2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ayy canım Aro
Arkadaşına büyük sürpriz olmuş tedavi sonrası kendiliğinden hamile kalan cok duydum ne güzel. Gecen eşime bi ev parası harcamış mıyızdır diye sordum ne bir evi Tr den birkac ev alirdik hepsi helal olsun yavruma diyo, bundan sonraki bedavadan olursa hayır demem gerci birkac donmus embriyom var ama nasip..

Hele bi kızımız gelsin ❤şubatta kiz olmakta çok kıymetli

Kızlar sağolsun burda Nurkiz6116 söyleyince indirmiştim LCW appi. Bu akşam hem bazı ürünlerde ikincisi 1 TL hem de 390 TL ye 130 TL indirimi vardı 539 TL lik giysi aldım 280 ödedim
Hayirli olsun canim. Gule gule kullanın.
Nurkiz6116 bende teşekkür ederim. %30 indirimler oluyor hatta surekli indirim oluyor. Bende sepete ekledim. Alacam insallah. Uygun gelecek.

Aaa neden? Moms daha fonksiyonel ve kullanışlı geliyordu banada
Babybjorn de çocuğun kendi kendini sallamaya çalışmasıyla kas gelişimini ve motor becerilerini geliştirdiği açıklanıyor. Bir de hem 4moms ı hem babybjorn u olan arkadaş bebeğinin babybjorn de olmayı sevdiğini söyledi

Aahahha anne sen miisn? Bugün 5li takım aldım annem diyor ki o ne ki 20 tane lazım sana
Evet evladım anne sözü dinle plsss
Ay gerçekten kac tane lazım ya
Şincik şöyle oluyor: 0-1 ay en az alınmalı hatta bence prematüre olmayacaksa gerek bile yok. Aşırı hızlı büyüyorlar. 0-3 yada 2 4 olsun bizim olsun başlarda biraz büyük giyseler de zaten içte kalacak çıtçıtlı badiler. Üstüne ya alt üst takım yada tulum giydiricez. Ben çok çorap giydirdim. Ayaklı alt yada tulum bile olsa kış çocuğuna içine çorap giydirmek istiyor. 6 8 çorabı olsun derim. Çıtçıtlı body günde en iyi ihtimalle 2 3 değişir o yüzden 3 günde bir çamaşır atsak(ev halkının çamaşırlarıyla karıştırmıyorum ben çoğunluk öyle yapar heralde ondan zor birikiyor) en az 10 tane her döneme ait. Üst kıyafeti yani takım yada tulum yine 6 7 minimum. Önlük fular bolca, böylece kıyafetlerin değişme sıklığı bi tık azalabilir. Her ay için 2 tane sosyeteye gösteriş olsun misafire süsleyelim evlatlarımızın istikbaline yatırım olsun cicişi. Külotlu çorap 2 tane. Müslin minik bezler Müslin battaniye(başlarda havluya değil de Müsline sarmak daha güzel oluyor banyo sonrası, Müslin üstüne havluya sarılır) penye battaniye, nohut peluş yada kalın örgü battaniye. Penye bere 3 tane ben eldiven kullanmadım dünyayı tanısın elleriyle diye ama kullanılacaksa da 3 yeter. Kalın penye yelek 2 tane. Tırnak makası, tarak fırça(chicco un keçi kılından olanları konağı önlediğini iddia ediyor her banyo sonrası taradım hiç konak olmadı bilemiyorum tesadüfi mi) bebe yağı sevmem hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı kullandım nemlendirici hep, mustela yada bubschen şampuan. Sudokrem pişik için gerekirse. Otri bebe burun aspiratörü, ama damlalar çok pahalı gereksiz, 100ml serum fizyolojik ve 5lik enjektör aynı işi görüyor. Bizim memelere kalkan yada gümüş kapak önemli, lansinoh lanolin krem. Aklıma gelen lazım listesi budur. Nickimi queen bee yerine queen of the chattering olarak güncellemeliiym bence. Yazmaktan Arogdaki kaleci gibi yamuldu parmaklarım

Bunu ogrenmem çok iyi oldu canım bende babyjorn ü bi degerlendireyim, çok sağol

Ana kucağını ahşap bi model aldım kendi sallanan müziklilerden değil biraz göze hitap etsin istemiş olabilirim inşallah aksesuar olarak durmaz bi kenarda

Hahahha benimkine söyliyimde sevinsin garibim

Doğru bu mantıktan hesaplayim bende. 1 takim değişmesi çok iyimser bir olasilik zaten.
Peki bizşm bu sıpalara mont almamız gerekcek mi kış bebesi olcaklar sonuçta örgü tulum mu alsam astronot mont mu bilemedim anamda zaten her yere arabayla gidiliyor ne gerek var monta diyor ona kalsa her şey gereksiz

Peki bizşm bu sıpalara mont almamız gerekcek mi kış bebesi olcaklar sonuçta örgü tulum mu alsam astronot mont mu bilemedim anamda zaten her yere arabayla gidiliyor ne gerek var monta diyor ona kalsa her şey gereksiz
Ben dolap uygulamasından 6-9 ay astronot mont aldım canım gerek olursa onu kullanırım. Havalar soğuk olacak çocuğunluk evde olurlar doktora falan giderkende battaniyesi var arabayla gidecek çok ta lazım olmaz gibi

Biz 13. Haftadan sonra devam ettik,Doktor bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Daha dikkatli davranarak devam ediyoruz. Eşimle aramızdaki ilişki bozulsun da istemedim. Şimdilik birşey olmadı çok şükür. Karnım büyümedi benim belki büyüyünce bizde ara veririz

Arkadaşlar iyi akşamlar bende 18+3 teyim hamilelikte sac kestirmek hakkndaki yorumlara ne diyorsuniz ne düşünüyorsnuz
BEN 2 GUN ONCE KESTİRDİM. bi rahatlama geldi. oh dedim. hatta baya kısa model kestirdim.ıslak kaldı hasta olcammı derdi yok . bebege nolcak allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…