Aminn canım inşallahHayırlı olsun canımsağlıkla gelsin kızın
Allah her kadına regl olmayı nasip ettikten sonra, tek basına bir bebeği büyütebileceği yeteneği de veriyor. Bu yüzden kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Burdan az cok bırbırımıze destek de oluruz bilgi bakımından. Kaldı kı internet her yerde.Kızlar bir kaç gündür üzgün olduğum bir mevzu var. 6 yıldır evliyim 5 yıldır da çocuk düşünüyorduk ancak 3 yıldır tedavilere rağmen gebelik olmamıştı. Taa ki minnosum nasip olana dek. Tabi bu süreçte aileden çevreden süresiz sınırsız çocuk baskısı yedim. Ama kimseye gönül koymadım onlar da mutluluğumu istiyor diye düşündüm. Neyse ben mühendisim çalışıyorum ve sağlığımız el verdiği sürece çalışmaya devam ederim diye düşünüyorum. Gurbette olduğum için kendi annem de memlekette olduğu için çocuk bakımı ile senelerdir kayinvalidem üzerinden planlar konuşuluyor ki KV sürekli 'torun olsun size vermem' diye sahiplenerek konuşuyordu. Ancak iş başa düşünce öyle olmuyormuş. Kayınvalidemler memlekete taşınmaya karar verdiler . Hem de torun geleceğini bile bile. kayınbiraderim (28 yaşında) memlekette yalnız kalmış KV nin aklı onda kalıyormuş. O yüzden memlekete taşınıyorlar. Eşim çok üzüldü ve bozuldu size ihtiyacım olduğu halde bırakıp gidiyorsunuz diye. Konu biraz dallanıp budaklaninca uzamasin diye bende bu çocuğu kimseye güvenerek yapmadığımı,gerekirse çalışmayıp çocuğuma bakacağımı, kimsenin hayatını bizim yüzümüzden değişmesine gerek olmadığını söyledim. Bu hafta sonu gidiyorlar. Benim üzüntüm bı kenara eşim çok üzgün. Araları bozulsun istemiyorum. KV mi çok severim kızı gibi sever beni bilirim bende onu annemden ayırt etmem ama bu durum cidden üzdü bizi
Rose denilen olay yüzün cildinin kızarmış olması gıbı demi ?Kizlar bu sıralar yuzum cildim.cok kuruyor ve kaşınıyordu. Az once cildiyeye gittim. Rose olmus sende dedibirsuru krem yazdı tabi de. Bide flagyl hap yazdı 2 kutu. Hamilelikte kullanabilirsin ic dedi. Ama antibiyotik olduğunu biliyorum. Ve icinde de zorunlu olmadıkça kullanmayın yazjyor. Hic içesim yok ama.cildim.cok kotu
Aldır tabi. Künye alırsan kızının adını bile yazdırabilirsin , hatta aynısından kızına da yaptırırsın doğuncaAminn canım inşallahgeçen ay eşime bebis icin babandan bilezik yada künye istiycem diye atar yapıp sonra kendi kendime daha cinyetini bilmiyoruz ki demistim dun yine konuyu açtıp kendimi kaynataya trip yapma moduna aldım ama adamın hala bebekten haberi yok
Evet kasinip kizariyordu. Inrernetteki rose hastaları gibi degil benim cildim ama başlangıcı mi acaba. Inceledi iyice bayada popüler bir doktor. Ciltte bakteri de var dedi. O yizden bununyazdi sanirim.Rose denilen olay yüzün cildinin kızarmış olması gıbı demi ?
Flagyl antıbıyotık. Hatta bi ara bakteri çıkmıştı ya bende, o zmn kullanmıştım. Mecburdum da. Bende ıkı kutu kullandım. Sorun olmadı ama sen de bakteri yok ki. Bi başka doktora daha git bari anlam veremedim. Geçmiş olsun canım
Rahmetli babam yeğenime isimli künye yaptirmisti, ben doğunca modelini kendi çizip bana bilezik yaptırmış simdi bebegime nasip olmadığından bende diğer dede ye kafayı taktım.. eşimde bunu bildiği için alır tabii diyor ama benim pek ümidim yokAldır tabi. Künye alırsan kızının adını bile yazdırabilirsin , hatta aynısından kızına da yaptırırsın doğunca
Bende kendi kendime annen almaz annen yapmaz annen sevmez deyip duruyorum esime. Hoc oralı olmuyor. Duymuyorum artik seni diyorAminn canım inşallahgeçen ay eşime bebis icin babandan bilezik yada künye istiycem diye atar yapıp sonra kendi kendime daha cinyetini bilmiyoruz ki demistim dun yine konuyu açtıp kendimi kaynataya trip yapma moduna aldım ama adamın hala bebekten haberi yok
Tabi canım. 13.14. Haftalarda kullandım. Evet ılac alımı normal zmnda bıle cok iyi değil. Kaldı kı konu hamilelik. Ama doktor bunu bılıp veriyor. Bakteri varsa, o olay bambaşka. İlacın verdiği zarar mı yoksa bakterinin verdiği zarar mı diye düşünülüyor bu ılaclar yapılırken sonuçta. Kalbını hıc bozma. Yagızda nerdeyse ayda 1 antıbıyotık kullandım ben. Sağ salım vaktinde doğdu şükür.Evet kasinip kizariyordu. Inrernetteki rose hastaları gibi degil benim cildim ama başlangıcı mi acaba. Inceledi iyice bayada popüler bir doktor. Ciltte bakteri de var dedi. O yizden bununyazdi sanirim.
Hatta kızın mi olacak cildin bozulmuş diyor bazi kadinlar..
Hamilelikte mi kullandin canim sen.
Sagol canim içimi rahatlattın. Iki üç defa dönüp dedi hamilelikte de kullanılır diye doktorda. Zaten saclarim bembeyaz yuzum boyle pskolojim tamamen gitti yaTabi canım. 13.14. Haftalarda kullandım. Evet ılac alımı normal zmnda bıle cok iyi değil. Kaldı kı konu hamilelik. Ama doktor bunu bılıp veriyor. Bakteri varsa, o olay bambaşka. İlacın verdiği zarar mı yoksa bakterinin verdiği zarar mı diye düşünülüyor bu ılaclar yapılırken sonuçta. Kalbını hıc bozma. Yagızda nerdeyse ayda 1 antıbıyotık kullandım ben. Sağ salım vaktinde doğdu şükür.
Olsun ikiside nine sen ikisinden de iste yapmazlarsa onların ayıbı deyip icinden sıyrılırsınBende kendi kendime annen almaz annen yapmaz annen sevmez deyip duruyorum esime. Hoc oralı olmuyor. Duymuyorum artik seni diyor
Sanki benim annem dünyaları yapmis gibi bir havadayim
Benim çocukluktan beri ellerimde egzama var kullanmadığım ilac kalmadı desem yeridir. Geçen sene bi arkadaşım Parafin Mumunu onerdi, 3 küçük kızı var onlara da yapıyorum hiçbir yan etki ve zararı yok dedi. Geçen kış yaptım çok memnun kaldım hem ellerimi yumuşattı hemde egzamami gecirdi. Yuze de kırışık önlesin diye birkac kez yaptım. İlk önce arastir sonra bi dene istersen. Anneme de fizik tedaviye gittiginde yapmışlar. Sifa Allah tan inşallah hemen geçer sen canını sıkmaSagol canim içimi rahatlattın. Iki üç defa dönüp dedi hamilelikte de kullanılır diye doktorda. Zaten saclarim bembeyaz yuzum boyle pskolojim tamamen gitti ya
Canım ne yaptın gittin mi?Çok sağ olun kızlar 3 saat sonra gidicem yazarım size
Bende de var rosacea yanaklarımda çok değil ama kaş üstlerimde çok. Her gören kaşlarını mı aldırdın diyor kıpkırmızı. Güneş, kahve, fazla şekerli glutenli ürünler çok tetikliyor. Vücutta enflamasyon arttığı için oluyor ondan antibiyotik verdi muhtemelen Dr ama ben olsam kullanmazdım. Kalıcı bir çözümü malesef yok zatenEvet kasinip kizariyordu. Inrernetteki rose hastaları gibi degil benim cildim ama başlangıcı mi acaba. Inceledi iyice bayada popüler bir doktor. Ciltte bakteri de var dedi. O yizden bununyazdi sanirim.
Hatta kızın mi olacak cildin bozulmuş diyor bazi kadinlar..
Hamilelikte mi kullandin canim sen.
Sırf senden bi haber var mı acaba diye girdim inan kiÇok sağ olun kızlar 3 saat sonra gidicem yazarım size
Biz aramayı atlarsak siz gelin demişti20. Haftam bitiyor bugünhala arama yok
Geldim şimdi Allah’a şükür bebişim iyi. Rahim uzunluğun çok iyi erken doğum gibi bir risk yok dedi. Çok normalmiş böyle olması karnıma sığmaya çalışıyormuş. Son 2-3 günde karnım çok büyüdü zaten birden. Bacak ağrılarım için magnezyum verdi, kasılmalarına da iyi gelir dedi. Öyle hareket ediyor ki doktorun elindeki cihazı zıplatıyor çok tatlıCanım ne yaptın gittin mi?
Bende ya merak ediyorum bir haber var mı diye güzel haberler hayırlısıylaSırf senden bi haber var mı acaba diye girdim inan ki
Yazdıkların korkuttu beni acıkcası. Ne dedi doktorun ?
Şükür olsun magnezyumu kesinlikle ihmal etme ağrılara çok iyi gelir , maşaAllah bebişede kocaman olmuşGeldim şimdi Allah’a şükür bebişim iyi. Rahim uzunluğun çok iyi erken doğum gibi bir risk yok dedi. Çok normalmiş böyle olması karnıma sığmaya çalışıyormuş. Son 2-3 günde karnım çok büyüdü zaten birden. Bacak ağrılarım için magnezyum verdi, kasılmalarına da iyi gelir dedi. Öyle hareket ediyor ki doktorun elindeki cihazı zıplatıyor çok tatlıama yüzünü tam göstermedi bu sefer. Kilosu da 330 olmuş. Daha bir sürü şey söyledi de unuttum şimdi. Sonuç olarak ikimizde iyiyiz kızlar içim rahatladı en azından Teşekkür ederim dualarınız için
R Renklirenkli buraya yazdım detayları. Ben de çok korktum Allah böyle korkular yaşatmasın hiç birimize, zamanı gelince sağ Salim doğuralım inşallahGeldim şimdi Allah’a şükür bebişim iyi. Rahim uzunluğun çok iyi erken doğum gibi bir risk yok dedi. Çok normalmiş böyle olması karnıma sığmaya çalışıyormuş. Son 2-3 günde karnım çok büyüdü zaten birden. Bacak ağrılarım için magnezyum verdi, kasılmalarına da iyi gelir dedi. Öyle hareket ediyor ki doktorun elindeki cihazı zıplatıyor çok tatlıama yüzünü tam göstermedi bu sefer. Kilosu da 330 olmuş. Daha bir sürü şey söyledi de unuttum şimdi. Sonuç olarak ikimizde iyiyiz kızlar içim rahatladı en azından Teşekkür ederim dualarınız için
Bu konuda hassas olunca aklım sende kalmıştı. Cok sevindim hem senin hem bebeğin adına. Sağ salım vaktınde gelsın inş.R Renklirenkli buraya yazdım detayları. Ben de çok korktum Allah böyle korkular yaşatmasın hiç birimize, zamanı gelince sağ Salim doğuralım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?