2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya günde 1 kere değişse bile 5 takım az en azından bunu söyleyebilirim zaten küçücük şeyleri var makinede dolmaz onlardan dolayı makine açamam sürekli bide asması ütüsğü var
Doğru bu mantıktan hesaplayim bende. 1 takim değişmesi çok iyimser bir olasilik zaten.

Bennn az önce çıktım hatta. Bir saat sürdü çıktığımda dayak yemiş gibiydim simdi uzandim dinleniyorum. Senin ne zaman?
Ya insallah hersey yolundadir. Gecmis olsun canim. Hayirli dogum.haberlerini aliriz insallah

Biz karnimiza dokunurken bile pamuğa dokunur gibi. Doktorda mubarek delip geçecek gibi.

M MaviFeslegen senin tahminin, benim rüyam doğru çıktı kızım olacakmış
Yaaa Allahim minik bir kiz bebek geliyor hayirli olsun kuzum. Saglikla kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Arkasından bol bol kardesleri olsun inşallah ❤ Kiz olunca ben babalar kazandı diyorum.

Ya insallah hersey yolundadir. Gecmis olsun canim. Hayirli dogum.haberlerini aliriz insallah

Biz karnimiza dokunurken bile pamuğa dokunur gibi. Doktorda mubarek delip geçecek gibi.
Aminn canım hepimize Rabbim o güzel günleri görmeyi nasip eylesin
canını acıtırsam söyle dedi ama sukur hic acımadı ama nedense çok yordu, dedigin gibi sürekli bastırıp oynadığından herhalde. İlk bi heves izlemeye başladım sonlara doğru bitsede gitsem moduna girdim

Yaaa Allahim minik bir kiz bebek geliyor hayirli olsun kuzum. Saglikla kavuşmayı nasip etsin Rabbim. Arkasından bol bol kardesleri olsun inşallah ❤ Kiz olunca ben babalar kazandı diyorum.
Sorma esim de aynı şeyi söyledi aminnn cumlemize ins ayy bunu böyle kırk nazla doğurunca devamı gelirmi bilemedim hayırlısı olsun inşallah. Esim sadaka vermeye gitti bende gelince şükür namazı kıldım Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu bizimkileri de tamamına erdirsin

Aaa neden hayatım boyunca hep anneci olan bendim hatta kızım olucagini öğrendiğimde bu yüzden çok sevinmiştim. Bu arada babam da dünyanin en iyi babasıdır ama annem bambaşka

Paylaştıktan sonra fark ettim. Surekli dua halindeyim zaten sana da böyle söylemek gelmis içimden demek

Canim daha gecen gün bir arkadaşımdan ayni durumu dinledim. 7 yil cocuklari kendiliginden olmadi tup bebek yaptjlar. Bebegi daha 8 dokuz aylıkken doktora gidiyor karnında 3 aylik olmuş kendiliğinden olmuyor diye düşünürken geçenlerde 2. Yi doğurdu. Vucut mu alışıyor. Hormonlar mi elverişli oluyor bilemedim. Ama boyle olan cok var.

Rabbim.verirse hersey olur.

Ben de az alma taraftarıydım ama ebemiz hastaneye getirilecekler listesinde 5-6 zıbın, 5-6 da takım diyince arttırmaya karar verdim. Bu arada burda hastane yatışı Türkiye’den uzun o yüzden bu kadar çok istedi herhalde. Normal doğumda 3 gün kalınıyor

kızlar kuş boklu çay içtim desem
hepiniz bana cevap vermişsiniz teşekkür ederim ama ben o sıralar travma yaşıyordum
ağacın altında bir masada oturuyorduk
çayın sonuna geldiğimde farkettim......
başıma daha ne gelebilir bilmiyorum
gülerken ağzıma kelebek kaçtı, motorla giderken sinek yedim, şimdi de kuş boklu çay

ben eşimle bu dönemde kardes olduğum icin birsey diyemiyorum eşim bebege bisey olur korkusundan yanıma yaklaşmıyor.
Eğer icinde tedirginlik varsa açık açık dr una sor seni aydınlatıp rahatlatir

Aaa neden hayatım boyunca hep anneci olan bendim hatta kızım olucagini öğrendiğimde bu yüzden çok sevinmiştim. Bu arada babam da dünyanin en iyi babasıdır ama annem bambaşka
Annemi severim elbette annedir nasil sevilmez mi ama babam aşktı ❤ Allah mekanını cennet etsin. Allah ta onu cok sevsin

Ben de 4moms düşünüyordum ama deneyimli anneler beni babybjorn e döndürdü bu arada o da 4-5 ay işte

Okuduğumda beri gülüyorum affet beni zafersan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…