- 8 Mart 2022
- 181
- 121
- 33
- 32
bizim de kalpte parlaklık gözükmüştü Perinatoloji doktoru inceledi bunu size söylemeyecektim ama olurda kontrolde doktorunuz görür endie edilecek bişey değil bu geçecek dedi. herhangi bir test istemedi. doğalı 18 gün oldu maşallah ellerinizden öper. Demem oki dert etmeyin herşey yolunda içinizi ferah tutun :)Kızlar bebişin kalbinde yada barsakta parlaklık gören anne kimdi acaba fetal mi istemişlerdi ben kalp opak parlaklığı araştırdım zamanla kapanacak dedi iki doktor normal gebelerin %4 lük kısmında görülebiliyormuş ister istemez takılıyorum 25 ekim detaylı organlara bakılcak daha da çok var sağlıcakla kavuşalım inşallah.
Hic oyle bisey yasamadim kuzum doktor sakinca gormedigi surece bence hicbir sey olmaz rahim zaten kasilma yasayan bi organ devamli biraz evham yapiyosunuz sanirim cok dusunmek devamli gebelik odakli yasamakta iyi degil bence hayat akıyoAğrın olmuyor mu kuzum ya . Ben bir ara araştırmıştım hamileliğin ilk haftalarında herkes hazdan rahmim ağrıyor iki gündür çok pişmanım felan yazmış.
Aynı şeyleri yaşadım hatta burda da yazmıştım eşimin erkekliğine boşanmamız gerektiğine dair imalar vs çok yapıldı psikolojim bozulmuştu sonra tüp bebek olduğu için ikiz de olunca çocuklara nasıl bakılacak diye annem de Kv de hastalıkları çıkmaya başladı torun bakan emsallerinin çok yoruldığuyla ilgili konular açılmaya başladı vs vs(geçen de bişeyler yazmıştım burda arkadaşlar çok beklentiye girdiğimi söylemişlerdi mesela.. )ama insan çocuğu olmadığı için çok baskı yiyince o baskı yapanların etrafında pervane olacağını falan sanıyor en yakınlar için diyorum tabi bunu ama olmuyor işte korkuyorlar sorumluluk almaktan sanırım o yüzden İlk başta o baskıları kâle almamak o kadar üzülmemek gerekiyormuş sanırımKızlar bir kaç gündür üzgün olduğum bir mevzu var. 6 yıldır evliyim 5 yıldır da çocuk düşünüyorduk ancak 3 yıldır tedavilere rağmen gebelik olmamıştı. Taa ki minnosum nasip olana dek. Tabi bu süreçte aileden çevreden süresiz sınırsız çocuk baskısı yedim.
O kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum doktordan doktora da farkediyodur belkiBennnaz önce çıktım hatta. Bir saat sürdü çıktığımda dayak yemiş gibiydim simdi uzandim dinleniyorum. Senin ne zaman?
ücretsiz izin alırım babaannesi de destek çıkar diye şaka yollu söyleseydin belki o zaman vazgeçerlerdiHayır işte beni üzen de o. Kayınbiraderim 28 yaşında ve uniden beri genelde tek kalıyor. sorun yaşayacak bir adam değil zaten ki babası ile anlaşamıyorneyse artık yapacak bişey yok. Süreç gösterecek neler olacağını
Yok artık bişey söylemeye gerek yok konuyu uzatıp kimseyi kırmaya da gerek yok. Herkesin hayatı kendine. Vardır onun da bi düşüncesi. Gerekirse annemle dönüşümlü gelip giderler. Eşim gönül koymanın ötesine geçmese diye dua ediyorum sadece. Dün kayınpeder rahatsızlanmış acile gittiler bize de haber verdiler merak etmeyelim diye. Eşime biz de gidelim yalnız bırakmayalım dedim gitmicem diye inatlaştı. Ben de çok acile gittim hastanede sabahladım hangisinde yanıma geldiler dedi. Bu konu içinde öfkeye dönüşsün istemiyorum.ücretsiz izin alırım babaannesi de destek çıkar diye şaka yollu söyleseydin belki o zaman vazgeçerlerdi
Amin canım inşallah20 hafta 4 günlük oldu bebeğimiz.1 haftadır akıntılarımda artış var.Bugünde sabahtan beri mide bulantısı yaşıyorum. Hareketlerini çoğu günlerde ya az hissediyorum yada hiç hissedemiyorum.Annelik ciddi bir vicdan azabı.Sürekli kendini dinliyorsun.iyi mi acaba endişesi insanın içini kemiriyor.Normalde pimpirikli biride değilim halbuki.Garip bi endişe hali.. Cuma günü saat 14:00 detaylı ultrasonumuz var.inşallah herşey olması gerektiği gibidir.Hepiniz dualarımdasınız. Zamanı geldiğinde sağlıkla yavrularımıza kavuşalım inşallah.
Çok şükür kuzum sen nasilsinGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün
Ya ben bunu cevaplamıştım ama göndermemişim galibakızlar ne zamandır soracağım ama soramıyorum
ben her ilişkiden sonra vicdan azabı çekiyorum
bi sıkıntım olmuyor ama bebeği rahatsız ettiğimizi düşünüyorum
internette bebek rahatsız olmaz diyor
hatta normal doğumu kolaylaştırır diyor
ama nasıl rahatsız olmaz ki...
olur bence
siz ne düşünüyorsunuz?
Kurt gibi acıkmış uyandım , bi yandan sitede takılırken bi yandan simit kemiriyomGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün
Artık ben de acıkıyorum sabahlarıK
Kurt gibi acıkmış uyandım , bi yandan sitede takılırken bi yandan simit kemiriyom
Günaydın canım ben işe başladım üşene üşeneGünaydın kızlar. Nasılsınız bugün
Bende sabah bir bütün simit yedimK
Kurt gibi acıkmış uyandım , bi yandan sitede takılırken bi yandan simit kemiriyom
Dolaptan muz almaya gidiyorum şuan ahskahjsBende sabah bir bütün simit yedimiki tane haşlanmış yumurta yedim bir mandalina bir muz nasıl yedim bilmiyorum sorsan aman aman tok değilim şuan akşamları bu kadar aç olmuyorum çorba yetiyor
Vurulmadım aramadılar beni ya , arasalar gideceğim hemen doktorum vurdurt dediGünaydın kızlar ben de birazdan ilk doz tetanoz aşımı vurunmaya gideceğim sağlık ocağına sizler vurundunuz mu
Canım gebelik uğruna yıllarını ve maddi manevi herşeyini verince pek kendi hayatin kalmıyor . Genelde normal yolla hamile kalan tüm kadınlar çok rahat Allah'ın lütfu işte . Herkes böyle şanslı değilHic oyle bisey yasamadim kuzum doktor sakinca gormedigi surece bence hicbir sey olmaz rahim zaten kasilma yasayan bi organ devamli biraz evham yapiyosunuz sanirim cok dusunmek devamli gebelik odakli yasamakta iyi degil bence hayat akıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?