1 zinin ve bir altüst takim aldım. Öğrencilere anlatirke yardımcı olmak adına o dersi de isledik bitti bana kaldılar

Ya birsey soracam. Bu yotube deki ablalar ihtiyaç videosu cekiyoar. 3 uzun kollu 3 kısa kollu zibin 4 tane tulum. 2 alt ust 4 tane corap 2 eldive 2 bere cocuk icin yeter dedi bu kadar az mı gercekten. Hep kirletecek diye düşünüyorum ben

6 çıtçıtlı badi yetmez 2 alt aslaaa yetmez. Hatta 4 çorap da yetmez. Kaka taşıyor, kusma oluyor bu kadarcık kıyafet 1 bilemedin 2 gün. Hergün çamaşır yıka kurut katla ütüle uğraşamam ben

Ben seni hatirliyorum canim burda bi ozel msj grubumuz vardi sen de vardin orda. Ben yendikten 16 ay sonra hamile kaldim baya bekledim ama en azindan iliski oturdu normal dogum dusunebilir hale geldim diye seviniyorum.

6 çıtçıtlı badi yetmez 2 alt aslaaa yetmez. Hatta 4 çorap da yetmez. Kaka taşıyor, kusma oluyor bu kadarcık kıyafet 1 bilemedin 2 gün. Hergün çamaşır yıka kurut katla ütüle uğraşamam ben

Butun videolar bu kadar az gosteriyor ihtiyacı. 10 cesit biberon almis kadin 3 tane çıtçıtlı diyor

Gerçekçi bir yorum gördüğüme çok sevindim

Ayrıntılıda değil kendi doktorum normal kontrolde gördü ayrıntılı ultrasonu yapan doktora sor ama kafanı takacagin bir şey değil demişti.ben de ayrıntılı yapan doktora sordum o da aynı şeyi dedi diğer her şey normal göründüğü için minimal düzeyde dedi kendi doktorum her kontrolde takip edecek yine .

Ben tadını çıkar diyorum, biz kocacığımla en son çocuk yaptık herhalde ilk haftalar biz istemedik sonra kanamalarım oldu derken doktor yasakladı. Kardeş kardeş yatıyoz

Aahahha anne sen miisn? Bugün 5li takım aldım annem diyor ki o ne ki 20 tane lazım sana

Ooo süpersin ben daha bir igne almadım benim garibana kısmetse gelecek aylarda alırım simdilik sadece netten bakıyorum. Anakucağı ne marka aldın? Ben Moms4 düşünüyorum ama cocuk ne zaman kullanıyor bilemiyorum nette 4-5 aya kadar gördüm çok az geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…