2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
bizim de kalpte parlaklık gözükmüştü Perinatoloji doktoru inceledi bunu size söylemeyecektim ama olurda kontrolde doktorunuz görür endie edilecek bişey değil bu geçecek dedi. herhangi bir test istemedi. doğalı 18 gün oldu maşallah ellerinizden öper. Demem oki dert etmeyin herşey yolunda içinizi ferah tutun :)

Ağrın olmuyor mu kuzum ya . Ben bir ara araştırmıştım hamileliğin ilk haftalarında herkes hazdan rahmim ağrıyor iki gündür çok pişmanım felan yazmış.
Hic oyle bisey yasamadim kuzum doktor sakinca gormedigi surece bence hicbir sey olmaz rahim zaten kasilma yasayan bi organ devamli biraz evham yapiyosunuz sanirim cok dusunmek devamli gebelik odakli yasamakta iyi degil bence hayat akıyo

Aynı şeyleri yaşadım hatta burda da yazmıştım eşimin erkekliğine boşanmamız gerektiğine dair imalar vs çok yapıldı psikolojim bozulmuştu sonra tüp bebek olduğu için ikiz de olunca çocuklara nasıl bakılacak diye annem de Kv de hastalıkları çıkmaya başladı torun bakan emsallerinin çok yoruldığuyla ilgili konular açılmaya başladı vs vs(geçen de bişeyler yazmıştım burda arkadaşlar çok beklentiye girdiğimi söylemişlerdi mesela.. )ama insan çocuğu olmadığı için çok baskı yiyince o baskı yapanların etrafında pervane olacağını falan sanıyor en yakınlar için diyorum tabi bunu ama olmuyor işte korkuyorlar sorumluluk almaktan sanırım o yüzden İlk başta o baskıları kâle almamak o kadar üzülmemek gerekiyormuş sanırım
Bennn az önce çıktım hatta. Bir saat sürdü çıktığımda dayak yemiş gibiydim simdi uzandim dinleniyorum. Senin ne zaman?
O kadar uzun süreceğini tahmin etmiyordum doktordan doktora da farkediyodur belki

ücretsiz izin alırım babaannesi de destek çıkar diye şaka yollu söyleseydin belki o zaman vazgeçerlerdi

ücretsiz izin alırım babaannesi de destek çıkar diye şaka yollu söyleseydin belki o zaman vazgeçerlerdi
Yok artık bişey söylemeye gerek yok konuyu uzatıp kimseyi kırmaya da gerek yok. Herkesin hayatı kendine. Vardır onun da bi düşüncesi. Gerekirse annemle dönüşümlü gelip giderler. Eşim gönül koymanın ötesine geçmese diye dua ediyorum sadece. Dün kayınpeder rahatsızlanmış acile gittiler bize de haber verdiler merak etmeyelim diye. Eşime biz de gidelim yalnız bırakmayalım dedim gitmicem diye inatlaştı. Ben de çok acile gittim hastanede sabahladım hangisinde yanıma geldiler dedi. Bu konu içinde öfkeye dönüşsün istemiyorum.

Amin canım inşallah sende içini ferah tut bebişlerimiz büyümek için çaba gösterirken çok yoruluyorlar gün içinde çoğunlukla uyku halindeler ve sürekli yeri değişiyor o yüzden arada hissetmiyoruz iyi olduğunu bil hep böyle düşün şuan zaten seni duyuyor konuş bol bol. İnşallah ayrıntılınız da çok güzel geçer güzel haberlerle gelin inşallah

Ya ben bunu cevaplamıştım ama göndermemişim galiba
Biz kocacımla en son çocuk yaptık herhalde, ilk haftalar biz pimpiriklendik sonraki haftalar kanama oldu doktor yasakladı hala kardeş kardeş yatıyoz

K

Kurt gibi acıkmış uyandım , bi yandan sitede takılırken bi yandan simit kemiriyom
Bende sabah bir bütün simit yedim iki tane haşlanmış yumurta yedim bir mandalina bir muz nasıl yedim bilmiyorum sorsan aman aman tok değilim şuan akşamları bu kadar aç olmuyorum çorba yetiyor

Hic oyle bisey yasamadim kuzum doktor sakinca gormedigi surece bence hicbir sey olmaz rahim zaten kasilma yasayan bi organ devamli biraz evham yapiyosunuz sanirim cok dusunmek devamli gebelik odakli yasamakta iyi degil bence hayat akıyo
Canım gebelik uğruna yıllarını ve maddi manevi herşeyini verince pek kendi hayatin kalmıyor . Genelde normal yolla hamile kalan tüm kadınlar çok rahat Allah'ın lütfu işte . Herkes böyle şanslı değil

Kızlar günaydın. Size bir şey soracağım bir haftadır falan sağa sola yatarken göğüs kafesim sanki uyuşuyor karıncalanıyor gibi oluyor bir bilgisi olan var mı acaba doktora haftaya gideceğim söylemeli miyim ? Sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…