2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin kızın
Aminn canım inşallah geçen ay eşime bebis icin babandan bilezik yada künye istiycem diye atar yapıp sonra kendi kendime daha cinyetini bilmiyoruz ki demistim dun yine konuyu açtıp kendimi kaynataya trip yapma moduna aldım ama adamın hala bebekten haberi yok

Allah her kadına regl olmayı nasip ettikten sonra, tek basına bir bebeği büyütebileceği yeteneği de veriyor. Bu yüzden kimsenin kimseye ihtiyacı yok. Burdan az cok bırbırımıze destek de oluruz bilgi bakımından. Kaldı kı internet her yerde.
Ben annelerimizin bizi ve kayınvalidelerimizin oğullarını yetiştirerek ; görevlerini tamamladıklarını düşünüyorum. Allah razı olsun hepsinden bu anlamda. Torunlarına cok isteyerek bakmak ısterlerse eyvallah, onlardan da tazı olsun. Ama onların bu şekilde bi talepleri yoksa, kimseye vebal atmanın manası yok. Çünkü anne olan o değil biziz. Cok güzel düşünmüşsün sen de, kımseye güvenerek ev araba alınmaz, cocuk yapılmaz vs vs. Yani kayınvalidenler taşınmasalardı bile, Allah gecinden versin ama vefat edebilirdi. Hayat bu hersey olur. Sen önce kendıne güven, esin de ole yapsın. Belli bi yastan sonra bebek ağlaması, gaz sancısı, emdi emmedi, uyudu uyumadı derdi çekemez onların ruh halı de kafaları da zaten. Hiç üzülme. Rabbim sana da esine de güc kuvvet versin. Rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin. Cocuk anneyle büyümeli. En doğrusu bu zaten. Para 2 yıl daha az kazanılıversin sorun olmaz. Ama annenin ilk yıllardakı eksık yerı tamamlanamaz. Sağlıcakla kal hıc stres yapma

Rose denilen olay yüzün cildinin kızarmış olması gıbı demi ?
Flagyl antıbıyotık. Hatta bi ara bakteri çıkmıştı ya bende, o zmn kullanmıştım. Mecburdum da. Bende ıkı kutu kullandım. Sorun olmadı ama sen de bakteri yok ki. Bi başka doktora daha git bari anlam veremedim. Geçmiş olsun canım

Aldır tabi. Künye alırsan kızının adını bile yazdırabilirsin , hatta aynısından kızına da yaptırırsın doğunca

Evet kasinip kizariyordu. Inrernetteki rose hastaları gibi degil benim cildim ama başlangıcı mi acaba. Inceledi iyice bayada popüler bir doktor. Ciltte bakteri de var dedi. O yizden bununyazdi sanirim.
Hatta kızın mi olacak cildin bozulmuş diyor bazi kadinlar..
Hamilelikte mi kullandin canim sen.

Aldır tabi. Künye alırsan kızının adını bile yazdırabilirsin , hatta aynısından kızına da yaptırırsın doğunca
Rahmetli babam yeğenime isimli künye yaptirmisti, ben doğunca modelini kendi çizip bana bilezik yaptırmış simdi bebegime nasip olmadığından bende diğer dede ye kafayı taktım.. eşimde bunu bildiği için alır tabii diyor ama benim pek ümidim yok ben babanım ne diyeceksin diye dun adama provasını bile yaptırdım amann bizimkide kendini oyalama işte, hayırlısıyla sağlıkla gelsinde bebislerimiz babaları da alır

Bende kendi kendime annen almaz annen yapmaz annen sevmez deyip duruyorum esime. Hoc oralı olmuyor. Duymuyorum artik seni diyor
Sanki benim annem dünyaları yapmis gibi bir havadayim

Tabi canım. 13.14. Haftalarda kullandım. Evet ılac alımı normal zmnda bıle cok iyi değil. Kaldı kı konu hamilelik. Ama doktor bunu bılıp veriyor. Bakteri varsa, o olay bambaşka. İlacın verdiği zarar mı yoksa bakterinin verdiği zarar mı diye düşünülüyor bu ılaclar yapılırken sonuçta. Kalbını hıc bozma. Yagızda nerdeyse ayda 1 antıbıyotık kullandım ben. Sağ salım vaktinde doğdu şükür.

Sagol canim içimi rahatlattın. Iki üç defa dönüp dedi hamilelikte de kullanılır diye doktorda. Zaten saclarim bembeyaz yuzum boyle pskolojim tamamen gitti ya

Bende kendi kendime annen almaz annen yapmaz annen sevmez deyip duruyorum esime. Hoc oralı olmuyor. Duymuyorum artik seni diyor
Sanki benim annem dünyaları yapmis gibi bir havadayim
Olsun ikiside nine sen ikisinden de iste yapmazlarsa onların ayıbı deyip icinden sıyrılırsın KV den beklentim yok üvey ama yapması gerekeni fazlasıyla yaptı bence çok iyi bi kadın, ben KP e bileylendim benden sonra gelen iki eltim ilçede istediklerini bulamayinca merkeze götürtüp aldırmış, benide annem nasıl tembihlediyse hic begenmediklerime olur dedim oturdum. Yillar sonra KP senden Aro en az masraflı sen oldun dedi, aradaki farkı bi şekilde çıkarmalıyım

Sagol canim içimi rahatlattın. Iki üç defa dönüp dedi hamilelikte de kullanılır diye doktorda. Zaten saclarim bembeyaz yuzum boyle pskolojim tamamen gitti ya
Benim çocukluktan beri ellerimde egzama var kullanmadığım ilac kalmadı desem yeridir. Geçen sene bi arkadaşım Parafin Mumunu onerdi, 3 küçük kızı var onlara da yapıyorum hiçbir yan etki ve zararı yok dedi. Geçen kış yaptım çok memnun kaldım hem ellerimi yumuşattı hemde egzamami gecirdi. Yuze de kırışık önlesin diye birkac kez yaptım. İlk önce arastir sonra bi dene istersen. Anneme de fizik tedaviye gittiginde yapmışlar. Sifa Allah tan inşallah hemen geçer sen canını sıkma
Alıntı:İster sağlıklı cildinizi korumak ister kuru ve çatlamış el ve ayakları iyileştirmek istiyor olun, parafin tedavisinin kozmetik ve iyileştirici faydaları sayısızdır. Gözeneklerin açılması ve ölü deri hücrelerinin uzaklaştırılması cildinizin görünümünü gençleştirir ve ellerinizi ve ayaklarınızı ipeksi ve pürüzsüz hissettirir. Parafin doğal bir yumuşatıcıdır, bu nedenle uygulanırken cildiniz nem katmanın yanı sıra, uygulama tamamlandıktan sonra dahi cildinizin daha fazla nem oluşturmasına da yardımcı olur. Parafin tedavisi, cildinizde vücudunuzun doğal olarak ürettiği yağları tutmaya yardımcı olan bir tür bariyer oluşturur…

Bende de var rosacea yanaklarımda çok değil ama kaş üstlerimde çok. Her gören kaşlarını mı aldırdın diyor kıpkırmızı. Güneş, kahve, fazla şekerli glutenli ürünler çok tetikliyor. Vücutta enflamasyon arttığı için oluyor ondan antibiyotik verdi muhtemelen Dr ama ben olsam kullanmazdım. Kalıcı bir çözümü malesef yok zaten kortizol lü kremler biraz bastırıyor ama hamilelikte kullanımı çok doğru değil.

Canım ne yaptın gittin mi?
Geldim şimdi Allah’a şükür bebişim iyi. Rahim uzunluğun çok iyi erken doğum gibi bir risk yok dedi. Çok normalmiş böyle olması karnıma sığmaya çalışıyormuş. Son 2-3 günde karnım çok büyüdü zaten birden. Bacak ağrılarım için magnezyum verdi, kasılmalarına da iyi gelir dedi. Öyle hareket ediyor ki doktorun elindeki cihazı zıplatıyor çok tatlı ama yüzünü tam göstermedi bu sefer. Kilosu da 330 olmuş. Daha bir sürü şey söyledi de unuttum şimdi. Sonuç olarak ikimizde iyiyiz kızlar içim rahatladı en azından Teşekkür ederim dualarınız için

Şükür olsun magnezyumu kesinlikle ihmal etme ağrılara çok iyi gelir , maşaAllah bebişede kocaman olmuş

R Renklirenkli buraya yazdım detayları. Ben de çok korktum Allah böyle korkular yaşatmasın hiç birimize, zamanı gelince sağ Salim doğuralım inşallah

R Renklirenkli buraya yazdım detayları. Ben de çok korktum Allah böyle korkular yaşatmasın hiç birimize, zamanı gelince sağ Salim doğuralım inşallah
Bu konuda hassas olunca aklım sende kalmıştı. Cok sevindim hem senin hem bebeğin adına. Sağ salım vaktınde gelsın inş.
Ben senin yazdığın sıkıntıları yaşadığımda hersey ıcın cok gectı. Gerçekten cok sevındım. Bı sadaka ver istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…